مدیر آموزش و پرورش گنبدکاووس
اعتباری برای بازسازی و مرمت مدارس روستاهای محروم گنبدکاووس وجود ندارد
معاون مدیر کل آموزش و پرورش گلستان و مدیر آموزش و پرورش شهرستان گنبدکاووس گفت: اعتباری برای بازسازی و مرمت مدارس روستاهای محروم و آسیبپذیر شهرستان گنبدکاووس وجود ندارد و باید نگاه ویژهای به این بخش شود.
به گزارش خبرگزاری موج، فرج الله رزاقی، ظهر امروز در جلسه شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر شهرستان گنبدکاووس اظهار داشت: در سال 95-94 از محل ماده 189 در بخش توازنبخشی، 700 میلیون تومان برای بازسازی مدرسه اسلام آباد مصوب شد که متاسفانه تخصیص نیافت.
معاون مدیر کل و مدیر آموزش و پرورش شهرستان گنبدکاووس افزود: پیشنهاد میکنم برای کاهش آسیب اجتماعی مدرسه اسلام آباد زیر نظر امامزاده یحیی ابن زید (ع) قرار گیرد.
وی تصریح کرد: متاسفانه به علت عدم تخصیص بودجه در حال حاضر برنامه خاصی برای بازسازی مدرسه اسلام آباد وجود ندارد و ما به جز این آموزشگاه، ۵ آموزشگاه دیگر هم داریم که توافقنامه آن امضاء شده اما به علت عدم تخصیص بودجه بلاتکلیف است.
ولی الله رضایی رئیس بنیاد مسکن شهرستان گنبدکاووس هم در این جلسه اظهار داشت: در ابتدا امر مشکل اصلی روستای اسلام آباد این بود که نه در حوزه شهر و نه در حوزه روستا قرار داشت و وقتی با پیگیریهای مکرر ملحق به روستای قلندرآباد شد، مجوز آب، برق و گاز انجام شد.
وی افزود: پس از الحاق این روستا، بنیاد مسکن یکهزار و ۲۰۰ مترمربع از معابر اصلی را جدولبندی و ۴ هزار و ۷۰۰ مترمربع را زیرسازی و آسفالت کرد.
رئیس بنیاد مسکن شهرستان گنبدکاووس تصریح کرد: برای جدولکشی و زیرسازی و آسفالت این روستا مبلغ ۳۵۰ میلیون تومان هزینه شده که تاکنون تنها ۵۰ میلیون تومان توسط دولت پرداخت شده و ۳۰۰ میلیون تومان جزء دیون بنیاد مسکن است.
رضایی گفت: از نظر ما همه مسکنهای این روستا جزء بافت فرسوده هستند و باید نوسازی و بازسازی شوند اما تاکنون برای ساخت مسکن تنها ۳ نفر به بنیاد مسکن مراجعه کردند که در حال طی مراحل اداری هستند.
رئیس بنیاد مسکن شهرستان گنبدکاووس تاکید کرد: متقاضیان ساخت مسکن در این روستا از ۲۰ میلیون تومان وام با سود ۵ درصد و بازپرداخت ۱۵ ساله برخوردار خواهند شد کمااینکه به علت شرایط خاص، واحدهای مسکونی این روستا، بنیاد مسکن وام ۲ میلیون تومانی بلاعوض نیز پرداخت خواهد کرد.
فاطمه روزخوش در این جلسه اظهار داشت: مدرسه اسلام آباد دارای ۳۰۰ دانش آموز است که قدمت بالای ۴۵ سال دارد و از لحاظ بافتی, وضعیت بسیار نابسامانی دارد.
نماینده مردم روستای اسلامآباد افزود: سه سال قبل در طول یک جشن شادمانه قرار شد این مدرسه تخریب و بازسازی شود که متاسفانه تاکنون هیچ اتفاقی نیفتاده است.
وی تصریح کرد: عدم تخریب این مدرسه با وجود وعدههای مسئولان سبب شده که مردم این منطقه از مسئولان سلب اعتماد کنند.
روزخوش یاداور شد: علیرغم کمک یکی از خیرین مبنی بر تجهیز سرویس بهداشتی که بر اساس گفته کارشناس بهداشت، حادثهساز است و به علت طولانی بودن پروسه اداری، این خیر از تجهیز سرویس بهداشتی منصرف شد.
وی تاکید کرد: نیاز است مسئولان از نزدیک این روستا را بازدید کنند و پیشنهاد میشود یکی از جلسات شورای هماهنگی مبارزه با موادمخدر در این مکان برگزار شود.
وی گفت: امید داریم مسئولتن هرچه سریعتر به این موضوع بپردازند و ما منتظر نباشیم تا اتفاقی بیفتد و بعد به فکر انجام کار باشیم زیرا در آن صورت "نوشدارو پس از مرگ سهراب" تاثیری نخواهد داشت.
این مطلب، یک خبر آگهی بوده و در محتوای آن هیچ نظری ندارد.
ارسال نظر