English

در راستای کاهش تدریجی دفن و افزایش ظرفیت بازیافت و پردازش پسماند در مقصد نهایی آن انجام شد؛

تجهیز و نوسازی خطوط پردازش در مجتمع پردازش و دفع آرادکوه

یکی از اهداف مهم مدیریت پسماند، کاهش تدریجی دفن و افزایش ظرفیت پردازش و همچنین بازیافت زباله ها بوده است. برهمین اساس بروز رسانی و احداث واحدهای جدید پردازش پسماندها و تولید کمپوست در مجتمع پردازش ودفع آرادکوه همواره مد نظر کارشناسان و دست اندر کاران سازمان مدیریت پسماند بوده است.

  تجهیز و نوسازی خطوط پردازش در مجتمع پردازش و دفع آرادکوه

به گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری موج، با تجهیز و مدرن سازی خطوط پردازش،  بهره برداری حداکثری از مواد بازیافتی و بالا بردن خلوص کمپوست و ریجکت؛  ضمن اینکه موجبات برگشت منابع به چرخه مصرف فراهم می گردد ،از اثرات سوء زیست محیطی پسماند ها نیز در محیط زیست کاسته شده و حجم زیادی از مواد زائد مجددا" مصرف می شوند.

مهندس باقرصاد، قائم مقام معاونت خدمات شهری و سرپرست سازمان؛ با تاکید بر اهمیت پردازش حداکثری پسماند افزود: دفن پسماند؛ تولید شیرابه، گاز متان و از بین رفتن اراضی  را در پی داشته که بر همین اساس همواره کارشناسان و متخصصین این سازمان با بکار گیری روش های نوین سعی به حداقل رساندن دفن پسماند را داشته اند.

وی در ادامه اظهار داشت: با عنایت به اینکه کمپوست حاصل از سایت های هوادهی دارای ناخالصی های مختلفی هستند، واحد های پالایش جدیدی با هدف افزایش خلوص کمپوست تولیدی و درجه بندی آنها در مجتمع آرادکوه و با همکاری بخش خصوصی راه اندازی شده و سرمایه گذاری به منظور احداث واحدها جدید پردازش در دستور کارسازمان قرار دارد.

مهندس باقرصاد خاطر نشان کرد:  پس از بررسی ابعاد مختلف موضوع تجهیز و نوسازی خطوط پردازش پسماند در کمیته فنی و راهبردی سازمان،  فراخوان شناسایی پیمانکار منتشر شد تا پس از طی مراحل نسبت به سرمایه گذاری به منظور احداث واحد های پردازش اقدام لازم  بعمل آید.

ایجاد اشتغال و درآمدزائی، کاهش هزینه ها در مرکز دفن، بازیافت پسماند های خشک با ارزش و همچنین تولید کمپوست، فروش آن و کسب در آمد و...  از فواید تجهیز، نوسازی خطوط پردازش و افزایش پردازش پسماندهای ورودی به مجموعه آرادکوه است که قائم مقام معاونت خدمات شهری به آن اشاره کرد.

مهندس باقرصاد در انتها به نقش شهروندان در کاهش تولید پسماند، تفکیک در مبدا ، آبگیری و کم حجم سازی پسماند  اشاره کرده و گفت: بکارگیری تکنولوژی و روش های نوین در مدیریت پسماند تنها با همکاری شهروندان نتایج رضایت بخشی  خواهد داشت  که البته سود این تعامل به جیب سلامت شهروندان برمی گردد.

آیا این خبر مفید بود؟
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه