معاون بازاریابی و فروش ذوب آهن:
صادرات فولاد ایران به اروپا نشانه توان نیروهای بومی است
معاون بازاریابی و فروش ذوب آهن اصفهان بیان کرد: نخستین محموله صادراتی این واحد تولیدی به مقصد اروپا بارگیری شده و راهیابی به بازارهای اروپایی نشانه توانمندی و تخصص نیروهای بومی است.
به گزارش خبرگزاری موج از اصفهان، احسان دشتیانه در همایش بازاریابی مدرن، فروش و صادرات محصولات فولادی و مواد اولیه که از سوی استیل پرایس(Steel Price) در هتل پارسیان کوثر تهران برپا شد، افزود : بهترین راه حمایت از تولید ملی، تشویق صادرات است.
وی با اشاره به این که ذوب آهن اصفهان تنها تولید کننده ریل و تیرآهن بال پهن است، گفت: تولیدی می تواند مناسب باشد که در سطح بین المللی حضور داشته باشدو لذا توجه به صادرات و حضور در بازارهای بین المللی موجب تقویت تولید ملی از طریق افزایش بهره وری و تلاش برای کاهش قیمت تمام شده می شود.
وی با اشاره به اینکه حضور مداوم در بازارهای صادراتی یکی از اولویت های اصلی ذوب آهن اصفهان است ، اظهار داشت : این شرکت دو دهه قبل موفق به صادرات یک میلیون تن از محصولات خود به کشور چین شد و این امر نشانگر توانایی فولادسازان ایرانی در صادرات است.
دکتر دشتیانه گفت : ایران در سال ۲۰۰۰ میلادی (۱۳۷۹ خورشیدی) ظرفیت فولاد خود را به پنج میلیون و ۸۰۰ هزار تن رساند و در سال ۲۰۱۵ با جهش ۹ میلیون و ۲۰۰ هزار تنی به رقم ۱۵ میلیون تن رسید اما چین از ۱۳۱ میلیون تن تولید با رشد ۷۰۰ درصد در این دوره به ۸۰۰ میلیون تن رسید.
معاون بازاریابی و فروش ذوب آهن گفت: امروز در جهان ۸۰ درصد تولید فولاد به وسیله زغال سنگ صورت می گیرد اما در ایران به دلیل منابع گازی ارزان رویکرد متفاوتی وجود دارد.
وی یادآوری کرد: براساس افق ۱۴۰۴ دستیابی به ظرفیت ۵۵ میلیون تنی فولاد پیش بینی شده است و در صورت تحقق آن سرانه مصرف فولاد به ۳۸۰ کیلوگرم می رسد. در این برنامه باید ۲۰ میلیون تن صادرات صورت گیرد.
دکتر دشتیانه افزود: اکنون میزان صادرات فولاد (برپایه آمار سال ۱۳۹۵) به ۶ میلیون تن رسیده است و چنانچه بخواهیم صادرات برابر سند چشم انداز رشد کند، ارتقای چهار برابری نسبت به میزان کنونی ضرورت دارد.
وی گفت : مجوز دولت در سال ۱۳۹۳ برای آزادسازی صادرات فولاد، سیاست درستی بود زیرا تنها راه نجات و پیشرفت صنعت فولاد ایران، صادرات است.
معاون فروش و بازاریابی ذوب آهن گفت : تحقق برنامه صادراتی در چارچوب سند چشم انداز به برنامه ریزی وزارت صنعت، معدن و تجارت نیاز دارد . ضمن اینکه ایجاد یک کنسرسیوم صادراتی برای جلوگیری از رقابت منفی در قیمت های صادراتی ضروری به نظر می رسد.
این مطلب، یک خبر آگهی بوده و در محتوای آن هیچ نظری ندارد.
ارسال نظر