۷۲ هزار فرهنگی در دورههای آموزشی امور حقوقی شرکت کردهاند
معاونت حقوقی و امور مجلس گفت: بیش از ۷۲ هزار نفر از فرهنگیان در دورههای آموزشی مرتبط با امور حقوقی شرکت کردهاند.
به گزارش خبرگزاری موج، حجت الاسلام مصطفی ناصری زنجانی در جلسهای که با حضور وزیر و مدیران معاونت حقوقی وامور مجلس و در ساختمان شهید رجایی برگزار شد، اظهارکرد: در سه سال اخیر وزیر آموزش و پرورش و معاونانش در ۲۹۸ جلسه کمیسیونهای مختلف مجلس شورای اسلامی شرکت نمودند و به منظور تعامل و تبادل نظر در خصوص مسائل آموزش و پرورش و انعکاس مشکلات حوزه انتخابیه نمایندگان مجلس شورای اسلامی بیش از ۶۴۰ ملاقات با آنها داشتند.
وی درصد پاسخ وزیر به تذکرات در دورههای آموزشی نمایندگان مجلس دردولت تدبیر و امید را ۷۳/۹۹ درصد عنوان و تصریح کرد: بیش از ۱۵۶ هزار مکاتبه از سوی نمایندگان مجلس شورای اسلامی به این وزارتخانه ارسال شده که در دوره کاری مجلس نهم به بیش از ۹۶ درصد آنها پاسخ دادیم.
ناصری زنجانی خاطرنشان کرد: در راستای اجرای بند «د» از راهکار ۱-۱ سند تحول، دو برنامه در دستور کار داریم که شامل راه اندازی سامانه رسیدگی به تخلفات اداری و مکانیزه کردن بایگانی هیئتهای رسیدگی به تخلفات اداری میشود که در صورت تامین اعتبار تمام پروندهها به صورت برخط قابل رویت خواهد بود.
معاون وزیر در امورحقوقی و مجلس افزود: طرحها و لوایحی که قرار است به دولت ارسال شود قبلاً در شورای حقوقی مطرح میشود تا انطباق آن با برنامههای سند تحول مشخص شود و بعد از ارسال در صورت لزوم در دولت از آن دفاع میکنیم و پس از ورود آن به عنوان لایحه به مجلس فعالیت ما در مجلس به منظور مصوب کردن آن آغاز میشود.
ناصری طرح دعوی و پیگیری کلیه شکایتهای آموزش و پرورش را از وظایف دفتر حقوقی دانست و اظهارکرد: بیش از ۹۵ درصد شاکیان آموزش و پرورش که به دیوان عدالت اداری مراجعه میکنند از فرهنگیان هستند.
وی در مورد حمایت قضایی از همکاران فرهنگی گفت: در هرجا که همکاری در ارتباط با شرح وظیفه خود مشکلی برایش ایجاد شده از وی حمایت قضایی کردهایم و به او مشاوره حقوقی دادهایم.
معاون وزیر در امور حقوقی ومجلس از وجود ۳۹ هیئت رسیدگی به تخلفات در سطح کشور خبرداد و افزود: توانمندسازی این هیئتها از طریق آموزشهای حقوقی با استفاده از قضات و اساتید دانشگاه که از سال ۹۳ آغاز و همچنان ادامه دارد و همچنین برگزاری دورههای آموزشی حقوقی برای همکاران فرهنگی به ویژه برای مدیران و همکاران حوزههای ستادی و روسای مناطق از جمله اقدامات این معاونت در حوزه حقوقی بوده است.
ناصری اظهار داشت: عدم آگاهی برخی همکاران از قوانین که منجر به تخلف میشد باعثشد تا دورههای آموزشی برای فرهنگیان برگزار کنیم و تاکنون بیش از ۷۲ هزار فرهنگی دورههای امور حقوقی را گذراندهاند.
وی اضافه کرد: علیرغم اینکه بیشتر فرهنگیان ما را خانمها تشکیل میدهند اما سه چهارم از تخلفات توسط مردان انجام میشود و غیبت غیرموجه بیشترین درصد تخلفات را شامل میشود.
معاون حقوقی و امور مجلس وزیر آموزش و پرورش گفت: در صورت منفی بودن نتیجه کار ارباب رجوع راهکار دیگری به او پیشنهاد میدهیم تا از آن طریق کارش را پیگیری کند تا جایی که امکان دارد حتی الامکان او را راهنمایی میکنیم.
ناصری افزود: استانها را تقویت کردیم تا حتی الامکان امورحقوقی را، خود رتق و فتق کنند و در نتیجه هزینه کمتری به افراد ذی نفع تحمیل شود.
ارسال نظر