English

ابتکار در جلسه شورای اداری پاکدشت مطرح کرد

دیپلماسی برای شکستن تحریم‌ها بزرگترین تحول دوران معاصر

رئیس سازمان حفاظت محیط زیست با اشاره به اینکه دولت یازدهم در شرایط ویژه ای که کشور با مشکلات اجتماعی، سیاسی و اقتصادی روبرو بود آغاز بکار کرد، گفت: در ابتدای کار دولت بسیاری از منابع آبی کشور به دلیل عدم توجه کافی روبه نابودی بود و ۸۵ درصد از سفره‌های آب زیرزمینی تخلیه شده و شرایط محیط زیست کشور هم در حوزه های مختلف نامطلوب بود.

دیپلماسی برای شکستن تحریم‌ها بزرگترین تحول دوران معاصر

به گزارش خبرگزاری موج، جلسه شورای اداری شهرستان پاکدشت پیش از ظهر امروز با حضور معاون رئیس جمهور و رئیس سازمان حفاظت محیط زیست، مدیرکل حفاظت محیط زیست استان تهران، فرماندار شهرستان پاکدشت، نماینده مردم در مجلس شورای اسلامی و دیگر مسئولان شهرستان، دانشگاهیان و مردم در محل فرمانداری شهرستان پاکدشت تشکیل شد.

معصومه ابتکار در این جلسه ضمن تبریک به مناسبت ایام الله دهه فجر و پیروزی انقلاب اسلامی ایران گفت: خیلی خوشحالم که امروز و در این ایام میهمان مردم عزیز شهرستان پاکدشت هستم.

وی افزود: در این دوران بیش از هر زمان وقتی صحبت از پیروزی انقلاب اسلامی و آرمان های والای آن می شود بحث اصلی این است که ما چطور و چگونه می توانیم به آن اهداف والا دست پیدا کنیم.

ابتکار با اشاره به اینکه برای همه حکومت ها و نظام های دنیا بحث کارآمدی و اینکه چقدر توانسته اند برای جامعه خود در راستای تحقق آرمان ها قدم بردارند و چقدر شاخص های رشد اقتصادی و توسعه پایدار و محیط زیست را ارتقا دهند مطرح است، افزود: بویژه در انقلاب اسلامی ایران که این آرمان ها بسیار متعالی بوده و هم ابعاد مادی، معنوی و اخلاقی انسان ها را دربرگرفته بسیار ارزشمند بوده و کار همه ما را که در دولت دارای مسئولیت هستیم دشوارتر می کند.

معاون رئیس جمهور ادامه داد: از این جهت بسیار حائز اهمیت است که در ایام دهه فجر این مسیر را از ابتدا مرور و ارزیابی کرده و ببینیم در کجای مسیر قرار داریم.

وی اظهار داشت: دولت تدبیر و امید در آغار کار در زمانی که مردم خواستار تحول در حوزه های اقتصادی، سیاسی و اجتماعی بودند با یک برنامه تحول بخش کار خود را آغار کرد و راه دشواری را در پیش گرفت.

ابتکار با بیان اینکه دولت یازدهم در شرایط ویژه ای که کشور با مشکلات اجتماعی، سیاسی و اقتصادی روبرو بود آغاز بکار کرد، افزود: در ابتدای کار دولت بسیاری از منابع آبی کشور بدلیل عدم توجه کافی روبه نابودی بود و ۸۵ درصد از سفره های آب زیرزمینی تخلیه شده بود و شرایط محیط زیست کشور هم در حوزه های مختلف نامطلوب بود.

رئیس سازمان حفاظت محیط زیست با بیان اینکه یکی از موضوعات مهم در برنامه ششم توسعه موضوع محیط زیست است چرا که اگر توجهی به محیط زیست نشود در آینده با بحران های مختلفی روبرو خواهیم شد، گفت: خوشبختانه دولت با همت و تلاش مبتنی بر دانش روز گام های موثری را طی سه سال و نیم گذشته برداشته و شرایط زیست محیطی کشور بطور محسوسی رو به بهبود است هرچند که هنوز گامی طولانی در پیش رو داریم.

ابتکار در بخشی از سخنان خود با اشاره به اینکه اقدام بزرگی که برای شکستن تحریم ها علیه ایران انجام شد و دیپلماسی موفقی که با حفظ عزت و مصلحت برای تحقق برجام برداشته شد بی شک از بزرگترین تحولات دوران معاصر در کشورمان است،اظهار کرد: تحقق برجام کشور را از تهدیدات آنی آن دوره که به سمت تنش های بیشتر پیش می رفت حفاظت کرد.

وی در ادامه با بیان اینکه از موضوعاتی که در شهرستان پاکدشت به عنوان یکی از شهرستان های مهم استان در جوار پایتخت مطرح است موضوع طرح هادی و آمایش در شهرستان است، افزود: اینکه امروز آب سالم به پاکدشت رسیده تحول بزرگی بوده و مورد توجه دولت است اما در کنار آن باید ساماندهی کامل شهرستان به لحاظ شهری و صنعتی را در دستور کار داشته باشیم.

ابتکار با اشاره به اینکه ما مخالف توسعه و فعالیت صنعتی نیستیم، گفت: یقینا با فعالیت واحدهای صنعتی که به محیط زیست آسیب می رسانند برابر قانون برخورد می کنیم.

وی در پایان اظهار کرد: امیدواریم با تلاش و همت مردم و مسئولان شهرستان و فعالیت هایی که در جهت ارتقاء شاخص های زیست محیطی در استان بویژه در شهرستان پاکدشت صورت پذیرفته، شاهد ادامه روند بهبود زیست محیطی در شهرستان باشیم.

 ناصر مهردادی مدیرکل حفاظت محیط زیست استان تهران در این جلسه با اشاره به اینکه وسعت شهرستان پاکدشت ۷۵۰ کیلومتر مربع بوده و حدود ۸۰ کیلومتر مربع از این مساحت را مناطق تحت مدیریت اداره کل حفاظت محیط زیست استان تهران تشکیل می دهد، افزود: تعداد صنایع مستقر در شهرستان نیز نزدیک به ۲۳۰۰ واحد صنعتی در داخل شهرک های صنعتی است.

وی افزود:هر سه شهرک صنعتی شهرستان مجهز به سیستم تصفیه فاضلاب هستند اما به لحاظ راندمان بر اساس ضوابط زیست محیطی مطلوب نبوده و اقدام در جهت رسیدن به شرایط مطلوب باید در دستور کار قرار گیرد.

نبود شبکه جمع آوری فاضلاب در پاکدشت

مهردادی با بیان اینکه یکی از مسائل مهم در شهرستان نبود شبکه جمع آوری فاضلاب  بوده و این موضوع از اولویت های اساسی شهرستان در بخش محیط زیست است، اظهار کرد: در بخش آلودگی خاک نیز اگر مقایسه ای بین شهرستان های استان داشته باشیم، پاکدشت بعد از شهرستان قدس دومین رتبه را به لحاظ وجود معادن در استان دارد و به همین دلیل ساماندهی معادن شهرستان باید مدنظر قرار گیرد.

شناسایی دو کانون گرد و خاک در پاکدشت

مدیرکل حفاظت محیط زیست استان تهران به شناسایی دو کانون گرد و غبار در شهرستان اشاره کرد و گفت: اقدامات لازم در جهت رفع این معضل در حال انجام بوده و نیازمند همکاری مسئولان و دستگاههای مرتبط در شهرستان می باشد.

وی افزود: فعالیت آلاینده واحد های ریخته گری، جانمایی نامناسب برخی واحدهای صنعتی و عدم وجود فضای سبز مشجر در واحدهای صنعتی از جمله موضوعاتی است که باید در دستور کار قرار گیرد.

مهردادی در ادامه به انجام طرح گشت و پایش ویژه صنایع استان اشاره کرد و گفت: این طرح حدود سه ماه است که به صورت شبانه روز در حال انجام است و تاکنون حدود 2108 واحد صنعتی در سه بخش آلودگی هوا، پسماند و فاضلاب مورد پایش قرار گرفته اند و حدود 515 واحد نیز اخطاریه زیست محیطی جهت رفع آلایندگی دریافت کرده اند و خوشبختانه انجام این طرح در روند بهبود وضعیت زیست محیطی صنایع استان بسیار تاثیرگذار بوده است.

علی صادقی فرماندار شهرستان پاکدشت نیز در این جلسه با اشاره به اینکه واحد صنعتی در شهرستان در 3 شهرک صنعتی امیرآباد،پایتخت خوارزمی و عباس آباد فعالیت دارند، گفت:شهرک عباس آباد به عنوان یکی از بزرگترین شهرک های صنعتی کشور در این شهرستان قرار دارد.

پاکدشت دارای رتبه اول تولید گل و گیاه در کشور

وی افزود: شهرستان پاکدشت در سال 92 رتبه چهارم تولید گل و گیاه را در کشور داشته و خوشبختانه با تلاش و همت مردم و مسئولان در تمام بخش ها امروز به رتبه یک کشور در تولید گل و گیاه صعود پیدا کرده است.

صادقی اظهار کرد: در بخش آلودگی آب عدم وجود شبکه جمع آوری فاضلاب شهری و اجرای پروژه تصفیه فاضلاب شهری با توجه به جمعیت 500 هزار نفری شهرستان از ضروریات است.

این گزارش می افزاید: با حضور رئیس سازمان حفاظت محیط زیست سیستم پایش لحظه ای تصفیه فاضلاب شهرک صنعتی عباس آباد که دارای آنالایزر پارامترهای اصلی آلاینده آب شاملCOD ،BOD ،PH و دماو سختی است، افتتاح و به بهره برداری رسید.

با توجه به آلایندگی فاضلاب شهرک صنعتی عباس آباد در گذشته که  میزان COD آن به 2000 هم می رسید هم اکنون با پایش لحظه ای سیستم امکان نظارت مستمر بر پارامترهای یاد شده وجود دارد.

همچنین بازدید از بخش های مختلف شرکت موتورسیکلت های برقی از دیگر برنامه های رئیس سازمان حفاظت محیط زیست به شهرستان پاکدشت بود.

بر اساس گزارش سایت اطلاع رسانی محیط زیست استان تهران(سامات)، تولید موتورسیکلت های  برقی بر اساس مصوبات هیئت دولت یکی از اولویت های کشور برای از رده خارج کردن موتورسیکلت های به شدت آلاینده کاربراتوری که 5 تا 10 برابر خودروها آلاینده هستند بوده و با توجه به ممنوعیت تولید و شماره گذاری موتور سیکلت های کاربراتوری حمایت از واحدهای تولید کننده موتور سیکلت برقی از اولویت های سازمان حفاظت محیط زیست است.

 

این مطلب، یک خبر آگهی بوده و خبرگزاری موج در محتوای آن هیچ نظری ندارد.
آیا این خبر مفید بود؟
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه