English

برگزاری راهپیمایی ۲۲ بهمن در ۹۵ نقطه آذربایجان‌شرقی

رئیس ستاد دهه فجر انقلاب اسلامی آذربایجان‌شرقی گفت: راهپیمایی یوم‌الله ۲۲ بهمن در ۹۵ نقطه استان برگزار خواهد شد.

برگزاری راهپیمایی ۲۲ بهمن در ۹۵ نقطه آذربایجان‌شرقی

حجت‌الاسلام میکاییل اسکندری در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری موج آذربایجان شرقی از برگزاری راهپیمایی یوم‌الله ۲۲ بهمن در ۹۵‌ نقطه استان آذربایجان‌شرقی خبر داد و اظهار کرد: راهپیمایی باشکوه یوم الله ۲۲ بهمن مظهر اقتدار و عظمت ملت ایران اسلامی بوده و از اهمیت ویژه ای برخوردار خواهد بود.

وی حضور گسترده و منسجم اهالی غیرتمند آذربایجان در صحنه های دفاع از انقلاب اسلامی را در طول تاریخ نظام مقدس بی نظیر خواند و ابراز امیدواری کرد که امسال نیز همانند سالهای گذشته ملت مومن و متعهد در سراسر استان آذربایجان شرقی با حضور باشکوه خود با آرمانهای والای شهدا و امام شهدا و منویات مقام معظم رهبری تجدید میثاق خواهند کرد.

رئیس ستاد دهه فجر انقلاب اسلامی استان آذربایجان شرقی گفت: راهپیمایی یوم الله ۲۲بهمن امسال همانند سالهای گذشته در ۹۵ نقطه استان اعم از شهرها و روستاها برگزار خواهد شد.

آیا این خبر مفید بود؟
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه