English

رئیس دانشگاه تبریز:

توسعه همکاری‌ علمی با کشورهای همسایه از اولویت‌ های دانشگاه تبریز است

رئیس دانشگاه تبریز گفت: توسعه همکاری‌های علمی با کشورهای همسایه به ویژه با دانشگاه‌های ترکیه را جزو اولویت های اصلی دانشگاه تبریز است.

توسعه همکاری‌ علمی با کشورهای همسایه از اولویت‌ های دانشگاه تبریز است

به گزارش خبرگزاری موج آذربایجان شرقی، صفر نصرالله‌زاده در آیین امضای تفاهم نامه همکاری با دانشگاه فنی کارادنیز ترکیه، اظهار کرد: برقراری ارتباط و توسعه علمی با کشورهای همسایه و به خصوص کشورهای دوست و مسلمان راهبرد دولت جمهوری اسلامی ایران است و دانشگاه تبریز نیز با توجه به این سیاست کلی نظام و وزات علوم، تحقیقات و فناوری در همین مسیر حرکت می کند.

وی افزود: توسعه همکاری‌های علمی با کشورهای همسایه به ویژه با دانشگاه‌های ترکیه را جزو اولویت های اصلی دانشگاه تبریز است.

نصرالله زاده ادامه داد: این توسعه همکاری های مشترک می تواند در قالب تبادل استاد و دانشجو، اجرای طرح‌ های مشترک علیم و تحقیقاتی، برگزاری دوره‌های آموزشی، کنفرانس‌ها، ایجاد گروه‌های آموزشی و پژوهشی مشترک و فرصت مطالعاتی تعریف شود.

وی با اشاره به ظرفیت‌ها و توانمندی‌های دانشگاه تبریز در بخش‌های مختلف، یادآور شد: این دانشگاه بعد از دانشگاه تهران دومین دانشگاه قدیمی ایران است و در حال حاضر با داشتن ۲۰ دانشکده، سه دانشکده اقماری، چهار قطب علمی، چندین پژوهشکده و آزمایشگاه مرکزی به عنوان یکی از دانشگاه های برتر ایران و جهان به شمار می رود.

نصرالله زاده با بیان اینکه دانشگاه تبریز بزرگترین دانشگاه شمالغرب ایران و جزو ۱۴ دانشگاه بزرگ کشور است، افزود: بیش از ۲۴ هزار دانشجو در دانشگاه تبریز در رشته های مختلف مشغول به تحصیل هستند که نیمی از این دانشجویان دختر هستند و ۴۰ درصد دانشجویان نیز در مقاطع تحصیلات تکمیلی مشغول کسب علم و دانش می باشند.

وی ادامه داد: دانشگاه تبریز در رتبه بندی شانگهای ۲۰۲۳، رتبه ای بین۷۰۱ تا ۸۰۰ جهان و ۴ تا ۷ ایران را به دست آورده است و در این رتبه بندی که تعداد یکهزار دانشگاه برتر جهان فهرست شده است، رتبه دانشگاه تبریز نسبت به سال قبل ۲۰۰ رتبه بهبود یافته است.

رئیس دانشگاه فنی کارادنیز ترکیه نیز در مراسم، گفت: سفر به شهر تبریز و حضور در این دانشگاه بیشتر به منظور توسعه همکاری‌های علمی مشترک و امضای تفاهم نامه همکاری است.

پروفسور حمدالله چوال چوی در معرفی دانشگاه فنی کارادنیز، گفت: این دانشگاه در حال حاضر ۱۲ دانشکده و ۳۲ هزار دانشجو دارد که از این تعداد ۱۲ درصد در مقاطع تحصیلات تکمیلی در رشته‌های مختلف در حال تحصیل هستند.

وی اظهار کرد: دانشگاه کارادنیز آماده هرگونه توسعه همکاری‌های علمی از جمله برپایی دوره‌های مشترک آموزشی و پژوهشی، برگزاری کنفرانس‌های مختلف و تبادل استاد و دانشجو با دانشگاه تبریز است.

دانشگاه تبریز در حال حاضر با بیش از ۲۰۰ دانشگاه جهان تفاهم‌نامه همکاری مشترک دارد که بیشترین تعداد آن با دانشگاه‌های کشور ترکیه است.

آیا این خبر مفید بود؟
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه