English

معاون وزیر بهداشت:

چاقی و مصرف زیاد گوشت قرمز از علل بروز سرطان پروستات است

معاون وزیر بهداشت با اشاره به چاقی، اضافه وزن و عدم تحرک فیزیکی به عنوان مهم‌ترین عوامل بروز سرطان پروستات گفت: متاسفانه در کشور ۹۰ درصد مردم تحرک کافی ندارند و ۳۰ درصد ایرانیان چاق هستند.

چاقی و مصرف زیاد گوشت قرمز از علل بروز سرطان پروستات است

به گزارش خبرگزاری موج، رضا ملک‌زاده در بیستمین کنگره انجمن اورولوژی ایران با بیان اینکه از حدود ۲۰ سال گذشته سرطان پروستات به تدریج در ایران در حال افزایش است، گفت: به طوری که میزان شیوع این سرطان نسبت به ۲۰ سال قبل ۲.۵ تا ۳ برابر شده است.

وی افزود: البته دلیل افزایش این سرطان بالا رفتن سن و طول عمر جامعه است. یعنی از آنجایی که جامعه ما به سمت مسن‌تر شدن می‌رود، سرطان پروستات نیز افزایش می‌یابد. از طرفی چاقی، عدم تحرک فیزیکی، مصرف زیاد گوشت و دریافت کالری زیاد از جمله عوامل بروز سرطان پروستات است.

معاون پژوهشی وزارت بهداشت با بیان اینکه متاسفانه ۹۰ درصد مردم ایران تحرک کافی ندارند، ادامه داد: در عین حال ۳۰ درصد ایرانیان هم چاق هستند و ۴۰ درصد هم اضافه وزن دارند.

ملک‌زاده درباره روش‌های پیشگیری از سرطان پروستات گفت: امروزه روش‌های غربالگری سرطان پروستات در حال تغییر است و تاکید می‌شود که برای تشخیص آن از آزمایش‌های قبلی استفاده نکنند و بیماران حتما با پزشک مشورت کنند.

وی در ادامه صحبت‌هایش به شیوع زیاد بیماری سنگ کلیه در ایران و جهان اشاره کرد و گفت: هرچند که این بیماری خطرناک نیست، اما به دلیل دردهای شدیدی که ایجاد می‌کند به عنوان یک معضل شناخته می‌شود.

معاون پژوهشی وزارت بهداشت درباره رتبه علمی ایران نیز گفت: ایران در سال ۲۰۱۶ توانست برای اولین بار ۵۱ هزار مقاله و سند علمی را در اسکوپوس ثبت کند و رتبه شانزدهم در زمینه تعداد مقالات را داشته باشد. به طوری که با این رتبه از کشور ترکیه و رژیم اشغالی بالاتر هستیم. همچنین ۱۵ هزار مقاله در حوزه پزشکی و سلامت داشته‌ایم.

ملک‌زاده با بیان اینکه طبق شاخص‌های بین‌المللی توانسته‌ایم رتبه اول علمی را از نظر شاخص‌های کیفی و کمی در منطقه کسب کنیم، گفت: همچنین در زمینه انتشار مقالات علوم پزشکی جهش خوبی را در سال‌های اخیر داشته‌ایم.

معاون پژوهشی وزارت بهداشت تاکید کرد: در رشته اورولوژی نیز از نظر تعداد مقالات در رتبه بیست و پنجم قرار داریم و بنابراین باید در این حوزه رتبه علمی کشور را بهبود بخشیم. البته در حوزه اورولوژی رشد خوبی داشته‌ایم و توانسته‌ایم به تعداد کافی متخصص اورولوژی تربیت کنیم و پیشرفته‌ترین و پیچیده‌ترین خدمات را با کیفیت مناسب ارائه دهیم. براین اساس باید در زمینه پژوهش، تحقیق و نوآوری در این رشته بهتر شویم.

این مطلب، یک خبر آگهی بوده و خبرگزاری موج در محتوای آن هیچ نظری ندارد.
آیا این خبر مفید بود؟
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه