رئیس مرکز علمی کاربردی جهاد دانشگاهی کرمانشاه:
رسالت مراکز علمی و کاربردی پر کردن خلأ بین دانشگاه و صنعت است
جلیلی ضمن انتقاد از برخی شایعات مبنی بر کمارزش بودن مدرک دانشگاه علمی کاربردی، گفت: رسالت اصلی این دانشگاه تربیت کاردانها و کارشناسان مهارتی برای پر کردن خلأ بین دانشگاه و صنعت است.
به گزارش خبرنگار خبرگزاری موج کرمانشاه، جلیلی در نشستی خبری بابیان این مطلب که ۲۰ درصد دانشجویان علمی کاربردی استان در این مرکز مشغول به تحصیل هستند، ابراز داشت: در حال حاضر ۱۵۰۰ دانشجو در ۲۴ کد رشته در مقاطع کاردانی و کارشناسی و شش گروه آموزشی شامل فناوری اطلاعات و کامپیوتر، حقوق، عمران، معماری، حسابداری و الکترونیک صنعتی مشغول به تحصیل هستند.
وی تعداد فارغالتحصیلان دانشگاه علمی کاربردی استان را ۷ هار نفر عنوان کرد و گفت: امسال سه کد رشته جدید در حوزههای استخراج و فرآوری قیر طبیعی، رشته بازیهای رایانهای و رشته عمران - گرایش بتن از مهر ۹۶ در این مرکز دانشگاهی راهاندازی شده است.
جلیلی یکی از رشتههای موردعلاقه دانشجویان در سطح استان را حقوق عنوان کرد که مرکز علمی کاربردی جهاد دانشگاهی کرمانشاه بهعنوان اولین مرکز علمی کاربردی استان اقدام به راهاندازی این رشته کرده است و افزود: برگزاری دورههای آمادگی آزمون وکالت، شبیهسازی جلسات دادگاه در سالن آمفیتئاتر دانشگاه و استفاده از اساتید مجرب ازجمله ویژگیهای رشته حقوق در این مرکز دانشگاهی است.
رئیس مرکز علمی کاربردی جهاد دانشگاهی کرمانشاه تصریح کرد: علاوه بر اینکه امسال برای اولین بار تسهیلات بانکی قرضالحسنه را در اختیار دانشجویان این مرکز قرار دادهایم.، بر آن وامهایی از صندوق رفاه دانشجویی وزارت علوم نیز ارائه میشود که درمجموع پیشبینی ما این است با این برنامه میتوانیم تمام شهریه دانشجویان را در قالب وام پرداخت کنیم.
جلیلی تصریح کرد: در کنار فعالیتهای آموزشی در این مرکز دانشگاهی برنامههای متنوع دیگری ازجمله کافه ایده بهصورت هفتهای برگزار میشود و ایدههای شغلی بسیاری از دانشجویان در این کافه ایده درنهایت به شغل ختم میشود.
جلیلی اظهار کرد: دانشگاه جامع علمی کاربردی یک دانشگاه کارآفرین و نسل سوم است که بهعنوان تنها دانشگاه مهارتی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری فعالیت میکند.
رئیس مرکز علمی کاربردی جهاد دانشگاهی استان کرمانشاه همچنین در خصوص کاهش جمعیت دانشجویی کشور گفت: تب مدرکگرایی در کشور پایین آمده و این واقعیتی است که باید آن را بپذیریم که اغلب دانشگاههای کشور با کاهش جمعیت دانشجویی مواجه شدهاند، بااینوجود همچنان حدود ۲۰ درصد جمعیت دانشجویان علمی کاربردی استان در مرکز جهاد دانشگاهی تحصیل میکنند.
عضویت در کانال تلگرامی خبرگزاری موج
ارسال نظر