معاون شهردار تهران :
مبنای رسیدگی و حل مشکلات ترافیکی شهر، علمی و دانش بنیان خواهد بود
معاون حمل و نقل و ترافیک شهرداری تهران در حاشیه برگزاری «هفدمین کنفرانس بین المللی مهندسی حمل و نقل و ترافیک» هدف از برگزاری این کنفرانس را بهره گیری از نتایج و دستاوردهای علمی کنفرانس در حوزه های اجرایی عنوان کرد و گفت: مبنای رسیدگی و حل مسائل و مشکلات ترافیکی شهر، علمی و دانش بنیان خواهد بود.
به گزارش خبرنگار خبرگزاری موج،محسن پورسیدآقایی در حاشیه افتتاحیه هفدمین کنفرانس بین المللی و در بازدید از غرفه های نمایشگاهی این کنفرانس با بیان اینکه این کنفرانس با مرور دست آوردهای نوین حوزه حمل و نقل و ترافیک، میتواند نقش موثری در جهت رفع دغدغه های مدیریت شهری در این حوزه داشته باشد، افزود: به طور حتم نتایج شایسته مورد استفاده قرار خواهد گرفت.
وی با اعلام این که هفدمین کنفرانس بین المللی مهندسی حمل و نقل و ترافیک با هدف بهره گیری از نتایج و دستاوردهای علمی کنفرانس در حوزه های اجرایی، برگزار می شود، ادامه داد: بهره گیری از توانمندی های متخصصان و اندیشمندان داخلی و بین المللی صنعت حمل ونقل به منظور تبادل نظر و تعامل فعالان این عرصه با بخش های دانشگاهی و پژوهشی از عمده اهداف این کنفرانس دو روزه است.
معاون شهردار تهران از برگزاری کارگاه های تخصصی و میزگرد در کنفرانس ترافیک تهران خبر داد و بیان کرد: مدیریت هوشمند حمل ونقل بار شهری، آسیب شناسی اجرای طرح ترافیک و طرح محدوده زوج و فرد، راهکارهای کاهش تخلفات موتورسیکلت در معابر شهری، تاکسی های اینترنتی، پارکینگ ها و ساماندهی فضای پارک حاشیه ای ، چالش ها و فرصت ها…ازجمله کارگاه های تخصصی این کنفرانس خواهد بود.
وی با تاکید بر اینکه ممکن است ، تمامی دستاوردها و تحقیقات مطرح شده در این کنفرانس قابلیت اجرایی نداشته باشد، تاکید کرد:رویکرد ما استفاده از اخرین دستاوردها و تجارب موفق بوده و مبنای رسیدگی و حل مسائل و مشکلات ترافیکی شهر ، علمی و دانش بنیان خواهد بود.
پورسعید آقایی با تاکید بر اینکه هفدمین کنفرانس بین المللی مهندسی حمل ونقل و ترافیک با حضور بیش از ۱۵ نفر از اساتید برجسته بین المللی و حمایت ۲۹ دانشگاه و نهاد داخلی و خارجی برگزار خواهد شد، یادآور شد: هدف از برگزاری این کنفرانس را ارتقای سطح تخصصی و حرفه ای دانش مدیران و کارشناسان، به اشتراک گذاری دانش و تجارب بین المللی، ارتقای سطح توانمندی و پتانسیل مدیران این حوزه و بهره وری هرچه بهتر و بیشتر در پیشبرد اهداف و سیاست های سازمان عنوان کرد.
وی از حمل و نقل همگانی، سیستم های هوشمند حمل و نقل، برنامه ریزی حمل و نقل و شهرسازی، ایمنی ترافیک و ریسک، حمل ونقل و توسعه پایدار، مهندسی ترافیک، اقتصاد حمل ونقل ، مدیریت سیستم های حمل و نقل و ترافیک، آموزش ترافیک، قوانین و مقررات یکپارچه ترافیک ، حمل ونقل غیر موتوری و طراحی هندسی معابر به عنوان محورهای این کنفرانس نام برد.
ارسال نظر