English

رئیس شورای شهر تهران:

آسیب پذیری ایمنی در تمام حوزه ها وجود دارد/ بعد از حادثه تلخ نفتکش سانچی باید مراقب سناریو سازی ها در فضای مجازی بود

رئیس شورای شهرر تهران گفت: مساله آسیب پذیری در ایمنی و حفظ امنیت شهروندان معضلی جدی در فعالیتهای اجرایی است و اختصاص به ساختمان، هواپیما یا قطار ودریا ندارد.

آسیب پذیری ایمنی در تمام حوزه ها وجود دارد/ بعد از حادثه تلخ نفتکش سانچی باید مراقب سناریو سازی ها در فضای مجازی بود

به گزارش خبرنگار خبرگزاری موج، محسن هاشمی در سی و هشتمین جلسه شورای شهر تهران با عرض تسلیت بابت سانحه نفتکش سانچی به هموطنان به خصوص خانواده های شهدای این واقعه با بیان این مطلب افزود: وقوع این فاجعه تلخ در ایام سالگرد حادثه پلاسکو نشان داد که مساله آسیب پذیری در ایمنی و حفظ امنیت شهروندان معضلی جدی در فعالیت های اجرایی است و اختصاص به ساختمان، هواپیما یا قطار و دریا ندارد.

وی ادامه داد: پیش بینی لایه های مختلف ایمنی و سیستم های موازی وهم پوشان کنترلی، یکی از روش هایی است که امروز برای جلوگیری از سوانح و بروز آسیب ها و خسارت های جانی و مالی در جهان استفاده می شود که اگر یک سیستم حفاظتی و کنترلی دچار اختلال شد، سیستم های جایگزین بتوانند از بروز فجایع جلوگیری کنند.

رئیس شورای شهر تهران با اشاره به اینکه برای قضاوت قطعی در مورد علل سانحه باید منتظر اعلام محتوای جعبه سیاه نفتکش سانچی بود، بیان کرد: علت هرچه باشد عزیزان از دست رفته را به خانواده هایشان بازنمی گرداند و این رسالت مسئولان را در ایجاد تضمین های کافی جهت عدم تکرار سوانح و برخورد با مقصران افزایش می دهد.

وی یادآور شد: در اینگونه موارد باید مراقب بروز شایعات در فضای مجازی و سناریو سازی از سوی برخی جریانات مطرود تنها با هدف القای تشویش و نگرانی و بدگمانی به مردم داغدار و ماتم زده ایران،  که تنها نتیجه آن کاهش سرمایه اجتماعی و اعتماد در جامعه است باشیم.

محسن هاشمی با بیان اینکه اعضای شورای شهر تهران، آمادگی خود را برای پیگیری موضوع و کمک های لازم جهت ارتقای ایمنی در شهر اعلام  می کنند، تاکید کرد: همچنین همدردی خود را با خانواده های داغدیده بویژه بازماندگان سه دانشجوی دریانوردی دانشگاه آزاد اسلامی واحد خارک که برای آموزش در عرصه این نفتکش حضور داشتند اعلام می کنند.

وی در بخش دیگری از صحبت های خود با اشاره به سالروز خروج شاه از کشور در سال 1357 و ورود انقلاب اسلامی به مرحله نهایی خود، گفت: نهضت اسلامی که از سال 1340 و آغاز مرجعیت امام خمینی شکل گرفت و در حوادث خرداد سال 1342 به اوج رسید با سرکوب عوامل امنیتی و نظامی رژیم شاه به رکودی 14 ساله فرو رفت که در این دوره عوامل رژیم با دستگیری و شکنجه مبارزان از جمله آیت الله طالقانی، آیت الله سعیدی ، آیت الله منتظری و آیت الله هاشمی رفسنجانی و بسیاری دیگر از چهره های مذهبی، ملی و روشنفکری قصد خاموش کردن شعله اعتراضات را داشتند اما سرنوشت محتوم دیکتاتورهایی که در زمان مناسب حاضر به شنیدن صدا و خواسته های ملت خود نیستند شامل محمدرضا پهلوی نیز شد و زمانی وی صدای مردم را شنید که دیگر برای اصلاحات دیر شده بود.

رئیس شورای شهر تهران با تاکید بر اینکه اصلاحات از انقلاب برای کشور کم هزینه تر بود اما عنصر حیاتی برای اصلاحات آغاز و پیگیری آن در زمان مناسب و شخص مناسب است که موقعیت اجتماعی لازم و اعتماد عمومی را دارا بوده و بتواند معترضین را با اصلاحات همراه کند، افزود:  سرنوشت تلخ محمدرضا پهلوی نشان داد که ایستادن در برابر خواست عمومی و انتظارات توده های اجتماعی نتیجه ای جز شکست ندارد و بدترین نوع شکست ، شکست خوردن از مردم خود و ذلت بار ترین طرد شدن، مطرود گشتن از مام میهن است.

به گفته وی؛ اکنون حدود4 دهه از خروج شاه از کشور و پیروزی انقلاب اسلامی می گذرد، سطح تحصیلات و دسترسی به اطلاعات شهروندان ایرانی، نسبت به گذشته ارتقای چشمگیری یافته است و از همین رو جریاناتی که می خواهند مطالبات به حق مردم یا اعتراضات مدنی را به تحرکات براندازی تبدیل کنند، با ناکامی مواجه می شوند.

محسن هاشمی با بیان اینکه انقلاب اسلامی مردم ایران در سال 1357، اگرچه در نوع خود از کم هزینه و کم خشونت ترین انقلاب ها در جهان و تغییری ملایم در مقایسه با سایر تغییر رژیم های سیاسی در منطقه و جهان بود، ادامه داد: اما اگر زمانی که صدای اعتراضات و درخواست اصلاحات از گلوی مردم و رهبران انقلاب برخاست مسئولان رژیم بموقع و درست این صدا را می شنیدند می توانست اصلاحاتی بسیار کم هزینه تر از انقلاب در جهت تطبیق وضعیت حکومت با خواست عمومی صورت گیرد.

وی با اشاره به اینکه امروز نیز ساختار مردم سالار و انعطاف پذیر جمهوری اسلامی این ظرفیت را دارد که در جهت کاهش مشکلات و توجه به اعتراضات به حق مردم، تغییرات لازم را انجام دهد، بیان کرد: همانگونه که در حوادث اخیر شاهد بودیم با وجود حمایت های بیگانگان، عموم مردم از همراهی با اقدامات غیرقانونی به بهانه اعتراض خودداری کردند و منتظر اقدامات اصلاحی از سوی مسئولان هستند.

رئیس شورای شهر تهران قانون مداری، میانه روی، انصاف و تعامل را از ویژگی های اصلی اقدامات اصلاحی دانست و یادآور شد: شرط موفقیت اصلاحات، نگاه واقع بینانه، کارشناسی، دور از سیاسی کاری ، منصفانه بودن و پرهیز از بخشی نگری، سطحی نگری و واکنشهای هیجانی است که امیدواریم شاهد این نوع اقدامات اصلاحی در سطح کشور بویژه مدیریت شهری تهران باشیم.

آیا این خبر مفید بود؟
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه