English

کمبود آب باید با مدیریت تقاضا برطرف شود

معاون نظارت بر بهره‌برداری شرکت مهندسی آب و فاضلاب کشور گفت: کمبود آب یکی از گلوگاه‌های بنیادی توسعه ملی است که این مشکل باید با مدیریت تقاضای آب رفع شود.

کمبود آب باید با مدیریت تقاضا برطرف شود

به گزارش خبرگزاری موج، حمیدرضا تشیعی عصر دوشنبه در آیین تودیع و معارفه مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان قم با بیان اینکه ‌هم‌اکنون کم‌آبی یک هشدار جدی در دنیا است و زنگ‌های خطر چند سالی به صدا درآمده است، ادامه داد: کشور درگیر خشکسالی شدیدی است و شرایط تغییر اقلیم و افزایش دما نیز فشار مضاعفی وارد می‌کند و نیاز به آب همراه با افزایش جمعیت تقاضا برای آب را روز به روز گسترش داده است.

وی با بیان اینکه امروز اولویت اول آمادگی برای مدیریت فصل گرما است، ادامه داد: زمانی گفته می‌شد متوسط بارش کشور ۲۵۰ میلی‌متر است، اما هم اکنون این میزان بارش به ۲۰۵ میلی‌متر کاهش یافته است. وی حرکت آبفای قم به سمت هوشمند سازی شبکه را مورد توجه قرار داد و گفت: نقطه اصلی در پیاده‌سازی سیستم‌های تله‌متری و تله کنترل، کنترل هوشمند شبکه توزیع است که این مهم در قم اجرایی شده و قابل تقدیر است. تشیعی در ادامه مرکز پایش و راهبری آبفای قم را الگوی مناسبی برای سایر استان‌های کشور دانست و یادآور شد: آبفای قم در این زمینه با بهره گیری از پتانسیل های داخلی نیز پیشتاز بوده و توانسته به موفقیت‌های خوبی دست یابد. وی با اشاره به اقدامات انجام شده در راستای کنترل کیفی آب در قم تأکید کرد: آزمایشگاهی پیشرفته بر اساس استانداردهای بین‌المللی راه‌اندازی شده که به شدت کیفیت آب را مورد کنترل قرار می‌دهد. تشیعی ایجاد یکی از بهترین و با کیفیت‌ترین تصفیه‌خانه‌های فاضلاب کشور از نظر فناوری، تجهیزاتی و فرایندی را در قم مورد تأکید قرار داد و شبکه دوم آب قم(آب شیرین) را جزو تجربیات موفق کشور دانست و افزود: باید با رفع مشکلات، این سامانه را که از دیدگاه مدیریت مصرف و تقاضا دارای اهمیت است حفظ کرد.
آیا این خبر مفید بود؟
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر