معاون حمایت و سلامت خانواده کمیته امداد استان تهران اعلام کرد
بهرهمندی ۲۰۰۰ خانواده زندانی از خدمات حمایتی
معاون حمایت و سلامت خانواده کمیته امداد استان تهران گفت: حدود ۲هزار خانواده زندانی از خدمات حمایتی بهرهمند میشوند و بیشترین علت زندانی بودن سرپرست خانوار به دلیل عدم پرداخت دیه و محکومیت مالی است.
به گزارش خبرگزاری موج، علی کریمی افزود: اولویت اصلی کمیته امداد برای خانواده های زندانیان جرائم غیر عمد نیازمند، کاهش آسیب در این خانوادهها از طریق برنامههای آموزشی و ارائه خدمات فرهنگی و مشاوره است.
وی با بیان اینکه یکی از مهمترین زمینههایی که میتواند تمام ابعاد زندگی هرخانواده را تحت تأثیر قرار دهد، عدم توجه به وضعیت کسانی است که به دلایل مختلف در زندان به سر میبرند؛ اظهار داشت: زندانی شدن سرپرست خانواده زمینه ساز بروز آسیبهای اجتماعی فراوان برای اعضای خانواده زندانیان را فراهم میسازد و در همین جهت خانوارهای نیازمند که سرپرست آنان به دلیل ارتکاب جرائم غیرعمد در زندان هستند تا زمانی که شرایط بازگشت فرد زندانی به خانواده فراهم شود تحت حمایت های این نهاد باقی می مانند.
کریمی افزود: برای جلوگیری ازهمپاشیدگی کانون خانواده فرد زندانی و نیز کاهش زمینه بروز آسیب های اجتماعی، کمیته امداد از سال ۱۳۷۵ و بر اساس تصمیم هیأت دولت جمهوری اسلامی ایران وظیفه حمایت از خانواده زندانیان را عهدهدار شده و رسالت حمایت از خانوادههای افراد زندانی و تحت حمایت قرار دادن آنان را بر دوش گرفته است.
معاون حمایت و سلامت خانواده کمیته امداد استان تهران با بیان اینکه هم اکنون حدود دو هزار خانواده زندانی از خدمات حمایتی این نهاد بهرهمند میشوند، اظهار داشت: بیشترین علت زندانی بودن سرپرست خانوادههای زندانی تحت حمایت این نهاد به دلیل عدم پرداخت دیه و محکومیت مالی است.
کریمی گفت: خانواده زندانیان از تمامی خدمات کمیته امداد مانند مستمری، پوشش بیمهای و خدمات درمانی، مشوقهای تحصیلی، تسهیلات قرض الحسنه اشتغال و کارگشایی برخوردار میشوند؛ اولویت اصلی کمیتهامداد برای خانواده های زندانیان جرائم غیر عمد نیازمند، کاهش آسیب در این خانواده ها از طریق برنامه های آموزشی و ارائه خدمات فرهنگی و مشاوره است.
وی تصریح کرد: ۱۳۲ مورد پرداخت تسهیلات قرض الحسنه اشتغال زایی از محل منابع بانکی، ۱۷۳ مورد پوشش بیمه ای و هزینههای درمانی، ۱۳۲۹ مورد خدمات موردی به خانواده های زندانیان آزاد شده که سه تا شش ماه پس از آزادی ادامه دارد، ۱۶۳۷ مورد تسهیلاتی حمایتی و حقوقی، ۳۱مورد ارائه خدمات فروش محصولات متناسب با مهارت ها و پرداخت ۱۶۶۰ مورد کمک معیشت به این گروه از جامعه هدف بود که در مجموع خدمات ارائه شده در سال ۹۵ با اعتباری بیش از ۵۳ میلیارد و ۳۰۰ میلیون ریال به آنان پرداخت شد.
کریمی خاطر نشان کرد: اقدامات کمیته امداد در کمک به خانواده های زندانیان جرائم غیرعمد برای رفع نیازهای اجتماعی از امور اساسی این نهاد بوده که در نهایت با ارائه خدمات هدفمند و رعایت شأن و کرامت انسانی جامعه هدف، بستر توانمندسازی مددجویان را فراهم می کند.
ارسال نظر