درخواست آسایشگاه کهریزیک برای کمک در پرداخت قبوض انرژی
معاون امور مشارکتهای آسایشگاه کهریزک گفت: دولت فقط ۱۴ درصد بودجه ما را پرداخت میکند و ما برای پرداخت این هزینهها مخصوصاً پرداخت قبوض نیاز به تسهیلات بیشتری داریم. این کمکهای دولت حدود ۱۲ میلیارد تومان میشود.
به گزارش خبرگزاری موج، نادر مرادی در نشست خبری خود که در خصوص نحوه مشارکت مردم در پنج سال گذشته و برنامههای آتی حوزه مشارکت های مردمی کهریزک برگزار شد؛ با بیان آنکه کهریزک در سال ۵۱ توسط شادروان حکیمزاده بنیان گذاشته شده و به صورت هیأتمدیره، خیریه و غیرانتفاعی اداره میشود. گفت: در این آسایشگاه ۱۷۵۰ معلول و سالمند در واحد تهران بستری هستند و ۸۰۰ سالمند، معلول و کودک معلول نیز در واحد البرز نگهداری میشوند.
وی با بیان آنکه علاوه بر بستری ثابت این مددجویان، تیمهای تخصصی ازسوی آسایشگاه به منازل سالمندان و معلولان مراجعه میکنند گفت: برخی خدمات روزانه نیز در واحد البرز آسایشگاه ارائه میشود.
مرادی هم چنین ضمن بیان اینکه به دنبال ایجاد مراکز روزانه سالمندان در پارکها هستیم، گفت: در واحد کرج نیاز به کمکهایی داریم که بخشهای نیمهتمام را تجهیز کنیم.
معاون امور مشارکتهای آسایشگاه کهریزک گفت: مهمتر از اینکه به کمک مردم نیاز داشته باشیم، باید نیاز فردای جامعه را که رسیدگی به سالمندان است مدنظر قرار دهیم، چون آمارها نشان میدهد در حال رسیدبه به جامعه سالمندی هستیم و طبق بررسیها، در سال ۱۴۱۰ با بحران سالمندی روبهرو میشویم به بیان دیگر ۱۵ سال فرصت داریم و اگر برنامهریزی مناسب نکنیم، با چالش روبرو میشویم.
وی با تاکید برآنکه ما به دنبال سالمند شاد، سالم، مستقل و امیدواریم گفت: به همین دلیل شاید در برنامه خندوانه موضوع سالمند شاد را مطرح میکنیم و اگر از این فرصتها استفاده نکنیم در آینده با قشر عظیمی از سالمند روبرو میشویم که بیپناه خواهند بود.
معاون آسایشگاه کهریزیک در عین حال تاکید کرد: فرهنگ احترام به سالمند در جامعه رو به کمرنگ شدن است که باید احیا شود.
مرادی در ادامه با بیان آنکه پنج گروه سالمندی در آسایشگاه کهریزک نگهداری میشود، گفت: افراد بیبضاعتی که کسی نیست از آنها نگهداری کند، سالمندانی که در منازل هستند و آسایشگاه به کمک آنها میرود، سالمندانی که از مراکز روزانه استفاده میکنند، نیکوکارانی که حدود ۳۰۰ نفرند و ملکشان را اهداء میکند و بعد از فوت، خانه آنها به کهریزک اهداء میشود و سالمندان نیکوکاری که در سوئیتهای محمدشهر کرج زندگی میکنند، از جمله جامعه هدف ماست.
معاون امور مشارکتهای آسایشگاه کهریزک ادامه داد: هزینه هر مددجو در سال ۲ میلیون و ۵۰۰ هزار تومان است، ما ۲۵۰۰ مددجو را تحت پوشش داریم که هزینه امسال آسایشگاه ۷۵ میلیارد تومان شده است.
وی گفت: از مردم قدردانی میکنیم، چرا که حتی اگر مشکلشان بیشتر شده، اما کمکهای نقدی و غیرنقدی آنها به کهریزک کم نشده است، به طوری که در پنج سال گذشته، درآمدها و میزان هزینههای آسایشگاه نشانگر رشد تصاعدی درآمدهای کهریزک است.
مرادی تصریح کرد: در سال ۹۰، ۲۸ میلیارد تومان درآمد و ۲۵ میلیارد تومان هزینه شده، در سال ۹۱، ۴۰ میلیارد درآمد و ۲۹ میلیارد هزینه، درسال ۹۲، ۵۲ میلیارد درآمد، ۳۷ میلیارد هزینه، در سال ۹۳، ۶۴ میلیارد درآمد و ۵۰ میلیارد هزینه شده و در سال ۹۴، ۷۴ میلیارد تومان درآمد و ۶۳ میلیارد تومان هزینه آسایشگاه شده است.
وی در ادامه گفت: از میزان درآمد سال ۹۴ کهریزک، ۲۸ درصد مربوط به کمکهای نقدی، ۱۲ درصد کمکهای غیرنقدی، ۱۴ درصد از سوی بهزیستی و کمیته امداد، ۳ درصد از مددجویان، ۲ درصد از اجناس دست دوم مردمی، ۴ درصد مراکز درمانی، ۷ درصد اقلام دیگر و ۲۸ درصد املاک اهدایی به آسایشگاه بوده است.
معاون امور مشارکتهای آسایشگاه کهریزک ادامه داد: هزینه هایی که در سال گذشته شده نیز ۵۴ درصد هزینه پرداخت پرسنل، ۳۷ درصد هزینههای عمرانی مثل تهیه مواد غذایی، مصرفی، لباس و ...، ۵ درصد استهلاک و ۴ درصد کمک به سایر مراکز خیریه بوده است.
مرادی در خاتمه با بیان اینکه کمکهای غیرنقدی بیشتری نیاز آسایشگاه است اظهار کرد: آسایشگاه در نقدینگی همیشه مشکل داشته است به عنوان مثال در پرداخت حقوق، بیمه و پرداخت قبوض که یکباره افزایش یافته ، بدهی زیادی داریم و نیازمند کمک هستیم. دولت فقط ۱۴ درصد بودجه ما را پرداخت میکند و ما برای پرداخت این هزینهها مخصوصاً پرداخت قبوض نیاز به تسهیلات بیشتری داریم. این کمکهای دولت حدود ۱۲ میلیارد تومان میشود.
عضویت در کانال تلگرامی خبرگزاری موج
ارسال نظر