رئیس دانشگاه خبر داد
راه اندازی نظام هوشمند نظارت بر فعالیتهای مراکز علمی کاربردی
رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی گفت: درحال تدوین و اجرای نظام هوشمند ناظر بر فعالیت های دانشگاه هستیم و این نظام به زودی پیاده سازی می شود.
به گزارش خبرگزاری موج به نقل از دانشگاه جامع علمی کاربردی، محمدحسین امید در مراسم تقدیر از دانشجویان نمونه دانشگاه جامع علمی کاربردی گفت: با پیاده سازی نظام هوشمند ناظر بر فعالیتهای مراکز علمی کاربردی دانشگاه، بستری فراهم میشود تا دانشجویان بتوانند نظارت و ارزیابی بهتری از فعالیتهای آموزشی داشته باشند و پیشنهادات خود را به مسئولان دانشگاه ارائه کنند.
وی با تاکید بر اینکه دانشجویان باید مطالبهگر آموزش کیفی باشند، افزود: یکی از ارکان کیفی سازی این دانشگاه جذب مدرسان خبره و مهارتی برتر است که در این زمینه برنامه ریزی صورت گرفته است.
رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی گفت: براساس فراخوان جدید جذب مدرس در این دانشگاه بستری فراهم شده تا بهترین مدرسان شناسایی و جذب شوند.
وی با بیان اینکه دانشگاه جامع علمیکاربردی در حوزههای مختلف باید قادر به رقابت با دیگر دانشگاههای کشور باشد، تاکید کرد: باتوجه به ظرفیت و توانایی که در میان دانشجویان این دانشگاه وجود دارد، جمعیت دانشجویی این دانشگاه نیز باید با دیگر دانشگاه های روزانه کشور رقابت کنند.
رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی عنوان کرد: با توجه به پتانسیل دانشگاه در حوزههای پژوهش و فناوری برنامهریزی کردهایم تا در نیمه اول سال ۹۶ و همزمان با بیست و پنجمین سالگرد تاسیس این دانشگاه اقدام به برگزاری نمایشگاه دستاوردهای پژوهشی و فناوری خود کند.
امید با بیان اینکه دانشجویان یکی از ارکان مهم دانشگاه ها بشمار می روند، خاطر نشان کرد: از دانشجویان این دانشگاه انتظار دارم تا مطالبه گر کیفیت در مراکز دانشگاه باشند.
وی گفت: این دانشگاه در زمینه بازنگری و اصلاح برنامه های درسی از انعطاف پذیری و ابتکارعمل بیشتری نسبت به دیگر دانشگاه ها برخوردار است بنابراین با تصویب آیین نامههای لازم با کمک واحدهای استانی و مراکز آموزشی برنامه داریم بازنگری دروس و برنامههای درسی را سرعت بخشیم.
رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی خاطرنشان کرد: طبق قانون برنامه ششم توسعه باید تا سال پایان برنامه، ۳۰ درصد جمعیت دانشجویی کشور را دانشجویان مهارتی تشکیل دهند که هنوز به آمار ۲۰ درصدی نیز نرسیدهایم.
امید گفت: براساس قوانین موجود در زمینه جذب دانشجوی مهارتی و کارآفرین محدودیتی وجود ندارد و این درحالی است که اکنون توسعه کمی در دانشگاه های روزانه کشور محدود شده است.
ارسال نظر