رئیس دانشگاه علوم پزشکی تبریز:
دانشجویان خارجی از تمام امکانات علمی علوم پزشکی تبریز بهرهمند هستند
رییس دانشگاه علوم پزشکی تبریز از بهره مندی کامل دانشجویان خارجی از تمام امکانات علمی، تحقیقاتی و اجرایی این دانشگاه طی دوره تحصیل خبر داد.
به گزارش خبرگزاری موج آذربایجان شرقی، بهمن نقی پور روز شنبه در جمع تعدادی از دانشجویان خارجی دانشگاه علوم پزشکی تبریز، افزود: این دانشگاه که جزو دانشگاه های برتر پزشکی ایران است، تمام تلاش خود را برای ایجاد بستر باکیفیت برای تحصیل دانشجویان خارجی به کار گرفته است و در این مسیر از هیچ کوششی فروگذاری نخواهیم کرد.
وی با بیان اینکه اندوخته های علمی دانشجویان خارجی سرمایه های آینده کشورشان است، ادامه داد: ما به عنوان گروه پزشکی وظیفه بزرگی در مقابل بشریت بر دوش داریم و آن سلامت مردم است، چون این موضوع حد و مرزی نداشته و رنگ، نژاد و ملیت و قومیت در آن جایی ندارد.
نقی پور اظهار کرد: بر همین اساس هر کسی در این مسیر قدمی بردارد در پیشگاه خدای متعال از مقام و جایگاه ارزشمندی برخوردار خواهد بود.
وی گفت: در دانشگاه علوم پزشکی تبریز به همراه اساتید مجرب و گرانمایه تمام تلاش خود را معطوف کردیم تا در این دورانی که دانشجویان خارجی مهمان ما هستند، نهایت توانمندی اجرایی، علمی و اخلاق حرفه ای را فرا بگیرند تا بتوانند برای ارائه بهترین خدمات به کشور و ملت خود با تمام قوا وارد عمل شوند.
نقی پور اضافه کرد: دانشجویان بومی و خارجی در این دوران مهم باید تلاش کنند تا از این فرصت نهایت استفاده را برای اندوخته های خود که به عنوان سرمایه بزرگ محسوب می شود، بهره ببرند و ما نیز برای رفع مشکلاتی که در مسیر تحصیل آنها وجود دارد، تلاش می کنیم تا با بهترین شرایط و بالاترین جایگاه فارغ التحصیل شوده و باعث افتخار آذربایجان و دانشگاه تبریز باشید.
هم اکنون حدود ۴۰۰ دانشجوی خارجی در رشته های مختلف در دانشگاه علوم پزشکی تبریز مشغول تحصیل هستند.
دانشگاه علوم پزشکی مرکز آذربایجان شرقی با داشتن حدود ۹ هزار دانشجو در ۲۰۰ رشته تحصیلی و ۳۳ واحد آموزشی جزو دانشگاه های برتر کشور به شمار می رود و در حال حاضر ۱۹۰ دانشجوی خارجی نیز در این دانشگاه مشغول تحصیل هستند.
دانشگاه علوم پزشکی تبریز ۸۷۵ عضو هیات علمی دارد و با برخورداری از ۳۰ مرکز تحقیقاتی تاکنون حدود ۱۰ هزار طرح تحقیقاتی را به جامعه علمی ارایه کرده است.
۱۳ مرکز آموزشی و درمانی، ۳۰ مرکز تحقیقاتی، توسعه و رشد فناوری و تعداد ۱۹ شبکه بهداشت از جمله امکانات دانشگاه علوم پزشکی تبریز است.
ارسال نظر