English

ناظر گمرکات آذربایجان شرقی:

گمرک‌های جلفا و نوردوز به عنوان دروازه اوراسیا در استان هستند

ناظر گمرکات آذربایجان شرقی گفت: گمرک تبریز در خدمت واحدهای تولیدی، صنعتی و کشاورزی است، همچنین گمرک‌های جلفا و نوردوز به‌عنوان دروازه اوراسیا در استان هستند.

گمرک‌های جلفا و نوردوز به عنوان دروازه اوراسیا در استان هستند

به گزارش خبرگزاری موج آذربایجان شرقی، لیلا اورنگی در نشست خبری اظهارکرد: افزون بر دو میلیون تن، یعنی نیمی از صادرات گمرکی استان، توسط گمرک تبریز و همچنین صادرات ۸۰۰ میلیون تن کالا از گمرک سهلان، ۵۰۰ هزار تن از جلفا، یک میلیون و ۵۰۰ تن از گمرک نوردوز، ۵۰۰ هزار تن از بناب و ۱۵۰ هزار تن  از گمرک مراغه انجام می‌شود.

ناظر گمرکات آذربایجان شرقی افزود: گمرک تبریز در خدمت واحدهای تولیدی، صنعتی و کشاورزی است. گمرک‌های جلفا و نوردوز نیز  دروازه اوراسیا در استان به‌شمار می‌روند.

اورنگی بیان کرد: گمرک نوردوز به آشکارساز کامیونی و جلفا به آشکارساز سواری مجهز هستند که موجب تسریع در عملکرد گمرکی استان شده است. 

وی ادامه داد: عمده کالاهایی که از استان صادر می‌شوند شامل اشیاء پلاستیکی، چدن، خشکبار، سوخت‌های معدنی، آهن فولاد، ماشین‌آلات، شیشه، شیرینی و شکلات و مصنوعات مسی و فولادی و وسایل مکانیکی است.

وی افزود: طی دو سال فعالیت دولت، یک میلیون و ۵۰۰ هزار تن کالا به ترکیه، یک میلیون و ۷۰۰ هزار تن به عراق، یک میلیون و ۸۰۰ هزار تن به ارمنستان، ۱۹۰ هزار تن به افغانستان و ۱۳۵ هزار تن به آذربایجان صادر شده است.

اورنگی خاطرنشان کرد: میزان کالاهای وارداتی استان، ۸۸۰ هزار تن به ارزش دو میلیارد و ۶۴۰ میلیون دلار ثبت شده که بیشترین آن نیز از ترکیه با ۶۰۰ هزار تن به ارزش ۱.۵ میلیارد دلار بوده  که در مقایسه با مدت مشابه سال‌های گذشته ۲۸ درصد افزایش یافته است.

وی با اشاره به رتبه‌بندی کشورهای مبدأ وارداتی به گمرکات استان، گفت: کشور امارات با ۹۰ هزار تن کالا به ارزش ۳۰۰ میلیون دلار، آلمان با ۲۳ هزار تن به ارزش ۲۵۰ میلیون دلار، چین با ۵۶ هزار تن به ارزش ۲۳۰ میلیون دلار، کره جنوبی با شش هزار تن به ارزش ۶۰ میلیون دلار و ایتالیا با سه هزار تن به ارزش ۳۵ میلیون دلار از کشورهای مبدأ وارداتی به کمرگات آذربایجان شرقی هستند.

اورنگی عنوان کرد: مدت زمان ترخیص کالاهای صادراتی در گمرکات استان در صورتی که تمامی مدارک درست باشد، کمتر از یک روز کاری است، اما کالای وارداتی به‌دلیل نیاز به اخذ مجوز از سازمان‌های مختلف طی سه روز انجام می‌شود. میانگین مدت زمان ترخیص کالاهای صادراتی در کشور کمتر از یک ساعت است.

وی تشریح کرد: در چهار ماه نخست سال جاری، وصول عوارض و حقوق دولتی در گمرکات استان ۹۸ درصد افزایش داشته است. تمامی درآمدهای حاصل از گمرکات استان به خزانه واریز می‌شود و خروجی دیگری ندارد.

وی تاکید کرد:  امسال ۱۷۷ کامیون کالا نیز به مواکب اربعین ارسالی کردیم که ا در مقایسه با دو سال قبل، ۴۱ درصد افزایش یافته است.

وی گفت: گمرک جمهوری اسلامی ایران زیرمجموعه وزارت اقتصاد و سازمانی حاکمیتی است که وظیفه‌ بسیار پیچیده و اثرگذاری در  بخش‌های گوناگون جامعه برعهده دارد.

آیا این خبر مفید بود؟
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه