English

مدیرکل کمیته امداد امام خمینی(ره) استان خبر داد:

استقرار چهار هزار صندوق دریافت زکات فطریه در آذربایجان‌شرقی

مدیرکل کمیته امداد امام خمینی(ره) آذربایجان‌شرقی با اشاره به استقرار چهار هزار صندوق دریافت زکات فطریه در سطح استان گفت: این تعداد صندوق‌ متعلق به ۱۳۲ نهاد، مؤسسه و مراکز نیکوکاری است که به‌صورت یکپارچه در نقاط مختلف استان مستقر شده و آماده دریافت زکات فطریه مردم متدین استان خواهد بود.

استقرار چهار هزار صندوق دریافت زکات فطریه در آذربایجان‌شرقی

به گزارش خبرگزاری موج آذربایجان شرقی، غلامعلی ملامهدی در گفت‌وگو با خبرنگاران با بیان اینکه یک هزار و ۴۰۰ مورد از این صندوق‌ها در تبریز و روستاهای آن مستقر می‌شود، ادامه داد: حدود ۷۰۰ مورد از صندوق‌ها مربوط به کمته امداد و مراکز نیکوکاری بوده و مابقی مربوط به سایر نهادها، خیریه‌ها و مؤسسات خواهد بود.

دبیر شورای زکات استان آذربایجان‌شرقی با اشاره به جمع‌آوری ۲۱ میلیارد و ۳۰۰ میلیون تومان زکات فطریه طی عید فطر سال گذشته در استان، یادآور شد: از این میزان، مبلغ سه میلیارد و ۳۰۰ میلیون تومان توسط صندوق‌های کمیته امداد استان جمع‌آوری شده بود.

وی با اشاره به اینکه امسال نیز پایگاه‌های دریافت زکات فطریه همزمان با عید فطر از ساعت ۴:۳۰ بامداد تا عصر همان روز در ورودی و خروجی شهرستان‌ها، تمامی ورودی و خروجی‌های شهر تبریز، مرکز شهر و میادین اصلی و پرتردد مستقر خواهند بود، افزود: همزمان با برگزاری نماز عید فطر نیز پایگاه‌های دریافت زکات فطریه تا ساعت ۸ صبح در اطراف مصلی امام خمینی(ره) مستقر و در خدمت نمازگزاران خواهد بود.

ملامهدی با بیان اینکه شورای زکات استان در مورد جمع‌آوری زکات فطریه صندوق‌های تمامی مؤسسات، مراکز و نهادها را به‌صورت یکپارچه‌ سازماندهی می‌کند، گفت: مردم متدین استان می‌توانند از طریق‌ سامانه #۵*۸۸۷۷* (ستاره ۸۸۷۷ ستاره ۵ مربع) زکات فطره و همچنین کفاره‌های خود را به صورت آنلاین پرداخت کنند و همچنین از طریق سامانه‌هایی مثل بام، سکه و بله نیز می‌توانند فطریه‌های خود را واریز کنند.

وی با تأکید بر اینکه مبلغ زکات فطره امسال به قیمت گندم برای هر نفر، ۶۰ هزار تومان و تا ۲۴۰ هزار تومان برای قوت برنج اعلام شده است، افزود: علاوه بر مباحث فقهی و شرعی، مسلمانان معتقد به پرداخت زکات فطریه هستند و این امر را لازمه قبولی روزه‌داری‌ها و همچنین عاملی برای دفع بلایا می‌دانند.

وی با بیان اینکه برخی افراد زکات فطریه را صرف مسجد می‌کنند در حالی که اولی‌تر آن است که این مبلغ به‌طور نقدی و سریع صرف نیازمندان و محرومان شود، گفت: مبالغ جمع‌آوری شده توسط کمیته امداد نیز در اسرع وقت به حساب مددجویان با اولویت‌بندی نیازمندی‌هایشان، واریز می‌شود و هماهنگی‌های لازم به عمل آمده تا بانک‌های ملی سراسر کشور از ساعت ۹ تا ۱۱ عید فطر فعال باشند تا مبالغ سریعاً به حساب مددجویان واریز شود.

آیا این خبر مفید بود؟
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه