مدیرعامل سازمان تجهیزات پزشکی هلال احمر در پاسخ به موج:
سه شنبه اولین محموله وارفارین وارد کشور می شود
مدیرعامل سازمان تجهیزات پزشکی هلال احمر گفت:در بحث تحریم تمام تلاش خود را می کنیم که با تشکیل ذخیره استراتژیک دارو کاری کنیم که برای بیماران خاص دچار کمبود نشویم و محموله اول وارفارین برای بیماران قلبی را سه شنبه وارد کشور می کنیم.
به گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری موج، علی فرجی ظهر امروز شنبه در نشست خبری، اظهار کرد: سازمان تدارکات پزشکی هلال احمر ۶۰ سال قدمت دارد و بازوی اقتصادی جمعیت هلال احمر است و چند واحد تولیدی دارد و برخی از تجهیزات مصرفی مورد نیاز پزشکی را تولید می کنیم.
وی ادامه داد: صافی های دیالیز مهمترین محصول این مجموعه است که در هر عمل دیالیز مورد نیاز است.
مدیرعامل سازمان تدارکات پزشکی گفت: شرکت سُها هلال مسئول پخش دارو است و چهار داروخانه زیر مجموعه سازمان تدارکات پزشکی به صورت تک نسخه ای داریم.
فرجی در بخشی از صحبت های خود یادآور شد: ما مسئول تامین داروی کشور نیستیم و داروی مورد نیاز بر اساس مقررات کشور تامین می کنیم و در داروخانه های خود ارائه می دهیم.
وی تاکید کرد: به هیچ وجه مسئول قیمت گذاری دارو نیستیم و البته یک شرکت واردکننده در زیر مجموعه خود داریم که آمادگی تامین داروهای مورد نیاز خود را داریم و اگر وزارت بهداشت موافقت کند می توانیم مستقیما داروی مورد نیاز خود را تامین کنیم.
مدیرعامل سازمان تدارکات پزشکی تصریح کرد: سازمان تدارکات پزشکی هلال احمر به هیچ عنوان از هلال احمر بودجه ای دریافت نمی کند و خودگردان هستیم.
فرجی در پاسخ به سوال خبرنگار خبرگزاری موج در مورد میزان داروهای تولید داخل در داروخانه های هلال احمر و تامین دارو در زمان تحریم گفت: در بحث تحریم تمام تلاش خود را می کنیم که با تشکیل ذخیره استراتژیک دارو کاری کنیم که برای بیماران خاص دچار کمبود نشویم و محموله اول وارفارین برای بیماران قلبی را سه شنبه وارد کشور می کنیم.
وی ادامه داد: بر اساس میزان تولید داخل در انواع داروها نیاز بیماران را از طریق داروخانه های هلال احمر تامین می کنیم.
مدیرعامل سازمان تدارکات پزشکی هلال احمر گفت: تعداد داروهای خاص در کشور کم است و باید به این صنعت اجازه داد که خودش را با اقتصاد تطبیق دهد و تولید بر اساس اقتصاد بازار پیش رود و صنعت رشد خواهد داشت.
فرجی در پاسخ به پرسش دیگر خبرنگار خبرگزاری موج مبنی بر بودجه مورد نیاز داروهای وارداتی به آمار کشوری اشاره کرد و یادآور شد: حدود ۴۰ تا ۴۵ درصد بودجه داروی کشور به واردات ۳ یا ۴ درصد داروهای وارداتی اختصاص می یابد و این در سطح داروخانه های هلال احمر نیز به همین تناسب میزان دارد.
ارسال نظر