مدیرکل امور زنان و خانواده استانداری آذربایجان شرقی؛
مسئله جوانی جمعیت ریشه در مسائل فرهنگی دارد
مدیرکل امور زنان و خانواده استانداری آذربایجان شرقی، نگاه یکطرفه به بانوان را یکی از معضلات بحث جوانی جمعیت دانست و گفت: زندگی و خانواده مسئلهای دوطرفه است و زن و مرد همراه یکدیگر باید طبق رضایتمندی دوطرفه اقدام به فرزندآوری کنند.
، زهرا کوهی امروز در دوره آموزشی تربیت کنشگر و راهبر جمعیت که در قالب طرح ملی ناشط برگزار شد، به تاکیدات رهبر معظم انقلاب در خصوص مسئله جوانی جمعیت اشاره کرد و افزود: جامعه ما را ابربحران جمعیت تهدید میکند.
وی با بیان اینکه متاسفانه در آذربایجانشرقی شاهد بروز اثرات کهنسالی و کاهش جمعیت جوان هستیم، گفت: اگر ما در خانوادهها مشکلات عاطفی، طلاق را حل و برطرف کنیم منجر به فرزندآوری و افزایش جمعیت خواهد شد.
وی هدف از برگزاری این دورههای تربیتی را تقویت کنشگر در روستاها و محلات، معرفی نیروهای اثرگذار، راهبرهای اجتماعی و کنشگران خوب که بتوانند با فعالیت و کارهایی در مخاطب خود تغییراتی ایجاد کنند، عنوان کرد و افزود: ما به کنشگران اجتماعی به عنوان پیامبرانی نگاه میکنیم که در عرصه جمعیت و خانواده برای تاثیرگذاری منجر به اقناع و تغییر رفتار مخاطب میشوند.
وی ادامه داد: رفتار یک فرآیند پیچیده است که از تغییر در نگرش و بینش حاصل میشود، پس هر تغییری در جامعه منوط به تغییر بینش و نگرش جامعه است و در همین راستا نیز در جامعه ما یک فرآیندهایی وارد شده که منجر به تغییر رفتار مردم شده است.
مدیرکل امور بانوان و خانواده استانداری آذربایجان شرقی از برگزاری رویداد ملی جایزه جوانی جمعیت در اواخر اردیبهشت ماه خبر داد و گفت: راهبرهای اجتماعی باید الگوهای موفق علمی، اجتماعی، فرهنگی و خانواده های موفق و برتر را برای شرکت در این رویداد دعوت کنند.
حجت الاسلام و المسلمین تقی شفیعی، کارشناس این برنامه، اولین چالش در جوانی جمعیت و خانواده را مسئله اقتصادی عنوان کرد و افزود: برخلاف ادعاها و فرضیه های آحاد مردم مبنی بر اینکه اگر مسئله اقتصادی، تورم و گرانی جامعه برطرف شود موجب رغبت خانواده ها به فرزندآوری و افزایش جمعیت خواهد شد ولی موضوع جوانی جمعیت ریشه در مسائل فرهنگی دارد.
ارسال نظر