English

مدیرکل مدیریت بحران گلستان

پایگاه مدیریت بحران چندمنظوره شهرستان گالیکش تجهیز می‌شود

مدیرکل مدیریت بحران استان گلستان گفت: با تفاهم‌نامه امضاء شده، پایگاه مدیریت بحران چندمنظوره شهرستان گالیکش با هدف ایجاد آمادگی در برابر حوادث، تجهیز می‌شود.

پایگاه مدیریت بحران چندمنظوره شهرستان گالیکش تجهیز می‌شود

به گزارش خبرگزاری موج، صادقعلی مقدم‌ چهارشنبه شب در جلسه شورای اداری شهرستان گالیکش در دانشگاه پیام نور این شهرستان اظهار داشت: پایگاه چند منظوره شهرستان گالیکش از طرف مدیریت بحران استان گلستان برای مواقع بحران تجهیز و مجهز می‌شود.

مدیرکل مدیریت بحران استان گلستان افزود: این پایگاه در گذشته در دست دانشگاه شهرستان بود و با توجه به تخلیه این مکان توسط دانشگاه و طی تفاهم‌‎نامه‎ای که با فرمانداری، شهرداری و مدیریت بحران استان، این پایگاه به زودی تجهیز خواهد شد.

وی تصریح کرد: با توجه به وجود سیلاب‌ها در فصل تابستان در این شهرستان، این پایگاه تجهیز تا در زمان وقوع حادثه و بحران از این مکان استفاده شود.

مقدم یادآور شد: در روستا کندسکوه و پادول‎دل از توابع شهرستان گالیکش در شرایط بحرانی رانش و ناامنی قرار دارند و سیاست جدید ما این است که بجای جابجایی این روستاها، آنها را ایمن‎سازی کنیم.

مدیرکل مدیریت بحران استان گلستان تاکید کرد: این ۲ روستا به ویژه کندسکوه به علت شرایط بحرانی از خدمات دولت محروم بودند و ما تلاش داریم ضمن ایمن‎سازی روستاها، حتی به صورت موقت از خدمات بهره‎مند شوند تا شرایط روستا به شرایط عادی بازگردد.

وی اظهار کرد: در سیاست قبلی که جابجایی روستاها پرخطر از محل خود بود تنها به شرایط محیطی توجه شده و شرایط اجتماعی و اقتصادی نادیده گرفته شده بود که جابجایی روستا معضل و چالشی در آینده خواهد بود.

مقدم تصریح کرد: به عنوان نمونه جابجایی شهر فراغی در سیل سال ۸۱، سبب عدم توجه به وضعیت معیشتی شده، کمااینکه در حال حاضر قسمت عمده شهرفراغی در حال نشست کردن است و تلاش داریم در ابتدا مطالعات عمیقی بر روی ایمن‌سازی و جابجایی صورت گیرد.

مدیرکل بحران استان گلستان اظهار داشت: مسئله دیگر در این حوزه آتش سوزی‌های حاشیه جنگل‎ها و عرصه‌های طبیعی است که در این راستا ۲ کانکس در دو مکان متفاوت برای روستاهای حاشیه جنگل‌ها قرار داده شده تا آموزش‎های لازم برای حفظ و حراست از منابع طبیعی به مردم این روستاها داده شود و از توان آنان برای حفاظت جنگل‌ها و مراتع استفاده شود.

وی گفت: انسان‌ها نقش موثری در تخریب طبیعت دارند و به همین علت کارگروهی متشکل از ادارات برای شناخت وظیفه‌مندی خود تشکیل و سازگاری با شرایط پیش‌رو آموزش داده شود.

مدیرکل مدیریت بحران استان گلستان تصریح کرد: ۲۷ سال پیش در چنین ایامی، زلزله‌ای در رودبار سبب مرگ ۴۰ هزار از هموطنان ما شد و ۴ روستا به صورت کامل ناپدید شدند که براساس آمار جزء ۱۰ حادثه بزرگ دنیا ثبت شد، بنابراین نیاز است در زندگی روزمره خود احتمال وقوع چنین حوادثی را داشته و بتوانیم با آموزش‌های لازم، کمترین خسارت و مرگ و میر را داشته باشیم.

مقدم تاکید کرد: روزهای ۱۱ تا ۱۳ تیرماه آموزش مدیران دولتی در بحث مدیریت بحران برای شرق استان به میزبانی گنبدکاووس برگزار خواهد شد.

مدیرکل مدیریت بحران استان گلستان افزود: این آموزش در غرب و مرکز استان به مرکزیت گرگان برگزار شد و امید داریم مدیران با حضور پررنگ خود با علاقه این آموزش‌ها را فرا گیرند.

این مطلب، یک خبر آگهی بوده و خبرگزاری موج در محتوای آن هیچ نظری ندارد.
آیا این خبر مفید بود؟
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه