معاون سازمان میراث فرهنگی:
وضعیت اقتصاد کشور مطلوب نیست/ افزایش آمار بیکاران
معاون برنامهریزی و سرمایهگذاری سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری گفت: امسال و سال گذشته رهبر معظم انقلاب نام سال را اقتصاد مقاومتی گذاشتند، چرا که اقتصاد کشورمان، اقتصاد مطلوبی نیست.
به گزارش خبرگزاری موج، سعید شیرکوند ظهر امروز در جلسه ستاد فرماندهی اقتصاد مقاومتی استان که در سالن جلسات امام جواد (ع) در ساختمان استانداری قم برگزار شد، با اشاره به نامگذاری سالها توسط رهبر معظم انقلاب اظهار کرد: طی هفت سال اخیر نامگذاری سالها توسط ایشان با محوریت مباحث اقتصادی بوده است.
وی ادامه داد: امسال و سال گذشته رهبر معظم انقلاب نام سال را اقتصاد مقاومتی گذاشتند، اقتصاد کشورمان، اقتصاد مطلوبی نیست، دولت با رویکردی که داشته توانسته است که برخی از مشکلات کشور را حل کند و همان افرادی که این مشکلات را به وجود آوردند، امروز صدای بلندی دارند و نقد اقتصادی میکنند.
معاون برنامهریزی و سرمایهگذاری سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری افزود: امسال سال اقتصاد مقاومتی است، این نشان میدهد که کشورمان مشکل اشتغال دارد، اگر بخواهیم بخشی از مشکلات این کشور حل شود، باید به بحث اشتغال توجه کنیم، دولت در سال گذشته ۷۰۰ هزار شغل جدید به وجود آورد اما در هشت سال دولت گذشته، آمار ایجاد شغل جدید کم بود.
شیرکوند با اشاره به مشکل بیکاری در کشور اظهار کرد: آمار بیکاران در کشور زیاد شده، دلیل این مسئله این است که هر سال بیش از یک میلیون و ۲۵۰ هزار نفر به جمعیت جویای کار کشور اضافه میشوند، افزایش آمار بیکاران به معنی عدم توان دولت در ایجاد شغل نیست.
وی ادامه داد: باید در خصوص عملکرد دولت تدبیر و امید نگاه منصفانهای داشته باشیم، سال گذشته، سال سختی برای دولت بود و مشکلات زیادی در زمینه بودجه جاری و عمرانی در کشور داشتیم اما دولت توانست ثبات اقتصادی را در کشور حفظ کند.
معاون برنامهریزی و سرمایهگذاری سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری افزود: در دولت گذشته به صورت روزانه قیمتها تغییر میکرد و تلاطم را در بخش اقتصادی داشتیم اما در دولت تدبیر و امید، ثبات اقتصادی ایجاد شد، اگرچه هنوز سرمایهگذاران با رغبت کامل وارد نشدند اما سرمایهگذاری، بحث کوتاهمدت نیست و سرمایهگذاران باید شاخصهای زیادی را مورد بررسی قرار بدهند.
شیرکوند با اشاره به وضعیت اقتصادی کشور اظهار کرد: بسیاری از واحدهای اقتصادی در پایان دولت گذشته رو به مرگ بودند، اما توانستیم که در این دولت بسیاری از این واحدها را احیا کنیم، اگرچه هنوز بسیاری از واحدهای اقتصادی کشور مشکل دارند.
وی ادامه داد: در سال ۹۲ گفتم که پنج سال طول میکشد تا کشور به وضعیت سال ۸۴ برسد، زحمتهای زیادی در بخشهای مختلف دولت کشیده است اما برخی طی ماههای اخیر، زحمات مدیران در بخش اقتصادی دولت را نادیده گرفتند.
معاون برنامهریزی و سرمایهگذاری سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری افزود: اگر افرادی با دولت مشکل دارند، نباید کل خدمات نظام جمهوری اسلامی ایران را زیر سؤال ببرند، برخی افراد کارنامه غیرقابل قبولی دارند اما کارنامه دولت تدبیر و امید را زیر سؤال میبرند، افرادی در هشت سال دولت گذشته ۶۵۰ میلیارد دلار را هزینه کردند و معلوم نیست که این حجم پول در کدام بخش کشور هزینه شده است.
شیرکوند در پایان با اشاره به وضعیت اقتصادی دولت خاطرنشان کرد: درآمد نفتی کشور در این دولت کاهش زیادی داشت، اما با این وجود دولت، کشور را اداره کرد.
عضویت در کانال تلگرامی خبرگزاری موج
ارسال نظر