English

معاون امور مناطق شهرداری تهران:

۲۲درصد از حمل و نقل شهری در قلمرو تاکسی های شخصی است/ راه اندازی پرتال اطلاع رسانی امور مناطق تا پایان بهمن

معاون هماهنگی و امور مناطق شهرداری تهران گفت: ۲۲ درصد حمل و نقل درون شهری در اختیار بخش خصوصی و مسافربرهای شخصی و اینترنتی است.

22درصد از حمل و نقل شهری در قلمرو تاکسی های شخصی است/ راه اندازی پرتال اطلاع رسانی امور مناطق تا پایان بهمن

به گزارش خبرنگار خبرگزاری موج، حسن رباطی در نشست خبری امروز خود با اصحاب رسانه در مورد شاخص های انتخاب شهرداران مناطق  بیان کرد: شهرداری تهران با توجه به سیاست های کلان در مورد انتخاب شهرداران مناطق ۲۲ گانه از میان افراد با تجربه کسانی را به عنوان سکان داران مناطق انتخاب کرد که دارای تجربه و تخصص کافی در شهرداری تهران بوده اند.

وی افزود: از مدت آغاز به کار مدیریت جدید شهری ۱۵ شهردار جا به جا شده اند که اغلب از کارشناسان، مدیران میانی و شهرداران قبل بودند تا بتوانند در این دوره سخت مدیریتی، به لحاظ وجود تنگناهای بسیار در شهرداری به خوبی عمل کنند.

معاون هماهنگی و امور مناطق شهرداری تهران تاکیدکرد: بر این اساس، نگاه شهرداری تهران این است که افرادی که به عنوان شهردار فعالیت می کنند باید به امور شهری و ماموریت های شهرداری تهران آشنا باشند؛ چراکه در این دوره فرصت آموزش یا ورود افراد ناآشنا به این حوزه را نداریم. بنابراین، شهرداران از بدنه شهرداری مدیریت مناطق را بر عهده گرفته اند.

وی با اشاره به ارزیابی مستمر شهرداران، معاونان و کارشناسان نواحی توضیح داد: در حوزه امور مناطق در سه دوره 4 ماهه شهرداران مناطق، نواحی و معاونان مناطق براساس شاخص ها ارزیابی شده و براساس بارم تا زمانی که احساس کنیم خدمات شایسته ای را به شهر و شهروندان ارائه می دهند، انجام وظیفه کنند و اگر ضعف داشته باشند یا خود باید کناره گیری کنند یا ما با کسی رودربایستی نداریم.

مدیریت شهری به  تعهد خود  پایبند است

رباطی درباره  اینکه در فضای مجازی اسامی افرادی به عنوان شهردار جدید برخی از مناطق عنوان شده و سپس تکذیب می شود و باز هم همان افراد انتصاب می شوند، گفت: برخی از افراد از دستگاه های مختلف به شهرداری مامور می شوند و رایزنی هایی در این حوزه صورت می گیرد، حوزه شهرداری حوزه ارتباط و مراوده ای است و اگر شهرداری به این نتیجه نرسد که این افراد کارامدتر و سودمندتر از مدیر قبلی باشد، این موضوع را نمی پذیرد. شهردار تهران به سوگندی که خورده پایبند است و در بحث انتصابات و ارائه سند تحول شاهد بوده ایم که رسانه ها را محرم خود می داند.

معاون شهردار تهران با اشاره به خلا اطلاع رسانی در حوزه امور مناطق تاکید کرد: در حوزه امور مناطق پرتال اطلاع رسانی نداشتیم که تا پایان ماه راه اندازی و خلا گذشته در ارتباط با رسانه رفع می شود.

وی در باره تفاوت میان مشاهدات مردمی و ادعاهای مسئولان در مورد عملکرد دستگاه های مرتبط و اینکه چرا هنوز بعد از 24 ساعت شهروندان با مشکلات حاصل از بارش برف دست و پنجه نرم می کنند، اذعان کرد: شهر تهران 630 کیلومتر مربع وسعت قلمرویی دارد. سیاست کلان در ساعات اولیه بارش این بود که ستادی تشکیل شود تا شهرداران مناطق، سازمان های اجتماعی و حمل و نقل و ترافیک به انجام وظایف خود بپردازند.

شریان های اصلی شهر را در برف تهران باز نگه داشتیم

رباطی با بیان اینکه تلاش کردیم تا شریان های اصلی باز نگه داشته شوند، ادامه داد: برخلاف سال های 83، 86 و 95 توانستیم این ماموریت را به نحو احسنت انجام دهیم و شریان های اصلی تمام مدت به طور کامل باز بود و امروز نیز ماموریت اصلی شهرداری بازنگهداشتن شریان های درجه دو و سه است.

معاون امور مناطق با اشاره به شکستن درختان افزود: تهران 2 هزار و 222 بوستان دارد که این تعداد بسیار زیادی است. شهردار نیز توئیت زیبایی گذاشت و در آن از جوانان خواست در سبک کردن بار درختان همکارانمان را یاری کنند. تمام تلاش خود را کردیم تا شهروندان از این نعمت الهی با شور و شعف کمال استفاده را ببرند.

رباطی درباره موضوع حمل و نقل و ترافیک تاکید کرد: از شنبه تا امروز(دوشنبه) به طور مستمر در شرکت کنترل ترافیک که حدود 2 هزار دوربین در سطح شهر دارد، مشغول ساماندهی وضعیت مسافران بودیم. باید در نظر داشته باشیم که مترو تنها 9 درصد و اتوبوسرانی 10 درصد از بار سفرهای درون شهری پایتخت را بر دوش دارد. 22 درصد از حمل و نقل درون شهری را تاکسی هایی برعهده دارند که همگی از آن مالکان شخصی هستند.

هیچ قانونی درباره عدم فعالیت رانندگان تاکسی در روزهای بحرانی وجود ندارد

وی با بیان اینکه وقتی یک راننده تاکسی به این نتیجه می رسد که رانندگی در خیابان های یخ زده ممکن است به ماشینش صدمه بزند تصمیم می گیرد خدمت رسانی نکند، افزود: از آنجا که شهرداری مالک تاکسی ها نیست و صرفا شان نظارتی دارد، تنها در بحث نرخ می تواند، نظارت داشته باشد و مرخصی بین شهری را کنترل می کند. ولی زمانی که صاحب خودرو نمی خواهد، زیر برف و باران کار کند هیچ قانونی نیست که به اعتبار آن از او بپرسیم چرا کار نکردید؟

به گفته رباطی؛ اساسا در روزهای بارانی سیستم های حمل و نقل خصوصی چندان انگیزه ای برای سرویس دهی ندارد. فرض کنیم 6 هزار اتوبوس داریم، سیاست حمل و نقل شهرداری تهران این است که در زمان پیک تمام این ناوگان روی خط حاضر باشند و به خدمات دهی بپردازند اما این تنها بخشی از ظرفیت حمل و نقل شهری است و قسمت اعظم دیگر به بخش خصوصی مربوط می شود.

وی ضمن تشکر  از مهندس مقیمی مقام سیاسی استان تهران یادآور شد: با تشریک مساعی او و با تعطیل کردن مراکز آموزشی توانستیم، بخش بزرگی از جابه جایی های درون شهری را کاهش دهیم که تاخیر در شروع ساعت اداری نیز کمک کرد ترافیک را بهتر ساماندهی کنیم. شهرداری تهران تنها 20 درصد از حمل و نقل درون شهری را برعهده دارد و سعی می کند این مقدار را به بهترین شکل مدیریت کند.

استعفای 2 شهردار منطقه کذب است

معاون شهردار تهران درباره شایعه استعفای دو نفر از شهرداران مناطق تصریح کرد: گویا قبل از اینکه شهرداری تهران به موضوعی فکر کند، در شبکه های مجازی به اشکال مختلف به آن پرداخته می‌شود. ما این موضوع را تکذیب می‌کنیم.

وی درباره اینکه هزینه اجرایی پروژه ها در کدام مناطق نامتوازن است، گفت: بعضی پروژه ها فرامنطقه ای هستند مثل بزرگراه صیادشیرازی یا ارتش که در یک منطقه هستند، اما ارتباط موضوعی به تمام شهر دارند. در شهرداری نگاه محله محور داریم و می خواهیم با بازبینی برنامه پنج ساله 1397 تا 1402 به عدالتی که لازم است در هزینه اجرایی پروژه ها وجود داشته باشد، برسیم.

رباطی  در رابطه با وضعیت اردوگاه شهید میرحسینی بیان کرد: این اردوگاه در منطقه 22 قرار دارد و پیش از آنکه توسط مدیریت پیشین شهرداری در اختیار یک نهاد نظامی قرار گیرد، از آن شهرداری بود و از آن به عنوان یک مکان رفاهی و آموزشی برای کارمندان شهرداری استفاده می شد. این مکان به صورت موقت در اختیار آن نهاد نظامی قرار گرفته بود و ما پیگیر هستیم که در ادامه مکاتباتی که با مقامات ارشد نظامی داشته ایم، آن را به شهرداری برگردانیم.

معاون هماهنگی و امور مناطق شهرداری تهران در مورد عملکرد شهرداری در بخش برف روبی طی دور روز اخیر توضیح داد: عوامل شهرداری با تمام قوا تلاش کردند با بازسازی شریان های اصلی، فرعی و پیاده راه ها شهروندان مشکلی در انجام فعالیت های روزمره خود نداشته باشند و انتقاداتی که در برخی حوزه ها به شهرداری وارد می شد در مورد شریان های دو و سه بود که از امروز تلاش می کنیم اقدامات موثری در این حوزه صورت گیرد.

نظام انتصابات شهرداری با نگاه معاونت منابع انسانی است

وی درباره  رویکرد شهرداری نسبت به فعالیت تاکسی های اینترنتی تاکید کرد: براساس قانون متولی حمل و نقل داخل شهر، شهرداری ها هستند. مدیریت جدید شهری در مورد فعالیت این تاکسی ها به صورت حمایتی بوده و با لحاظ نظارت پذیری آن ها از طریق سازمان تاکسیرانی از فعالیت آن ها در جهت رفاه بیشتر، هزینه کم تر و خدمات بهینه در قالب بخش خصوصی استقبال نیز می کنیم. 

معاون شهردار تهران در مورد حادثه سقوط درختان بر روی خودروها یادآور شد: اگر خودروها دارای بیمه بدنه باشند، سازمان های بیمه گر نسبت به پرداخت آن رسیدگی خواهند کرد و اگر عامل حادثه درختان شهرداری باشد با درخواست مالک خودرو و تنظیم شکایت به راهنمایی و رانندگی از طریق شورای حل اختلاف و شهرداری مناطق موضوع رسیدگی شده و پیمانکاران فضای سبز مکلف به تامین خسارت خواهند بود.

 رباطی درباره برخی انتصابات در معاونت امور هماهنگی مناطق به شهرداری تهران توضیح داد: نظام انتصابات شهرداری تهران براساس نگاه معاونت توسعه منابع انسانی صورت گرفته و کمیسیونی با عنوان انتصابات که هیچ قرابتی با شهرداری نداشته و اساتید دانشگاه ها افراد را مورد ارزشیابی قرار می دهند در مورد افراد تصمیم گیری می شود.

آقازاده بودن استفاده از رانت برای انتصاب ها نیست

وی  در پاسخ به سوال خبرگزاری موج مبنی بر انتصاب آقازاده ها در شهرداری تهران با بیان اینکه مفهوم آقازاده بودن استفاده از رانت برای انتصاب ها نیست، عنوان کرد: به عنوان نمونه اگر رانتی بود در شورای عالی اصلاحات برای فرد آقازاده مورد استفاده قرار می گرفت در حالی که این فرد تنها به علت تشابه اسمی و رابطه پدر و فرزندی از لیست 42 نفر اصلاح طلبان انصراف داده است.

معاون شهردار تهران با اشاره به استقبال معاونت هماهنگی و امور مناطق از اعلام فراخوانی در سیستم داخلی برای انتخاب افراد در رده های شهردار نواحی خاطرنشان کرد: به زودی فراخوانی در سیستم داخلی شهرداری با تولیت حوزه منابع انسانی داده می شود تا افرادی که پتانسیل تخصصی برای اداره شهر و خدمت در سطوح مدیریتی درخواست خود را ارائه دهند.

رباطی درباره عملکرد شهرداری تهران در برف روبی روزهای اخیر گفت: دلیل بخشی از این انتقادات این است که سیستم برف روبی شهرداری تهران با تکنولوژی روز دنیا همراه نیست و تنها 44 درصد ماشین آلات برف روبی مکانیزه هستند. بخش دیگر فعالیت ها مربوط به پیمان کارانی است که در حوزه خدمات شهری و فضای سبز فعالیت می کنند.

آیا این خبر مفید بود؟
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه