English

با رعایت این نکات فرد جذابی باشید

داشتن مقبولیت اجتماعی یک امتیاز بزرگ است اما چگونه می توان به این امتیاز دست یافت؟

با رعایت این نکات فرد جذابی باشید
به گزارش خبرگزاری موج، لغزش های کلامی اغلب اتفاق می افتند و ما بدون اطلاع از مفاهیم ظریفی که آنها ممکن است داشته باشند؛ اصطلاحاتی را به کار می بریم. درک این مفاهیم نیازمند آگاهی اجتماعی است. موسسه TalentSmart هوش هیجانی بیش از یک میلیون نفر را آزامایش کرده است و دریافته است که آگاهی اجتماعی یک مهارت است که بسیاری از ما، فاقد آن هستیم. ما آگاهی اجتماعی نداریم زیرا بر آنچه می خواهیم بگوییم تمرکز میکنیم و به اینکه مخاطب ما چه برداشتی از گفته های ما داشته باشد، توجه نمی کنیم. زیبایی آگاهی اجتماعی این است که تنها چند نکته ساده در آن پیشرفت چشمگیری در روابط ما ایجاد میکند. اما چه نکاتی را باید در روابط اجتماعی رعایت کنیم؟ چه جمله هایی را نباید بر زبان بیاوریم؟

برای داشتن روابط اجتماعی بهتر به شما توصیه می کنیم که از به زبان آوردن عبارات زیر اجتناب کنید.


۱- به نظر خسته میای

افراد خسته جذاب نیستند. چشم ها و موهای زیبایی ندارند، آنها تمرکز درستی ندارند و شلخته به نظر میایند. گفتن این جمله به مخاطب به معنی نسبت دادن همه این صفت ها به او است. به جای آن می توانیم بپرسید “همه چی خوب پیش میره؟” با این جمله نه بی ادب خواهید بود و نه بی تفاوت نسبت به وضعیت مخاطبتان.


۲- اوه، چقدر لاغر/ چاق شدی!

گفتن این جمله در اضافه کردن وزن یا کم کردن آن در اندازه معقول می تواند نظر مثبتی باشد. اما اگر کسی بیش از اندازه وزن کم یا زیاد کرده باشد، شما به او با این جمله برچسب غیر جذاب بودن میزنید و به او یاداوری میکنید که پیش از آن، وضعیت بهتری داشت.


۳- به هرحال تو براش زیادی خوب بودی

وقتی کسی رابطه ای را تمام میکند، چه از نوع شخصی، چه حرفه ای، گفتن این جمله به آن معنا است که تو سلیقه خوبی نداری و در قدیم انتخاب درستی نکرده بودی. در عوض می توانید بگویید “اون ضرر کرد!” این جمله هم حمایت کننده است و هم خوشبینی را بدون هیچ نقدی به طرف منتقل می کند.
 


۴- تو همیشه… یا تو هیچوقت…

هیچکس کاری را هرگز یا همیشه انجام نمیدهند. مردم خودشان را تک بعدی نمی بینند و شما هم نباید این را به آنها تحمیل کنید. این عبارات طرف مقابل را در حالت دفاع قرار میدهد و پیغام شما را هر چند صحیح، درست منتقل نمی کند.
 


۵- به نسبت سن خودت عالی هستی

با این عبارت که در ظاهر تعریف به نظر میاید، شما مخاطب را به صورت شرطی و در یک محدوده خاص خوب میبینید، که این مودبانه نیست. “تو عالی به نظر میای.” یک تعریف آسان و بدون دردسرتری است.
 


۶- قبلا گفته بودم…

زمانی که اتفاق ناخوشایندی پیش می آیند، آخرین چیزی که افراد به آن نیاز دارند، شنیدن سرکوفت است. یادآوری آنچه که شما در قدیم، چه درست و چه غلط گفته بودید، تنها بار منفی خواهد داشت. سعی کنید تا در آینده آن را به روش مثبت تر و تأثیرگذارتری منتقل کنید.
 


۷- موفق باشی

این جمله می تواند کمی دو پهلو باشد. اغلب در مواردی که شما خیلی به نتیجه کار مطمئن نیستید هم، از این اصطلاح استفاده میکنید، چرا که تصور میکنید مخاطب شما به شانس برای موفقیت نیاز دارند. عبارت “میدونم که موفق میشی.” به مراتب تأثیر مثبت تری بر شخص مقابل شما خواهد گذاشت.
 


۸- به خودت بستگی داره یا هر چی خودت دوست داری

ممکن است که شما نسبت به سوال مطرح شده بی تفاوت باشید، اما نظر شما برای شخص سوال کننده مهم است. در عوض می توانید بگویید “من نظر ۱۰۰ درصدی ندارم، اما این موارد رو هم در نظر بگیر …” نیاز به یک انتخاب نیست، اما می توانید توجه خودتان را به موضوع نشان دهید.
 


۹- حداقل من هیچوقت…

این عبارت یک روش تهاجمی برای دورکردن توجه از اشتباه خود با اشاره کردن غیرمستقیم به اشتباهات قدیمی شخص مقابل شما است. در عوض می توانید تنها از اشتباه خودتان اظهار تأسف کنید و بحث را به صورت منطقی تر و آرام پیش ببرید. گاهی اعتراف یک راه شگفت انگیز برای جلوگیری از تشدید مشکل است.

با به کارنبردن این اصطلاحات در گفتگو های روزمره، می توان دید که چیزهای کوچک چگونه تفاوت های بزرگ ایجاد میکنند. این پیشنهادات را امتحان کنید. مطمئناً از پاسخ مثبتی که دریافت می کنید، شگفت زده خواهید شد.
این مطلب، یک خبر آگهی بوده و خبرگزاری موج در محتوای آن هیچ نظری ندارد.
آیا این خبر مفید بود؟
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه