English

رئیس مرکز برنامه‌ریزی منابع انسانی و فناوری اطلاعات آموزش و پرورش خبر داد

راه‌اندازی «درگاه آموزش مجازی» وزارت آموزش و پرورش

رئیس مرکز برنامه‌ریزی، منابع انسانی و فناوری اطلاعات وزارت آموزش و پرورش از راه‌اندازی «درگاه آموزش مجازی» آموزش و پرورش در راستای توانمندسازی معلمان و استفاده از رسانه‌های نوین آموزشی در فرآیند یادهی یادگیری خبر داد.

راه‌اندازی «درگاه آموزش مجازی» وزارت آموزش و پرورش

به گزارش خبرگزاری موج، اسفندیار چهاربند رئیس مرکز برنامه‌ریزی، منابع انسانی و فناوری اطلاعات وزارت آموزش و پرورش اظهار داشت: در راستای توانمندسازی معلمان، به‌کارگیری علوم روز و استفاده از رسانه‌های نوین آموزشی در فرآیند یادهی یادگیری و ایجاد بسترهای مناسب بانک دانش، در زمینه محتوای آموزشی و تحقق مدارس هوشمند، درگاه آموزش مجازی آموزش و پرورش(EMOOC) راه‌اندازی می‌شود.

چهاربند در این خصوص گفت: مرکز برنامه‌ریزی، منابع انسانی و فناوری اطلاعات با توجه به رسالت اصلی خود در زمینه به کارگیری از فناوری اطلاعات و ارتباطات و برنامه‌ریزی آموزش نیروی انسانی توانمند، بر خود فرض می‌داند با توجه به امکانات تجهیزاتی و نیروی انسانی موجود، بسترسازی مناسب در زمینه ایجاد سامانه نرم افزاری استاندارد، با کمک بخش خصوصی طراحی و با ایجاد یک مدیریت چند سطحی، برنامه ریزی آموزش و توانمندسازی معلمان را انجام دهد.

وی از مهم‌ترین ویژگی سامانه جدید را دسترسی سریع و آسان، عدم محدودیت‌های برگزاری دوره‌ها با عناوین گوناگون، ایجاد گروه‌های مختلف آموزشی و درج محتوای آموزشی توسط فرهنگیان برشمرد و گفت: با برگزاری دوره‌های توانمندسازی در زمینه فناوری‌های طراحی و پیاده سازی (EMOOC) می‌توان ظرفیت بسیار مناسبی در بین معلمان و فرهنگیان کشور ایجاد کرد.

رئیس مرکز برنامه‌ریزی منابع انسانی و فناوری اطلاعات آموزش و پرورش متذکر شد: شناسایی افراد خبره در بین معلمان و برنامه ریزی هدفمند با ارایه تولیدات محتوای آموزش الکترونیکی مناسب در بستر شبکه وزارت آموزش و پرورش(ltms)، وعده شبکه یادگیری آموزش و پرورش در بخش توانمندسازی معلمان محقق خواهد شد.

به گزارش مرکز اطلاع‌رسانی و روابط عمومی وزارت آموزش و پرورش، چهاربند تصریح کرد: تاکنون محتوای بسیاری به صورت الکترونیکی از سوی معلمان و دانش‌آموزان طراحی و پیاده‌سازی شده است؛ لیکن سازمان یا موسسه‌ای در آموزش و پرورش به جمع‌آوری و یا تشکیل یک بانک دانش، اقدام نکرده است.

وی عنوان کرد: با تعیین و ارائه استاندارهای لازم (EMOOC) می‌تواند به این امر مهم نیز پاسخگو باشد و جایی برای جمع‌آوری، استاندارد سازی و ارائه محتوای مناسب در بستر آن باشد؛ از آنجایی که ممکن است زیر ساخت‌های موجود ارتباطی جوابگوی برخی از اهداف EMOOC از جمله آموزش آنلاین و زنده نباشد و یا در تعداد محدود باشد، محتوا به صورت غیر همزمان نیز در این بستر قابل ارائه است.

رئیس مرکز برنامه‌ریزی منابع انسانی و فناوری اطلاعات آموزش و پرورش افزود: جهت ایجاد انگیزه در بین معلمان، گواهی های ضمن خدمت الکترونیکی به صورت اتوماتیکی براساس نمرات ارزشیابی(حضوری یا غیر حضوری) ثبت می‌شود.

چهاربند ابراز امیدواری کرد که قبل از آغاز سال تحصیلی۹۷-۱۳۹۶ برخی از دوره‌های ضمن خدمت که با هزینه‌های گوناگون برای وزارت آموزش و پرورش و فرهنگیان ایجاد می‌شد، در بستر این سامانه و در سطح کشور اجرا شود.

این مطلب، یک خبر آگهی بوده و خبرگزاری موج در محتوای آن هیچ نظری ندارد.
آیا این خبر مفید بود؟
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

  • امیر

    توصیه می شود جهت ایجاد بازار رقابت افزایش انگیزه در شرکت های دانش بنیان اجازه استفاده از سامانه های کلاس مجازی و نه پیام رسان های خارجی مانند whatsapp را به تشخیص خود مدیران مدارس واگذارند.
    شرکت های مختلفی سامانه های کلاس مجازی متناسب با نیاز های اموزشی تولید کرده اند که بسیار بهتر و مناسب تر از شاد هستند. به عنوان مثال سامانه کلاس مجازی لیان میتینگ یکی از بهترین نمونه هایی است که تا کنون ارایه شده است

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه