English

ورود سامانه برفی به آذربایجان‌شرقی

رئیس اداره پیش‌بینی اداره کل هواشناسی آذربایجان‌شرقی گفت: از روز چهارشنبه سامانه بارشی قوی و خوبی وارد جو استان می شود که فعالیت این سامانه تا روز یکشنبه هفته آینده ادامه می یابد.

ورود سامانه برفی به آذربایجان‌شرقی
به گزارش خبرگزاری موج از آذربایجان‌ شرقی

، محمد امیدفر با اشاره به ورود سامانه‌های بارشی در هفته جاری به جو استان، گفت: فعالیت این سامانه‌ها موجب بارش برف در استان می شود.

وی افزود: براساس نقشه های پیشیابی و آخرین اطلاعات هواشناختی، از روز یکشنبه سامانه بارشی ضعیفی از جنوب استان عبور می کند که موجب بارش برف و باران در این مناطق می شود.

رئیس اداره پیش‌بینی اداره کل هواشناسی آذربایجان‌شرقی اظهار کرد: همچنین از روز چهارشنبه سامانه بارشی قوی و خوبی وارد جو استان می شود که فعالیت این سامانه تا روز یکشنبه هفته آینده ادامه می یابد و احتمال صدور هشدار سطح نارنجی برای آمادگی مردم و دستگاه های امدادی وجود دارد.

امیدفر گفت: در این بازه زمانی با توجه به بارش سنگین برف، کولاک و مه در نواحی سردسیر، مناطق کوهستانی و گردنه های استان، مسافران و رانندگان از انجام سفرهای غیرضروری به این مناطق خودداری کرده و در صورت ضرورت پوشاک گرم به همراه داشته و خودروهای خود را به تجهیزات زمستانی مجهز کنند.

وی با اشاره به تغییرات دمایی در استان، ادامه داد: از فردا تا روز چهارشنبه این هفته دمای هوای استان به صورت نسبی افزایش می یابد ولی با ورود سامانه بارشی دوباره هوا سردتر خواهد شد.

رئیس اداره پیش‌بینی اداره کل هواشناسی آذربایجان‌شرقی یادآور شد: در ۲۴ ساعت گذشته تیکمه داش با دمای منفی ۱۶ درجه پس از ایستگاه های هواشناسی توچال با دمای منفی ۱۸ و تخت سلیمان با دمای منفی ۱۷ درجه سانتی گراد، سومین شهر سرد کشور شد.

امیدفر گفت: در این بازه زمانی میانه با دمای مثبت ۹ درجه گرمترین شهر استان ثبت شده و دمای تبریز در این مدت در سردترین زمان به منفی هشت و در گرمترین زمان به مثبت پنج درجه سانتی گراد رسید.

آیا این خبر مفید بود؟
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه