رئیس دانشگاه تبریز:
دانشگاه تبریز باید در تولید فناوری با توجه به نیاز جامعه و صنعت پیشگام باشد
تولید علم نافع از دیگر وظایف و رسالتهای دانشگاهها و دیگر مراکز تولید علم و فناوری برای شکوفایی و پیشرفت همه جانبه کشورمان در عرصههای مختلف است.
به گزارش خبرگزاری موج آذربایجان شرقی، صفر نصرالهزاده در نخستین گردهمایی مدیران و موسسان واحدهای پژوهشی دانشگاه تبریز، اظهار کرد: امیدواریم با کمک و تلاش شما عزیزان و با برگزاری این گونه گردهماییها به نتایج مفید و خوبی برای پیشبرد و توسعه دانشگاه با توجه به برنامههای راهبردی و کلان این دانشگاه دست یابیم.
وی با طرح این پرسش که ما با تحقیق و پژوهش دنبال چه چیزی هستیم؟ تشریح کرد: در واقع با پژوهش و تحقیق به دنبال نشان دادن عظمت حقایق هستی، هستیم که حجم و گستره آن بی نهایت است.
وی با تاکید بر اینکه با انجام پژوهش و تحقیق میخواهیم پرده از چهره بی نهایت عالم حقایق هستی برداریم، افزود: تولید علم و فناوری در دانشگاهها باید نیاز محور باشد و بتواند نیاز واقعی مردم، جامعه و صنعت را برطرف کند.
نصرالهزاده، هدف سازی و هدفمند نمودن تولید علم و فناوری در کشور را ضروری دانست و خاطر نشان کرد: حرکت به سمت مرجعیت علمی در سطح منطقه و جهان با توجه به سیاستگذاریهای وزارت علوم، تحقیقات و فناوری ضروری است.
وی با تاکید بر اینکه تولید علم و فناوری باید بتواند نیازها و مشکلات بومی، محلی، ملی و منطقهای را برطرف کند، اظهار کرد: تولید علم نافع از دیگر وظایف و رسالتهای دانشگاهها و دیگر مراکز تولید علم و فناوری برای شکوفایی و پیشرفت همه جانبه کشورمان در عرصههای مختلف است.
رئیس دانشگاه تبریز با بیان اینکه این دانشگاه در سالهای اخیر با تلاشهای همه دانشگاهیان و به خصوص با تلاش شما عزیزان در تولید علم و مقاله، در وضعیت و جایگاه بهتری قرار دارد، ولی با این وجود کافی نیست، یادآور شد: دانشگاه تبریز باید در تولید فناوری با توجه به نیاز جامعه و صنعت نیز پیشگام باشد و ما نیز برای رسیدن به این اهداف از واحدهای پژوهشی این دانشگاه حمایت و پشتیبانیهای لازم را انجام خواهیم داد.
معاون پژوهش و فناوری دانشگاه تبریز نیز در این گردهمایی ضمن ابراز قدردانی از تلاشها و زحمات مدیران و موسسان واحدهای پژوهشی برای توسعه و اعتلای این دانشگاه، گفت: با برگزاری این گردهمایی و با تبادل نظر و اندیشه و آسیب شناسی میخواهیم با توجه به توانمندیها و ظرفیتهای متنوع موجود در واحدهای پژوهشی این دانشگاه، در راستای ارتقای دانشگاه گامهای موثری برداریم.
جلال شیری با تاکید بر اینکه در سالهای اخیر تغییر و تحولات اساسی در واحدهای پژوهشی با توجه با برنامهها و سیاست گذاریهای ابلاغی وزارت عتف و برنامههای راهبردی و کلان دانشگاه تبریز صورت گرفته است، افزود: ما با توجه به ظرفیتهایی که در واحدهای پژوهشی بخشهای مختلف و با توجه به این پتانسیلها و توانمندیها به دنبال حل مسائل و رفع نیازهای جامعه و صنعت هستیم.
ارسال نظر