معاون پرورشی وزیر آموزش و پرورش اعلام کرد
راهاندازی فعالیتهای فرهنگی معلمان در آینده نزدیک
معاون پرورشی و فرهنگی وزیر آموزش و پرورش از راهاندازی فعالیتهای فرهنگی ویژه فرهنگیان در آینده نزدیک خبر داد.
به گزارش خبرگزاری موج، مهدی فیض دوشنبه ۱۱ اردیبهشت در جمع کارکنان حوزه پرورشی اداره کل آموزش و پرورش فارس در شیراز افزود: آموزش و توانمندسازی اولیاء دانش آموزان از برنامههای جدیدی است که بر اساس آن و با در کنار هم قرار دادن همه عوامل موثر در تربیت دانش آموزان زمینه تربیت جامع و متوازن دانش آموزان فراهم خواهد شد.
وی با بیان اینکه بار اصلی فعالیتهای تعلیم و تربیت در مدارس بر دوش معلمان و مربیان است، گفت: ماموریت حوزه ستادی، مدیریت راهبردی نظام تربیت رسمی عمومی کشور است و با فاصله گرفتن از فعالیتهای اجرایی و سوق دادن آن به سمت مدرسه، میتوان نقش مدیریت راهبردی را پررنگتر و اثر گذارتر کرد.
معاون پرورشی و فرهنگی وزیر آموزش و پرورش با تاکید بر لزوم ارزیابی اثر بخشی فعالیتهای تربیتی در مدارس گفت: باید میزان دستیابی به اهداف مورد بررسی قرار گیرد؛ این ارزیابی باید از نقطه نهایی هدف که دانش آموز است انجام شود و در این مسیر ارائه آمار مفید نیست چرا که آمار نشان دهنده میزان اثر بخشی نخواهد بود.
فیض با تاکید بر لزوم رصد وضعیت فرهنگی مدارس گفت: برای هدف گذاری سیاستهای نظام تربیتی، الگویی با عنوان سیمای تربیتی فارغ التحصیل شایسته نظام آموزش و پرورش جمهوری اسلامی ایران در حال تدوین است که بر اساس این سند، برنامهریزی لازم انجام میشود.
وی همچنین بر لزوم ساماندهی نیروی انسانی و فعالیتها تاکید و اضافه کرد: برنامه ریزی و ارزیابی صحیح میزان اثر بخشی فعالیتهای تربیتی ماموریتهای کلان حوزه ستادی وزارت آموزش و پرورش است.
معاون پرورشی و فرهنگی وزیر آموزش و پرورش گفت: برای مدیریت نظام تربیت باید همه فعالیتهای درون و برون مدرسهای تحت پوشش حوزه تربیتی قرار گیرد؛ بخش برون مدرسهای این فعالیتها توسط سازمان دانش آموزی برنامهریزی میشود.
معاون پرورشی و فرهنگی آموزش و پرورش فارس نیز با اشاره به فعالیتهای انجام شده گفت: آموزش و پرورش فارس با ۶۰ اداره ، ۸ هزار مدرسه ، ۶۳ هزار معلم شاغل و ۷۲ هزار معلم بازنشسته یکی از بزرگترین ادارههای آموزش و پرورش کشور است.
محمد نظری افزود: استان فارس در حوزه پرورشی با ۱۲۶ کانون فرهنگی و تربیتی فعال، ۲۳ اردوگاه تربیتی دانشآموزی، ۶۰ مرکز مشاوره، ۷۵ دارالقرآن، یک کتابخانه دانش آموزی، ۳ خوابگاه دانش آموزی با هزار تخت خوابگاهی و یک اردوگاه با ظرفیت اردوگاه ملی، در خدمت دانش آموزان و فرهنگیان است.
این مطلب، یک خبر آگهی بوده و در محتوای آن هیچ نظری ندارد.
ارسال نظر