امام جمعه موقت تبریز:
تشییع باشکوه پیکر شهید نصرالله نشان داد که مقاومت و حزب الله زنده است
امام جمعه موقت تبریز با اشاره به تشییع باشکوه شهید نصرالله و شهدای مقاومت در بیروت، گفت: این تشییع باشکوه و حماسی نشان داد که مقاومت و حزب الله زنده است.

، حجتالاسلام علی فاضل هیدجی در خطبههای نماز جمعه این هفته تبریز اظهار کرد: قدرت و صلابت مقاومت روز به روز بیشتر می شود و طرفداران بیشتری پیدا می کند.
وی ادامه داد: این تشییع باشکوه، رژیم صهیونیستی را در دنیا سرافکنده تر کرد و نشان داد جبهه مقاومت همچنان پابرجاست و تا نابودی رژیم صهیونیستی از پا نخواهد نشست.
فاضل هیدجی گفت: امت اسلامی و جبهه بزرگ مقاومت تا برچیدن بساط اشغالگران قدس شریف و آزادی سرزمینهای اسلامی همچنان سرزنده هستند و آرمان شهید نصرالله چراغ راه آنها تا رسیدن به هدف است.
امام جمعه موقت تبریز با بیان اینکه فلسفه و حکمت رمضان تمرین زندگی معنوی است، گفت: روزه، برای رستگاری انسان و رهایی او از قید تن و توجه او به افقهای تعالی است.
فاضل هیدجی گفت: انسان با روزمرگی خو گرفته و در یک اردوی معنوی یک ماهه، رهایی از بند تن را با هم تجربه می کند.
وی افزود: ماه رمضان به عنوان یک ماه معنوی؛ انسان را به سوی آرامشی خاص هدایت می کند و ارتباط خالصانه و معنوی مردم با خداوند و توجه ویژه آنان به اعمال و مناسک عبادی در این ماه عامل اصلی این آرامش است.
ارسال نظر