روند برگزاری آزمون دستیاری تشریح شد
قائم مقام دبیر شورای آموزش پزشکی و تخصصی وزارت بهداشت با بیان اینکه در آزمون دستیاری امسال بیش از ۱۴ هزار نفر شرکت کردند، گفت: کلید نهایی و اسامی پذیرفته شدگانی که مجاز به انتخاب رشته هستند، در سایت مرکز سنجش پزشکی اعلام شده است و داوطلبان میتوانند با مراجعه به این سایت از وضعیت خود و انتخاب رشته آگاهی پیدا کنند.
به گزارش خبرگزاری موج، سیدحسن امامی رضوی با اعلام این مطلب گفت: آزمون پذیرش دستیاری هر سال توسط دبیرخانه تخصصی و مرکز سنجش برگزار میشود که امسال نیز این آزمون در ۱۴ اردیبهشت ماه به صورت غیرمتمرکز در تمامی دانشگاههای کشور برگزار شد.
وی در ادامه افزود: فرآیند طراحی دفترچه سوالات آزمون دستیاری که از چند ماه قبل توسط دبیرخانه انجام میشود، امسال با ساز و کار جدید و علمیتری انجام و در اختیار مرکز سنجش قرار گرفت.
قائم مقام وزیربهداشت در امور دانشگاهها با بیان اینکه در نحوه برگزاری آزمون امسال هیچگونه خللی وارد نشده و در سلامت کامل برگزار شده است، گفت: بیش از ۱۴ هزار نفر در آزمون دستیاری ۹۶ شرکت کردند و کلید نهایی و اسامی پذیرفته شدگانی که قادر به انتخاب رشته هستند، در سایت مرکز سنجش پزشکی اعلام شده است. بنابراین داوطلبان میتوانند با مراجعه به این سایت از وضعیت خود و انتخاب رشته آگاهی پیدا کنند.
امامی رضوی در خصوص اعلام کلید نهایی و کارنامه داوطلبان نیز گفت: با توجه به مصوبه ای که از سال گذشته وجود داشت، کارنامه داوطلبان دستیاری در پنج زیرگروه آموزشی اعلام شده و رتبه داوطلب در این پنج گروه متفاوت است. بنابراین داوطلبان میتوانند در یکی از این زیرگروهها انتخاب رشته کنند. این فرآیند نیز طی دو ماه آینده انجام میشود و تا قبل از پایان شهریور ماه اسامی پذیرفته شدگان نهایی اعلام خواهد شد.
قائم مقام وزیربهداشت در امور دانشگاهها با تاکید براینکه برگزاری آزمون و سایر فرآیندها با کمک مرکز سنجش آموزش پزشکی در کمال دقت و سلامت انجام شده است به داوطلبان توصیه کرد: رشته مورد علاقه خود را در این آزمون انتخاب کنند، چرا که پشیمانی در انتخاب رشته، در اوایل سال تحصیلی ما را با حجمی از افرادی که میخواهند رشته خود را تغییر دهند، مواجه میکند.
وی دلیل در نظر گرفتن پنج زیر گروه آموزشی در آزمون دستیاری تخصصی پزشکی را انتخاب آزادانه رشته توسط داوطلبان اعلام کرد و گفت: حیطه توانمندی و علاقه داوطلبان باید در انتخاب رشته موردنظر باشد و رشتههای مختلف را انتخاب نکنند و محلهایی که مورد انتخاب آنها است، باید مدنظر باشد.
امامی رضوی تاکید کرد: توصیه میشود داوطلبان محلی را برای ادامه تحصیل انتخاب کنند که بعد از پذیرش نهایی بتوانند به آنجا بروند. هرسال تعداد زیادی از داوطلبان میخواهند محل تحصیل خود را تغییر دهند و طبق ضوابط تغییر محل تحصیل فقط با موافقت مبدا و مقصد امکان پذیر است.
وی گفت: در آزمون دستیاری امسال در سه رشته انجام مصاحبه خواهیم داشت، این مصاحبه قبل از اعلام نتیجه نهایی است و تعدادی از افراد را بیش از حد نیاز در آن رشته محل به گروه ها معرفی میکنیم، تا مصاحبه انجام شود. این سه رشته شامل "زنان و زایمان"، "روانپزشکی" و "پزشکی خانواده" است و افرادی که در مصاحبه پذیرفته نشوند نیز در رشته دیگری که مورد انتخابشان بوده، پذیرفته خواهند شد.
قائم مقام وزیربهداشت در امور دانشگاهها در پایان درباره سهمیه مناطق محروم داوطلبان آزمون دستیاری نیز خاطرنشان کرد: طبق مصوبه قانونی مجلس این افراد فقط در محلی که پذیرفته میشوند، باید ادامه تحصیل دهند و امکان تغییر محل و انتقال ندارند همچنین این افراد سه برابر مدت تحصیل، تعهد خدمت در آن منطقه محروم را دارند.
ارسال نظر