English

کارگروه احیای خلیج گرگان و تالاب میانکاله تشکیل شد

مدیرکل دفتر سواحل و تالاب‌های ساحلی سازمان حفاظت محیط زیست از تشکیل کارگروه احیای خلیج گرگان و تالاب میانکاله خبر داد.

کارگروه احیای خلیج گرگان و تالاب میانکاله تشکیل شد

به گزارش خبرگزاری موج، شهرام فداکار در نشست معاونت محیط زیست دریایی همزمان با هفته محیط زیست اظهار کرد: از جمله اقدامات مهم طی دو سال گذشته پیگیری احیای خلیج گرگان و تالاب میانکاله است. این اکوسیستم‌ها بر اثر فعالیت‌های انسان‌ساخت و پدیده تغییر اقلیم دچار تغییر و تحولات شده‌اند.

وی با اشاره به تشکیل کمیته ملی برای احیای خلیج گرگان و تالاب میانکاله گفت: تشکیل این کمیته منجر به کسب اعتبار و تعریف برنامه‌های مشخص شده و در سال‌های آتی وضعیت این تالاب‌ها رو به بهبود خواهد رفت. برای استان گلستان ۵ میلیارد تومان و برای تالاب میانکاله در مازندران ۳۳ میلیارد تومان در نظر گرفته شده است.

مدیرکل دفتر سواحل و تالاب‌های ساحلی سازمان حفاظت محیط زیست با تاکید بر اینکه خلیج گرگان و تالاب میانکاله نیازمند انجام اقدامات کوتاه مدت و بلند مدت است،اظهارکرد: اقدامات کوتاه مدت مشخص شده است و به زودی وارد فاز اجرایی می‌شود و در حین انجام اقدامات کوتاه مدت، اقدامات بلند مدت نیز تعریف خواهد شد تا طی دوره پنج ساله این تالاب‌ها به وضعیت مناسب اکولوژیک دست یابند.

استفاده از تجربه ستاد ملی دریاچه ارومیه برای احیای خلیج گرگان و تالاب میانکاله

فداکار ضمن تاکید بر ضرورت همکاری دستگاه‌های مختلف با سازمان محیط زیست برای احیای خلیج گرگان و تالاب میانکاله گفت: تجربه‌ای که در کمیته ملی دریاچه ارومیه به دست آمده تجربه خوبی است که کمک‌رسان احیای تالاب میانکاله و خلیج گرگان خواهد بود.

فشار طرح‌های توسعه‌ای در خطوط سواحل کشور

مدیرکل دفتر سواحل و تالاب‌های ساحلی سازمان حفاظت محیط زیست با اشاره به دریا محور بودن توسعه کشور اظهار کرد: بیش از ۹۰ درصد واردات و صادرات کشور از طریق مرزهای دریایی صورت می‌گیرد همچنین ۶۰ درصد ذخایر نفتی در سواحل مستقر است که همه این موارد نشان دهنده فشار روی خطوط سواحل کشور است. در همین راستا طی دو سال گذشته ۳۰ طرح توسعه‌ای را بررسی و کنترل کرده‌ایم و هر جا تخلفی از سوی مجریان طرح صورت گرفته گوشزد و حتی منجر به تعطیلی طرح شده است.

وی تاکید کرد: با توجه به اینکه خطوط سواحل کشور آخرین خطوط دست نخورده و بکر ما محسوب می‌شود، ضروری است برای حفاظت از سواحل همه دستگاه‌ها اهتمام لازم را در این زمینه داشته باشند. در این شرایط شناخت اکوسیستم‌های حساس ساحلی به صورت پروژه‌ها و طرح‌ها انجام شده است و منتظریم اعتبارات سال ۹۶ مشخص شود.

آیا این خبر مفید بود؟
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه