هفت کشته و زخمی بر اثر حوادث رانندگی در کرمانشاه
بر اثر ۲ سانحه رانندگی در محورهای سرپل ذهاب و هرسین ۴ نفر کشته و ۳ تن هم زخمی شدند.
![هفت کشته و زخمی بر اثر حوادث رانندگی در کرمانشاه](https://cdn.mojnews.com/thumbnail/Ql3NtNtFwZRR/wYsQRh7N_U9-KhUZFvV4AomaL5yZePK-ajtEs8kcp-9YVVASashH6K5BPTC17PhAidh8SlFsB25MgjrEllAehyYyCO1fslu0/%D8%AD%D8%A7%D8%AF%D8%AB%D9%87+%D8%AA%D8%B5%D8%A7%D8%AF%D9%81.jpg)
به گزارش خبرگزاری موج، سرهنگ محمد حیدری اظهار داشت: در حادثه رانندگی که در محور سرپل ذهاب - دالاهو و میان ۲ دستگاه خودروی پژو پارس و کامیون بنز رخ داد یک تن کشته و۲ نفر زخمی شدند.
وی افزود: در این حادثه راننده خودروی پژو پارس جان خود را از دست داد و دیگر سرنشین این خودرو به همراه راننده کامیون نیز زخمی شدند.
سرهنگ حیدری تصریح کرد: طبق نظر کارشناسان پلیس راه، مقصر این حادثه راننده کامیون به علت عدم توجه به جلو بوده است.
رئیس پلیس راه استان کرمانشاه با اشاره به سانحه دوم نیز گفت: این حادثه در محور هرسین و بین دو دستگاه وانت کاپرا و کامیون رخ داد که ۳ نفر کشته و یک نفر هم زخمی شدند.
وی گفت: در این حادثه راننده و ۲ سرنشین دیگر خودروی وانت جان خود را از دست داده و راننده کامیون نیز زخمی شد.
سرهنگ حیدری خاطرنشان کرد: این حادثه به علت عدم توجه به جلو از سوی راننده وانت کاپرا رخ داد که باعث جان باختن خود و دیگر سرنشینانش شد.
ارسال نظر