English

رئیس پلیس فتا استان کرمان:

وجود مخاطرات زیاد در استفاده از وای‌فای رایگان/ مسئولیت کیفری با صاحب اشتراک است

رئیس پلیس فتا کرمان گفت: ارائه وای فای مجانی در بسیاری از اماکن امری معمول محسوب می‌شود‌؛ اما باید دانست در صورت استفاده دیگران از این اینترنت و ارتکاب جرم، صاحب اشتراک باید پاسخگوی مسئولیت کیفری آن باشد.

وجود مخاطرات زیاد در استفاده از وای‌فای رایگان/ مسئولیت کیفری با صاحب اشتراک است

به گزارش خبرگزاری موج به نقل از پایگاه اطلاع رسانی پلیس فتا، سرهنگ امین یادگارنژاد رئیس پلیس فتا فرماندهی انتظامی استان کرمان در این خصوص اظهار داشت: این روزها تعداد اینترنت اشتراکی و وای فای‌های عمومی و رایگان روز به روز در سراسر دنیا در حال افزایش است هرچند برای افرادی که برای اتصال به اینترنت به یک شبکه‌‌ پایدار دسترسی ندارند و نمی‌خواهند هزینه‌ای پرداخت نمایند خیلی مفید هستند اما باید از خطرات آن آگاه بود.

وی افزود: در بسیاری از اماکن عمومی ارائه وای فای مجانی برای مشتریان امری معمول محسوب می‌شود‌؛ اما باید این نکته را مدنظر داشت که در صورتی که فردی به صورت عمومی از اشتراک اینترنت دیگری استفاده کند کلیه فعالیت‌های او به نام صاحب اشتراک ثبت خواهد شد و در صورت ارتکاب جرم نیز صاحب اشتراک باید پاسخگوی مسئولیت کیفری آن باشد.

رئیس پلیس فتا استان کرمان ادامه داد: ارائه دهندگان اینترنت اشتراکی یا وای فای رایگان برای جلوگیری از سوء استفاده مجرمان باید برابر قانون جرایم رایانه‌ای عمل کنند تا مسئولیتی متوجه آنها نباشد بطوری که در صورت بروز هرگونه جرم توسط مجرمین بتوانند شخص مجرم را به پلیس معرفی کرد.

وی در خصوص حفظ اطلاعات کاربران توسط ارائه‌دهندگان خدمات اینترنتی گفت: برابر ماده۳۲ قانون جرایم رایانه‌ای ارائه‌دهندگان خدمات دسترسی موظفند داده‌های ترافیک را حداقل تا شش ماه پس از ایجاد و اطلاعات کاربران را حداقل تا شش ماه پس از خاتمه اشتراک نگهداری کنند.

( تبصره۱ داده ترافیک هرگونه داده‌ای است که سامانه‌های رایانه‌ای در زنجیره ارتباطات رایانه‌ای و مخابراتی تولید می‌کنند تا امکان ردیابی آنها از مبدأ تا مقصد وجود داشته باشد. این داده‌ها شامل اطلاعاتی از قبیل مبدأ، مسیر، تاریخ، زمان، مدت و حجم ارتباط و نوع خدمات مربوطه می‌شود.تبصره۲ اطلاعات کاربر هرگونه اطلاعات راجع به کاربر خدمات دسترسی از قبیل نوع خدمات، امکانات فنی مورد استفاده و مدت زمان آن، هویت، آدرس جغرافیایی یا پستی یا پروتکل اینترنتی (IP)، شماره تلفن و سایر مشخصات فردی اوست.)

رئیس پلیس فتا فرماندهی انتظامی استان کرمان خاطرنشان کرد: کلیه ارائه دهندگان خدمات اینترنت اشتراکی مانند هتل‌ها, رستوران‌ها,بیمارستان‌ها, واحدهای صنفی و... جهت مصونیت از ایراد اتهام جرایم رایانه‌ای به آنان، جهت تبلیغات تجاری و کسب منافع مادی بیشتر از ارائه وای فای رایگان به مشتریان بدون رعایت مواد قانونی ذکر شده خودداری کنند و قبل از ارائه خدمات مذکور نسبت به ایجاد شرایط لازم جهت نگهداری داده‌های ترافیک و اطلاعات کاربران به مدت ۶ ماه اقدام کرده و در صورت هر گونه ابهام مراتب را از طریق وب سایت پلیس فتا به آدرس www.cyberpolice.ir بخش ارتباطات مردمی به این پلیس اعلام کنند.

این مطلب، یک خبر آگهی بوده و خبرگزاری موج در محتوای آن هیچ نظری ندارد.
آیا این خبر مفید بود؟
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه