English

در گردهمایی بزرگ داروسازان مطرح شد

مصوبات عجیب شورای رقابت علت بروز مشکلات داروسازان/سونامی بیکاری فارغ التحصیلان داروسازی

رئیس مجمع نمایندگان انجمن داروسازان ایران گفت: تاخیر در پرداخت معوقات بیمه، چالش ارزش گذاری خدمات داروسازان در کتب ارزش نسبی، مالیات ستانی‌های غیر منطقی، مصوبات عجیب شورای رقابت و داروخانه‌های زنجیره‌ای مشکلات زیادی برای داروسازان ایجاد کرده است.

مصوبات عجیب شورای رقابت علت بروز مشکلات داروسازان/سونامی بیکاری فارغ التحصیلان داروسازی

به گزارش خبرگزاری موج، حجت الله یزدان شناس رییس مجمع نمایندگان انجمن داروسازان ایران در گردهمایی نمایندگان شعب انجمن داروسازان ایران با اشاره به معضلاتی که به صورت متوالی پیش روی داروسازان قرار می‌گیرد، اظهار داشت: تلخی مشکلات را نباید درشت نمایی کرد ولی از واقعیت ها هم نباید غافل شد.

وی ادامه داد: هدف ما بررسی مشکلات و تحلیل راه‌کارها برای تعدیل مشکلاتی است که داروخانه ها را به ورطه نابسامانی اقتصادی سوق داده و آینده جوانان دارویاز این کشور را تیره ساخته است.

یزدان شناس با اشاره به تاثیر ناموزون معضلات داروسازان بر چرخه دارویی کشور اظهار داشت: ملاحظه بیماران و مردم رنجور، برای داروسازان درد غیرقابل بیانی است که سبب فرسودگی روح و روان فعالین این حوزه شده است.

وی با لیست کردن برخی از مهمترین معضلات داروخانه‌ها تاکید کرد: تاخیر در پرداخت معوقات بیمه، چالش ارزش گذاری خدمات داروسازان در کتب ارزش نسبی، مالیات ستانی های غیر منطقی، مصوبات عجیب شورای رقابت، داروخانه‌های زنجیره‌ای، تحمیل طرح‌های ملی پرهزینه مانند اچ آی ایکس بدون تامین منابع، تغییرات روزمره آیین نامه‌ها، پذیرش بی رویه دانشجو از جمله مشکلاتی است که توانمندسازی داروخانه‌ها را مختل ساخته و موجبات شکوه داروسازان را ایجاد کرده است.

در ادامه این جلسه محمدحسین صومی، رئیس دانشگاه علوم پزشکی تبریز با اشاره به چالش هایی که ذهن دانشجویان داروسازی را به خود مشغول کرده است، تاکید کرد: بازار کار برای فارغ التحصیلان داروسازی جزء دغدغه های اساسی این حوزه است و باید در این خصوص بازنگری دقیقی منطبق بر اسناد بالادستی کور صورت بگیرد.

وی ادامه داد: یکی از روش‌ها برای رونق بخشی به دانش داروسازی و تحرک آفرینی در این حوزه، ان است که بیش از گذشته به سمت صادرات دارو حرکت کنیم و سیاستگذاران سرمایه گذاری ها را به سمت دارو هدایت کنند.

در این جلسه علی فاطمی، عضو هیات مدیره انجمن داروسازان ایران با بررسی جزییات قانون جدید نظارت بر محصولات سلامت محور اظهار داشت: آیین نامه ها و دستورالعمل های دولتی، برای داروسازان سرنوشت ساز هستند و به‌همین دلیل بررسی تحلیلی آن ها یک ضرورت اساسی است تا بهینه ترین روش‌ها برای خدمات رسانی به مردم تعریف شده و تحقق پیدا کند.

حمید خوئی، رییس انجمن داروسازان تهران با اشاره به چالش‌های داروسازان اظهار داشت: متاسفانه به جای اینکه داروسازان به عنوان متولیان ارائه خدمات دارویی شناخته شوند، به عنوان داروفروشان معرفی می‌شوند و این یعنی ریل گذاری نادرست برای نظام بهداشت و درمان که در نهایت به تضعیف نقش داروساز و به دنبال آن انحراف در برنامه های سلامت محور منجر می شود.

وی اضافه کرد: داروخانه محل عرضه خدمات دارویی است و این باید تبدیل به یک باور عمومی شود.

خویی ادامه داد: تا وقتی تعریف داروساز اصلاح نشود، معضلات در این حوزه برطرف نخواهد شد.

وی اضافه کرد: تعداد داروسازان در مقایسه سایر حرف پزشکی، اندک است و این موضوع سبب باید انگیزه ای باشد برای داروسازان تا اتحاد و همدلی خود را افزایش دهند.

حمید خیری، مدیر روابط عمومی انجمن داوسازان ایران نیز در این جلسه به تشریح پیش فرض های اولیه برای تغییر جایگاه داروسازان در نظام بهداشت و درمان پرداخت و تاکید کرد: از آنجایی که در گذشته برنامه ریزی اصولی و منطبق بر نیاز و تقاضای کشور صورت نگرفته است، امروز با سونامی بیکاری فارغ التحصیلان رشته داروسازی روبرو هستیم و این برای کشوری که در آن داروسازی، آرزوی جوانان آن است یک فاجعه تمام عیار است که موجب اتلاف نیروی انسانی ارزشمند این کشور می شود.

این مطلب، یک خبر آگهی بوده و خبرگزاری موج در محتوای آن هیچ نظری ندارد.
آیا این خبر مفید بود؟
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه