نمایش "ابرهرکول" جدید لاکهید مارتین
شرکت لاکهید مارتین نسخه غیرنظامی هواپیمای "ابرهرکول"(Super Hercules) خود را در نمایشگاه هوایی پاریس به نمایش میگذارد.
به گزارش خبرگزاری موج به نقل از نیواطلس، هواپیمای باربری و تجاری LM-۱۰۰J بر اساس"ابرهرکولهای نظامی C-۱۳۰J " ساخته شده است. این هواپیما اولین پروازش را روز ۲۵ ماه مه انجام داد و از تاریخ ۱۹ تا ۲۱ ژوئن (۲۹ تا ۳۱ خرداد) در فرودگاه "پاری-لو بورژه" (Paris-Le Bourget ) به نمایش گذاشته خواهد شد.
سامانه LM-۱۰۰J در واقع هفدهمین نسخه هواپیماهای ترابری غیرنظامیLM-۱۰۰ Hercules به شمار میآید که از سال ۱۹۶۴ تا ۱۹۹۲ تولید میشدند. زمانی که تولید هواپیماهای ۱۱۴ LM-۱۰۰ از این مجموعه متوقف شد، هنوز ۵۵ مورد از آنها فعال بودند.
هواپیمایLM-۱۰۰J همچنین مبتنی بر هواپیمای کنونی C-۱۳۰J است اما بسیاری از ویژگیهای نظامی آن حذف یا غیرفعال شدهاند.
هواپیمایLM-۱۰۰J برای میادین هوایی کوتاه و آماده نشده در نواحی دوردستی طراحی شده که برای پرواز و فرود هواپیماهای جت مناسب نیستند و تجهیزات زمینی مناسب برای فرود این هواپیماها را ندارند.
فناوری LM-۱۰۰J ویژگیهای مشابهی با همپای نظامی خود از جمله داشتن چهار موتور Rolls-Royce AE۲۱۰۰D۳ با قدرت هر یک چهار هزار و ۶۳۷ اسب بخار دارد. هر یک از این موتورها مجهز به کنترلرهای دیجیتالی و یک سامانه کنترل فشار موتور خودکار هستند. این ویژگی به هواپیما امکان میدهد که در صورت از کار افتادن یکی از موتورها پرواز ایمنی داشته باشد.
موتورها، ملخهایDowty R۳۹۱ مجهز به شش پره کامپوزیتی شمشیری شکل را به حرکت در میآورند که تا حد زیادی کمصداتر از ملخهای قبلی LM-۱۰۰ هستند.
در کابین خدمه هواپیمای LM-۱۰۰J یک رادار نقشهبرداری کننده از زمین و هوای سرد با مصرف برق پایین، چهار نمایشگر رنگی در داشبورد(head down display) و دو نمایشگر مقابل دید خلبان(Head up display) برای کسب اطلاعات اولیه پرواز وجود دارند. همچنین اجاق مایکروویو و یک قهوهساز وجود دارد. این هواپیما مجهز به سکوی بارگیری جهت بارگیری و تخلیه سریع بار است.
شرکت لاکهید مارتین اعلام کرده هواپیمای LM-۱۰۰J قادر به انجام فعالیتهای متعدد از جمله اسپریکردن هوایی، خاموش کردن آتش، جستجو و نجات، خدمات آمبولانس هوایی، پروازهای هوایی بشردوستانه، حمل و نقل، تحویل محمولههای بسیار سنگین و تفحص گاز و نفت است.
هواپیمای جدید در آزمایشهای پرواز که دو هفته پس از اولین پروازش از سر گذراند، عملکرد بسیار خوبی داشت و سازندگان تصمیم گرفتند آن را در بزرگترین نمایش هوایی جهان به نمایش بگذارند.
حضور این سامانه در نمایشگاه پاریس فرصتی مناسب برای برجستهکردن قابلیتهای اثباتشده آن و مهارتهای بیرقیبش در بازار تجاری جهانی است.
این مطلب، یک خبر آگهی بوده و در محتوای آن هیچ نظری ندارد.
ارسال نظر