رئیس پژوهشگاه قوه قضائیه؛
افزایش تعامل مابین دانشگاه و قوه قضائیه از اهداف ایجاد مرکز پژوهشی مشترک است
رئیس پژوهشگاه قوه قضائیه گفت: اولین مزیت ایجاد مرکز پژوهشی مشترک، افزایش تعامل مابین دانشگاه و قوه قضائیه است.
، حجت الاسلام والمسلمین مهدی هادی در آئین افتتاح مرکز پژوهشی مشترک قوه قضائیه در دانشگاه تبریز با اشاره به نقش جامعهی دانشگاهی و علمی کشور در همراهی قوهی قضائیه در امور حقوقی، اظهار کرد: متأسفانه در حال حاضر پیوند معناداری مابین این دو نهاد وجود ندارد و این مرکز پژوهشی مشترک میتواند نقش مهمی در ایجاد پیوند مابین دانشگاه و قوهی قضائیه ایفا کند.
وی تأکید کرد: دادههای دادگستری به شکل سنتی در دادگستریها محبوس شده و در اختیار مجموعهی دیگری قرار نمیگیرد و جامعهی دانشگاهی اطلاعی از آن ندارد و طبیعتا زمانی که یک دانشجو میخواهد رساله یا پایاننامهای درخور و قابل استفاده بنویسد، باید به یکسری دادهها دسترسی داشته باشد اما در حال حاضر این دادهها در اختیار دانشجو نبوده و همین موضوع سبب میشود تا تحقیقات و پایاننامهها تنها در کتابخانه قرار گیرد.
حجت الاسلام و المسلمین هادی، در بخش دیگری از سخنان خود افزود: وجود این مرکز بستری لازم برای ارتباط دو سویه را فراهم کرده و میتواند برای هر دو طرف مفید و موثر واقع شود.
رئیس پژوهشگاه قوهی قضائیه همچنین به بررسی علمی موضوع آسیبهای اجتماعی در این مرکز اشاره کرده و یادآور شد: ما در این مرکز شاهد ساماندهی پایاننامهها و رسالههای دانشگاهی و همچنین سوق آنها به سمت نیازهای استان خواهیم بود.
ارسال نظر