English

ناظر گمرکات هرمزگان:

هرمزگان با بیش از ۵۴ درصد صدرنشین تجارت کشور است/ پیشگیری از واردات کالاهای غیر استاندارد با ساز و کار نظارتی

ناظر گمرکات هرمزگان و مدیرکل گمرک شهیدرجایی با اشاره به درآمد ۱۲هزار میلیاردی گمرکات هرمزگان گفت: بیش از ۵۴درصد تجارت کل کشور در استان صورت گرفته و آمارها نشان از رشد در حوزه واردات کالا دارد.

هرمزگان با بیش از 54 درصد صدرنشین تجارت کشور است/ پیشگیری از واردات کالاهای غیر استاندارد با ساز و کار نظارتی

به گزارش خبرگزاری موج از بندرعباس، ناظر گمرکات هرمزگان در کارگاه آموزشی شناسایی و کشف مواد مخرب لایه اوزن که به میزبانی شهر بندرعباس برگزار شد، با اشاره به فعالیت ایران در این حوزه از سال ۶۹ و پذیرش این پروتکل اظهار داشت: تعامل بیشتر با سایر کشورها از سوی گمرک ایران در راستای کاهش واردات کالاها و مواد پرخطر در دستور کار قرار داده شده است.

علیرضا دشتانی بی توجهی به کشورهای مبدا واردات کالا را تهدیدی بزرگ برای کشور دانست و بیان داشت: مهمترین اقدام برای کاهش خطرات، نظارت و پیشگیری از واردات کالاهای غیر استاندارد به کشور است.

وی با اشاره به واردات کالا به صورت قاچاق از مبادی غیر رسمی افزود: اگر به طور مثال بذر آلوده وارد شود، خسارات جبران ناپذیری به صنعت کشاورزی کشور وارد می شود.

ناظر گمرکات هرمزگان به درآمد ۱۲هزار میلیاردی گمرکات هرمزگان اشاره داشت و تاکید کرد: بیش از ۵۴درصد تجارت کل کشور در استان صورت گرفته و آمارها نشان از رشد در حوزه واردات کالا دارد.

مدیرکل گمرک شهید رجایی با اشاره به عملکرد گمرکات هرمزگان در ۵ماهه سال جاری از برنامه ریزی دقیق‌تر گمرک در این سال خبرداد و گفت: در ۵ماهه نخست سال جاری بیش از ۴هزار میلیارد تومان در آمد کسب شده و برنامه ریزی شده تا پایان سال ۹۶ به در‌آمد ۱۳ الی ۱۴ هزار میلیاردی دست یابیم.

دشتانی ادامه داد: گمرکات استان هرمزگان در سال گذشته به عنوان نماد برترین سازمان فعال در زمینه اقتصاد مقاومتی و وصول درآمدی کشور معرفی شد و همچنین موفق به کسب تندیس برترین سازمان استانی "در اجرای سیاستهای اقتصاد مقاومتی،رونق تولید،ایجاد اشتغال و افزایش صادرات غیر نفتی و رفاه اقتصادی مردم"در جشنواره شهید رجائی سال ۱۳۹۵ شد.

همایش ..

وی با بیان اینکه بندر شهید رجایی بزرگترین ورودی کشور محسوب می‌شود افزود: لزوم راه‌اندازی کارخانجات بازیافت با ورود بخش خصوصی به این حوزه برای جمع‌آوری و از بین بردن آلودگی بیش از پیش احساس می‌شود.

بندرعباس به مرکز آموزش منطقه ای علوم گمرکی تبدیل می شود

در ادامه همایش افشین امینی مدیرکل دفتر مطالعات گمرک ایران نیز گفت: با توجه به سیستم گمرک، درصددیم تا در آینده ای نزدیک با کمک ناظر کمرگات هرمزگان، بندرعباس را به عنوان یکی از مراکز آموزش منطقه ای علوم گمرکی قرار دهیم.

وی ادامه داد: تسلط کارکنان گمرک به عنوان مرزبانان اقتصادی به دانش و علوم گمرکی بر ارتقای نظارت بر صحت و سلامت واردات تاثیر دارد.

امینی با اشاره به اهمیت آموزش کارکنان گمرک در راستای ارتقای سطح دانش آنان، آموزش را رکن انکارناپذیر پیشرفت هر سازمان دانست و اظهار داشت: با توجه به گسترش علم و توسعه تکنولوژی ضروری است تا کارکنان گمرک نیز به عنوان رکن اقتصادی و مرزبان اقتصادی بر علوم گمرکی و اقتصادی احاطه و تسلط داشته باشند و همچنین بر صحت و سلامت کالاهای وارده به کشور نظارت داشته باشند.

آموزش بیش از۵۳۰ هزار نفر ساعت در سال ۹۵

وی افزود: از آنجایی که سازمان گمرک، سازمانی جامع الاطراف است می طلبد تا پرسنل آن، صرفا به علومی که در دانشگاه اقتصادی آموخته اند بسنده نکنند و همواره به عنوان یک سازمان پویا و فعال خود را در معرض دانش‌های نوین قرار دهند به نحوی که بتوانند علوم جدید را کسب و اطلاعات اولیه را جهت شناسایی کالاها و همچنین نحوه ورود و خروج کالا و از طرفی سیاست‌های بهینه اقتصادی قرار دهند.

وی در ادامه اضافه کرد: به همین منظور آموزش مجازی را با استفاده از فناوری های نوین موجود، راه اندازی نمودیم که با کمک سازمان مدیریت آموزش دولتی، توانستیم در بستر اینترنت، سامانه گمرکی آموزشی مجازی را در سال گذشته راه اندازی نموده و موفق به آموزش بیش از 530 هزار نفر ساعت در سال 95 شویم.

ایران در زمینه تغییر تکنولوژی و کاهش گازهای مخرب لایه اوزن پیشتاز است

ابراهیم حاجی زاده مدیر پروژه محافظت از لایه اوزن سازمان محیط زیست نیز در ادامه با اشاره به تعهد ایران برای تغییر تکنولوژی 1358 واحد صنعتی کشور در راستای حفاظت از لایه اوزن تا سال 2020 گفت: ایران در زمینه کاهش تولید گازهای مخرب لایه اوزن پیشتاز است.

وی بیان داشت: کشور ایران با امضاء مجلس شورای اسلامی به عنوان یکی از متحدان پروتکل مونترال بوده و تا کنون موفق شده با تغییر تکنولوژی 1358 واحد صنعتی، گازهای مخرب لایه اوزن را به گازهای دوستدار اوزن و محیط زیست تبدیل و حدود 9 هزار و 800 تن را جایگزین کند.

حاجی زاده افزود: در تلاشیم تا باقی مانده آن که 5 هزار تن است را در قالب پروژه تدوین شده تا سال 2020، باید تکنولوژی 100 کارخانه را نیز تبدیل به گازهای دوستدار اوزن و محیط زیست کنیم و موفقیت بسیار خوبی برای کشور ایران اسلامی است که توانسته ایم خیلی جلوتر از این قضیه پیش برویم.

مدیر پروژه محافظت از لایه اوزن سازمان محیط زیست با اشاره به انتقال تکنولوژی تصریح کرد: جوانان ایرانی توانسته اند تکنولوژی را به خوبی فراگیرند و توسعه دهند، اغلب کارهای فنی توسط شرکت های داخلی انجام می شود.

حاجی زاده ادامه داد: بسیاری از شرکت های ایرانی انتقال تکنولوژی را یاد گرفته و نه تنها در داخل بلکه در مناقصه های پروژه های بین المللی نیز شرکت می کنند و در اکثر موارد نظیر کشور های برزیل، پاکستان و ترکیه موفقیت های خوبی نیز کسب کرده اند.

وی اضافه کرد: درصددیم مابقی آن را نیز با مشارکت صنایع و صاحبان کارخانه ها و کارگاه ها انجام دهیم، دستگاه های اجرایی نظیر گمرک جمهوری اسلامی ایران، وزارت امور خارجه، وزارت صنعت،معدن و تجارت و سایر دستگاه ها ما را یاری کردند که جای بسی تقدیر و تشکر دارد.

حاجی زاده همچنین گفت: طبق سیاست گذاری خوبی که در کشور صورت گرفته، تلاش کردیم با توجه به مواد اولیه موجود در ایران نظیر پتروشیمی تبریز، تکنولوژی‌ را جایگزین کنیم که بتوانیم با کمک داخل انجام دهیم.

وی در پایان گفت: نمی توان گفت که کدام استان آلاینده ترین استان کشور در زمینه تولید گاز های مخرب لایه اوزن است، چون هنوز تحلیلی در این خصوص صورت نگرفته است، اما بیشترین صنایعی که موفق به تغییر آنها شده ایم در همه استان ها و همچنین استان هرمزگان بوده است.

همایش 3

استان هرمزگان به عنوان دروازه طلایی کشور همزمان با سی و نهمین سالگرد پروتکل مونترال، میزبان برگزاری کارگاه اطلاع‌رسانی و آموزشی، شناسائی و کشف مواد مخرب لایه اوزن بود و مدیران و کارشناسان سازمان محیط زیست و گمرک با حضور در این کارگاه یک روزه با آخرین شیوه های واردات مواد و گازهای مخرب و خطرناک آشنا شدند.

این مطلب، یک خبر آگهی بوده و خبرگزاری موج در محتوای آن هیچ نظری ندارد.
آیا این خبر مفید بود؟
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه