در کنفرانس کارآفرینی دانشگاه تهران مطرح شد:
هشدار در حمایت از نخبگان کارآفرینی و وجود ویزای استارت آپی/فرار مغزها به فرانسه و کانادا با ویزای استارت آپی
صبح امروز در کنفرانس کارآفرینی دانشگاه تهران تفاهم نامه راه اندازی شتای دهنده تخصصی بین دانشکده کارآفرینی دانشگاه تهران و بنیاد حامیان کارآفرینی دانشگاه تهران امضاء شد.
به گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری موج، چهارمین کنفرانس بین المللی کارآفرینی با تاکید بر بهبود محیط کسب و کار صبح سه شنبه در تالار علامه امینی کتابخانه مرکزی دانشگاه تهران برگزار شد.
در این کنفرانس که به همت دانشکده کارآفرینی دانشگاه تهران و با مشارکت جمع کثیری از فعالان حوزه کارآفرینی در بخش دانشگاهی برگزار شد، جدیدترین دستاوردهای کارآفرینی دانش محور توسط دانش بنیان ها معرفی شد.
حمایت از کارآفرینی، تولید و اشتغال، خلق ارزش، خدمات و محصولات بدیع نوآورانه و بهره گیری از زیرساخت ها و منابع موجود از جمله مواردی بود که فعالان و بهبوددهندگان فضای کسب و کار مطرح کردند.
فعالیت استارت آپ ها به عنوان یکی از مبناهای کارآفرینی مورد توجه مسئولان و مراکز دانشگاهی برای رونق و بهبود وضعیت اجتماعی و اقتصادی است و با جذب ایده های استارت آپ می توان از فرار مغزها جلوگیری کرد چرا که فرانسه و کانادا جذب ایده دارد و به صدور ویزای استارت آپ محور را برقرار کرده و این هشداری برای توجه به نخبگان کارآفرین ایرانی است.
نگاه به مدل های جدید کارآفرینی
سید سجاد مروجی دبیر کمیته سلامت الکترونیک معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری در این همایش و در حاشیه امضای تفاهم نامه راه اندازی شتاب دهنده تخصصی حوزه فناوری اطلاعات به ایجاد استراتژی فرارقابتی اشاره کرد و افزود: بخشی از این سیاست با نگاه به مدل های جدید کسب و کار دراین تفاهم نامه محقق می شود.
کارآفرینی عشق است
محمدمهدی فنایی مدیرعامل بنیاد حامیان کارافرینی دانشگاه تهران با توصیف کارآفرینی به عشق بیان کرد: لازم است مسئولان در مورد خودشناسی بیشتر تلاش کنند و به حفظ زیبایی و شفافیت بیشتر توجه کنند و باید گفت که هر کجا عشق ساکن شود هر چه ناممکن بود ممکن شود.
اروپا نگران کاهش فرهنگ کارآفرینی است
محمدرضا زالی رئیس دانشکده کارآفرینی دانشگاه تهران با طرح مسائلی پیرامون توسعه کسب و کارها در کشور گفت: در ایران اکوسیستم کارآفرینی در حال شکل گیری است و خوبی کشور ما نسل جوان مسلط به تکنولوژی های هوشمند است و بر این اساس در منطقه جز کشورهای خوب در حوزه آی سی تی هستیم و باید توجه کنیم تا کارآفرینی در کشور به شدت حمایت شود و کشورهای اروپایی به شدت نگران هستند که فرهنگ استارت آپ در آنجا کم شود.
وی خاطر نشان کرد: با انعقاد تفاهم نامه راه اندازی تخصصی شتاب دهنده استارت آپ در دانشگاه تهران حمایت مالی از ایده های برتر استارت آپ ها سرعت می گیرد.
تفاهم نامه راه اندازی شتای دهنده تخصصی بین دانشکده کارافرینی دانشگاه تهران و بنیاد حامیان کارآفرینی دانشگاه تهران امضاء شد.
ارسال نظر