افزایش میزان پوسیدگی دندانها در دبستانی ها
معاون تربیتبدنی و سلامت وزیر آموزش و پرورش گفت: به طور متوسط هر کودک ۶ساله ایرانی در بدو ورود به مدرسه دارای ۵ دندان شیری پوسیده است و از سن ۶ تا ۱۲ سالگی نیز میزان پوسیدگی دندانهای دائمی روند افزایشی دارد.
به گزارش خبرگزاری موج، مهرزاد حمیدی اظهارکرد: یکی از مهمترین بحثهای ما سلامت دهان و دندان دانشآموزان است زیرا پوسیدگی دندان شایعترین بیماری مزمن دوران کودکی و نوجوانی است که در بین اقشار جامعه با هر نژاد و رده اجتماعی مشاهده میشود.
معاون تربیتبدنی و سلامت وزیرآموزش و پرورش تصریح کرد: طبق آخرین بررسیهای به عمل آمده بطور متوسط هر کودک ۶ساله ایرانی در بدو ورود به مدرسه دارای ۵ دندان شیری پوسیده است و از سن ۶ تا ۱۲ سالگی نیز میزان پوسیدگی دندانهای دائمی روند افزایشی دارد.
وی خاطرنشان کرد: مطالعات انجام شده نشان میدهد که اطفال در سنین دبستان به طور متوسط نیاز به دریافت سالیانه ۳ ساعت خدمات دندانپزشکی دارند واضح است که تهیه و تدارک نیروی انسانی و هزینه اجرای چنین برنامهای بسیارپرهزینه خواهد بود حال آنکه ارائه خدمات پیشگیری در جهت جلوگیری از ایجاد بیماریهای دهان و دندان صرف هزینه بسیار کمتری را در پیش خواهد داشت.
وی افزود: بهترین زمان جهت کنترل بیماریهای دهان و دندان سنین کودکی و یکی از بهترین مکان ها جهت دسترسی به این گروه سنی مدارس ابتدایی است.
به گزارش مرکز اطلاع رسانی و روابط عمومی وزارت آموزش و پرورش، معاون تربیتبدنی و سلامت وزیرآموزش و پرورش گفت: همزمان با آموزش بهداشت دهان و دندان به دانشآموزان و والدین آنها، استفاده از وارنیش فلوراید به عنوان یکی از بهترین روشهای پیشگیری از پوسیدگی دهان و دندان انجام میشود.
ارسال نظر