English

بخش درون دانشگاهی جشنواره بین المللی «حرکت» در تبریز آغاز شد

شانزدهمین جشنواره بین المللی «حرکت» بخش درون دانشگاهی در دانشگاه تبریز با حضور مسئولان کشوری و استانی و جمعی از اساتید و دانشجویان دانشگاه تبریز در نگارخانه شهید آوینی آغاز شد.

بخش درون دانشگاهی جشنواره بین المللی «حرکت» در تبریز آغاز شد

به گزارش خبرگزاری موج آذربایجان شرقی، جشنواره «حرکت» شاید یکی از با سابقه ترین جشنواره‌ها در سطح وزارت علوم باشد که همه ساله در دانشگاه‌های سراسر کشور برگزار می‌شود و دانشگاه تبریز نیز هم‌چون سایر دانشگاه‌ها میزبان آن است.

دانشجویان و انجمن‌های علمی دانشجویی دانشگاه، چند هفته پیش از آغاز این جشنواره در تکاپوی آماده سازی مقدمات برای غرفه داری و برگزاری هر چه بهتر آن قرار می‌گیرند و حس و حال شاد دانشجویی در میان آن‌ها غوغا می‌کند.

دانشجویان مشتاق و خلاق دانشگاه تبریز نیز همزمان با انتشار فراخوان برگزاری این جشنواره در دانشگاه، در کمیته‌های مختلفی چون تشریفات، روابط عمومی، افتتاحیه و اختتامیه، رادیو، فضاسازی و ... دسته بندی شده و اوقات خوشی را با یکدیگر به یادگار می‌گذارند. 

از هیجان نزدیک شدن به روز افتتاحیه تا ایده‌هایی برای فضاسازی غرفه‌ها و محصولاتی که باید عرضه کنند و یا مهمان‌هایی که می‌بایست دعوت شوند و هماهنگی‌هایی که باید خود دانشجویان انجام دهند در تک تک دانشجویان بااستعداد کادر اجرایی جشنواره مشهود است. 

انجمن‌هایی که برای غرفه داری در نمایشگاه ثبتنام کرده‌اند، از سه روز قبل افتتاحیه به صورت شبانه روزی، تزئینات، طراحی‌ها و محصولاتی که باید عرضه دهند را آماده می‌کنند و از جان و دل برای انجمن برتر شدن اهتمام می‌ورزند. 

مراسم افتتاحیه جشنواره حرکت در دانشگاه تبریز امروز، یکشنبه ۱۷ اردیبهشت ماه در نگارخانه معروف دانشگاه تبریز برگزار شد که از کارهای فنی و اداری گرفته تا دعوت از مسئولان و فضاسازی تماما بر عهده خود دانشجویان بوده است. 

مجتبی صفری، معاون مدیر کل پشتیبانی فرهنگی و اجتماعی وزات علوم، تحقیقات و فناوری در آیین افتتاحیه این جشنواره، برپایی آن از سوی دانشجویان را از جمله مهمترین دستاوردهای انجمن‌های علمی دانشجویی در دانشگاه‌ها عنوان کرد و گفت: امسال نفرات برتر و مقام آوران این جشنواره برای حمایت بیشتر به بنیاد نخبگان معرفی خواهند شد.    

وی با بیان این‌که ۲۵ سال از تاسیس اولین انجمن علمی دانشگاه می‌گذرد، افزود: فرآیند نخبه پروری از انجمن علمی آغاز شده و انجمن‌های علمی دانشجویی می‌توانند نقش تعیین کننده‌ای در حل برخی چالش‌ها و مشکلات خرد و کلان کشور داشته باشند.

حجت الاسلام احمد حمیدی، مدیر امور اجتماعی دانشکاه تبریز نیز گفت: اکنون تعداد ۱۰۶ انجمن علمی دانشجویی در زمینه‌های مختلف علوم انسانی، معماری، کشاورزی و دامپزشکی، فنی و مهندسی و علوم پایه در دانشگاه تبریز مشغول به فعالیت بوده که از این تعداد ۲۵ انجمن در زمینه علوم انسانی، ۴۳ انجمن در حوزه فنی و مهندسی، ۱۷ انجمن در زمینه کشاورزی و دامپزشکی، پنج انجمن در ارتباط با معماری و هنری و ۱۵ انجمن دیگر در بین رشته‌ای هستند.

پس از افتتاحیه رسمی جشنواره، دانشجویان و مسئولان شروع به بازدید از تک تک غرفه‌ها کردند که در این حین برخی غرفه‌هایی که مسابقه داشتند، حیوانات زنده آورده بودند و یا این‌که جذابیت‌های دیگری مثل مجسمه دایناسور داشتند، دانشجویان بسیاری را به خود جذب کردند.

آیا این خبر مفید بود؟
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه