در گفتوگو با موج عنوان شد
بهانههای واهی تامین اجتماعی برای قطع بیمه اقشاری از کارگران
عضو هیات رییسه کمیسیون اقتصادی مجلس از بهانههای واهی تامین اجتماعی برای قطع بیمه اقشاری از کارگران خبر داد و گفت: دولت بدهی سنگینی به سازمان تامین اجتماعی دارد و این موضوع سبب شده تا این ارگان به بهانه های واهی بیمه کارگران را قطع کند.
به گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری موج، کارگران یکی از عوامل پیشرفتهای صنعتی، کشاورزی و... یک جامعه هستند و از آنجا که ماهیت حرفه آنان به گونه ای است که خطرات زیادی جان و زندگی آنان را تهدید می کند موضوع بیمه و تامین اجتماعی برای این قشر از حساسیت و اهمیت خاصی برخورد دار است.
به گفته کارشناسان و فعالان کارگری در تمامی کشورهای جهان، شرایط تامین معیشت و درمان کارگران باید به گونه ای باشد که دغدغه زیست نداشته باشند، نگران بروز بیماری نباشند و ابهامی در آینده خود در زمان بازنشستگی و از کار افتادگی نبینند. در این ارتباط نظر سید ناصر موسی لارگانی نماینده مجلس شورای اسلامی را جویا شدیم.
وی در گفتوگو با خبرنگار اجتماعی خبرگزاری موج درباره پرداخت سهم درمان بیمه کارگری اظهار داشت: شاید یکی از ضعیفترین اقشار جامعه ما کارگران به ویژه کارگران بخش کشاورزی و بخش ساختمان باشند، در واقع طی سالهای گذشته امیدی در دل این قشر ایجاد شد مبنی بر اینکه تحت پوشش بیمه قرار خواهند گرفت، اما جز ناامیدی چیزی نصیب کارگران بخش کشاورزی نشد. چون در بخش کشاورزی و ساختمان شاهد این بودیم که تامین اجتماعی به بهانههای واهی، بیمه آنهایی که تحت پوشش بیمه قرار گرفته بودند، را قطع کرد.
عضو هیات رییسه کمیسیون اقتصادی مجلس در ادامه با بیان اینکه پس از پیگیری، مسوولان معتقد بودند که دولت به آن ها سهمیه نداده است، گفت: در واقع تامین اجتماعی بارها مطرح کرد دولت در این بخش بدهی سنگینی به آنها دارد و تا زمانی که بدهی پرداخت نشده است سازمان تامین اجتماعی هم حاضر نیست که بیمه ایثارگران را ادامه بدهد.
موسوی لاری در ادامه با بیان اینکه کارگر باید از حداقل بیمه برخودار باشد، گفت: کارگران ساختمان نهایتا ۲۰ تا ۲۵ سال میتواند کارهای سخت ساختمانی را انجام دهند، اما بعد از آن باید یک بازنشستگی راحت داشته باشند، لذا مسوولان تلاش کنند سهم بیمه کارگران را پرداخت کنند تا مشکلی برای این قشر ضعیف پیش نیاد.
موسوی لاری در پاسخ به این سوال که مسوولان معتقد هستند که منابع مالی بیمه تامین اجتماعی در بورسها و بانکها سرمایه گذاری میشود، گفت: در دولت قبلی تخلفاتی در سازمان تامین اجتماعی به ویژه شستا صورت گرفت که این موضوع بلافاصله در مجلس رسیدگی شد، اما اطلاع دقیقی از اینکه در حال حاضر منابع مالی تامین اجتماعی در کجا هزینه میشود و اینکه تخلف صورت گرفته، ندارم. در واقع بهتر است دولت بدهی خود را به تامین اجتماعی بپردازد تا این سازمان به بهانههای واهی بیمه کارگران را قطع نکند.
عضو هیات رییسه کمیسیون اقتصادی مجلس در پاسخ به این سوال که سازمان تامین اجتماعی به جای این که خودش را اداره کند، عملا دارد بنگاه داری میکند در این باره چه نظری دارید، گفت: اگر بنگاه داری در تامین اجتماعی برای خدمت رسانی برای یک عده خاص باشد، خلاف است، مثل بحث همسان سازی حقوقها که تامین اجتماعی تخلف بزرگی کرد، چرا که در بحث همسان سازی تنها برای نیروهای خودش صورت گرفت نه دیگر حقوق بگیران و مستمری بگیران که این موضوع هم قانونا هم شرعا اشکال دارد.
این مطلب، یک خبر آگهی بوده و در محتوای آن هیچ نظری ندارد.
ارسال نظر