رئیس پلیس پیشگیری ناجا:
۴ هزار دوربین برای سال جاری تجهیز و آماده سازی شده است
رئیس پلیس پیشگیری ناجا گفت: در مورد دوربین های البسه نیز خوشبختانه با توجه ویژه فرمانده نیروی انتظامی تجهیز و آماده سازی ۴ هزار دوربین برای سال جاری پیش بینی شده است.
به گزارش خبرگزاری موج، سردار محمد شرفی رئیس پلیس پیشگیری ناجا در نشست ویدئو کنفرانس روسای پلیس پیشگیری سراسر کشور با اشاره به اینکه صیانت و استاندارد سازی رفتار پرسنل یکی از اصلیترین مطالبات فرمانده معظم کل قوا است، اظهار کرد: سلامت اداری و صیانت کارکنان پلیس با ابزارها و روشهای گوناگونی پیگیری میشود که سفیران صیانت، پایش مستمر پیامهای سامانه ۱۹۷ و توسعه پیوسته مرکز نظارت و پایش هوشمند پلیس پیشگیری از جمله این روشهاست.
وی افزود: در کنار روشهای ذکر شده برنامه ریزی برای افزایش نظارتهای تخصصی استانی و عملیاتی کردن کامل دوربینهای البسه به منظور کنترل رفتار کارکنان و ارباب رجوع نیز در حال پیگیری جدی است.
رئیس پلیس پیشگیری ناجا در تشریح ماموریت سفیران صیانت نیز اظهار کرد: این سفیران به صورت دورهای به کلانتری و پاسگاهها سرکشی کرده و موارد مغایر با قانون و یا بر خلاف اصول انتظامی را جستجو میکنند تا به این وسیله کارکنان را در حرکت به سوی مسیر درست یاری دهند.
وی ادامه داد: در مورد دوربین های البسه نیز خوشبختانه با توجه ویژه فرمانده نیروی انتظامی تجهیز و آماده سازی ۴ هزار دوربین برای سال جاری پیش بینی شده است.
این مقام ارشد انتظامی تاکید کرد: همه گشتیها موظف هستند که در تمام مدت گشت خود دوربینها را روشن نگاه داشته و همه وقایع را به صورت پیوسته ضبط کنند و روسای کلانتری نیز باید پس از هر شیفت کاری گشتیها، فیلمهای دوربین را به دقت بررسی و موارد لازم را پیگیری و آرشیو کنند.
وی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به کمبود نیروی انسانی در کلانتری و پاسگاهها، خاطرنشان کرد: حتما بایستی نیروهای کوشا ، مستعد و جوان جدید را به کار گرفت، لیکن در شرایط کنونی تصمیم بهتر آن است که با ارتقاء سطح فناوری و ارائه خدمات الکترونیک و از راه دور و همچنین به کارگیری بیشتر موسسات حفاظتی و مراقبتی و یگانهای حفاظت، چابکی و قدرت مانور پلیس را با همین تعداد پرسنل افزایش داد.
سردار شرفی اضافه کرد: برونسپاری برخی خدمات انتظامی و جلب مشارکتهای مردمی از راههای گوناگون مانند پلیس افتخاری نیز میتواند در این زمینه راهگشا باشد چراکه پیشگیری اجتماعی یکی از کم هزینه ترین، پایدارترین و پربازدهترین روشهای کاهش جرم بوده و مشارکت مردم در تولید و حفظ امنیت بسیاری از امکانات پلیس را آزاد خواهد کرد.
به گزارش خبرنگار پایگاه خبری پلیس، وی با بیان اینکه تجهیز تحت نظرگاهها به دوربین مدار بسته بر بستر شبکه در سال جاری به پایان میرسد، گفت: در مورد ساختمان کلانتری و پاسگاهها نیز باید پذیرفت که کمبودهای بسیاری وجود دارد، لیکن خرید، تملک و یا ساخت این تعداد از کلانتری ممکن و منطقی نیست و برای همین پلیس پیشگیری ناجا طرح بهرهبرداری از واحدهای انتظامی سیار را تصویب کرده و به اجرا گذشته است و خودروهای ویژهای نیز برای این کار در نظر گرفته شده که افزون کارهای جاری انتظامی کاراییهای بسیار دیگری نیز داشته و میتوانند کاستیهای موجود در این زمینه را جبران کنند.
رئیس پلیس پیشگیری ناجا در پایان سخنان خود با بیان اینکه سه راهبرد کلان پلیس در پیشگیری از وقوع جرم، مشارکت مردمی و توسعه یگانهای حفاظت و برون سپاری خدمات انتظامی است، تاکید کرد: امروز باید روش های تامین امنیت را از رسیدگی انتظامی بر مبنای درخواست اشخاصی که امکانات تشخیص و پیشبینی خطر را داشته و به موقع از پلیس درخواست کمک میکنند، به سوی رویکردهای عمومی تامین امنیت که برای همه اقشار جامعه یکسان بوده و عمومیت دارد تغییر داد تا عدالت بیشتری برقرار شود.
ارسال نظر