رئیس هیات داوران شانزدهمین جشنواره ملی تئاتر رضوی:
جشنواره تئاتر رضوی از متن خود مردم برخاسته است
رییس هیات داوران شانزدهمین جشنواره ملی تئاتر رضوی گفت: جشنواره تئاتر رضوی را با شیوه بسیار زیبا از متن خود مردم شروع کردیم و آغاز و پایان آن وابسته به مردم است، علاقمندی مردم به امام رضا(ع)، سبب اجرای صمیمی و دلنشین این جشنواره میشود.
به گزارش خبرگزاری موج آذربایجان شرقی، مهدی لزیری در گفتوگو با خبرنگاران با اشاره به برگزاری جشنواره ملی تئاتر رضوی اظهار کرد: بر اساس بررسیهای انجام شده محققین اعلام کردهاند، تئاتر در ابتدا آیینی بود و آیین را ترویج و تبلیغ میکرد که آن را می توان یک ویژگی مثبت در این حوزه دانست، این هنر اگر در مسیر پیش روی خود، شکلهای دیگری گرفته، نیاز به بررسی بیشتر دارد.
وی ادامه داد: از دوره دبستان که شاهد یک اجرا در مدرسه بودم، به این کار علاقهمند شده و به سمت تئاتر سوق یافتم و در دوره دبیرستان نیز بیشتر به سمت این حوزه جذب شدم اما خانواده من مذهبی بودند و رنگ و بوی مذهبی در تمام کارهایم مشهود بود.
لزیری افزود: در ابتدا نمایشنامهها را خودمان مینوشتیم و اجرا میکردیم و کارهایمان نیز به نوبه خود کارهای شاخصی بودند، از نمایشنامه «کیفر» که در دوره دبیرستان خودم نویسندگی آن را بر عهده داشته و شاهرخ نیری در آن نقش ایفا میکرد، کار خود را آغاز کرده و به سمت حرفهایتر شدن پیش رفتیم.
وی خاطرنشان کرد: بعد از پیروزی انقلاب اسلامی تئاتر شیوه گستردهتری پیدا کرد و در مساجد برای علاقمندان، تئاتر را تدریس و اجرا کردیم که روال مذهبیتر و رنگین و سنگینتری به خود گرفت.
وی گفت: در چند سال اخیر و پس از پیشنهاد برگزاری جشنواره تئاتر رضوی در تبریز مسئولیت اجرای برخی قسمتهای آن را به بنده محول کردند.
لزیری ادامه داد: برگزاری جشنواره تئاتر رضوی را با شیوه بسیار زیبا از متن خود مردم شروع کردیم و آغاز و پایان آن به سوی مردم است و علاقهمندی مردم به امام رضا(ع)، سبب صمیمیتر و دلنشینتر اجرا شدن آن میشود.
ارسال نظر