English

معاون آموزش ابتدایی وزارت آموزش و پرورش خبرداد ؛

جایگزینی برنامه «اُنس دانش‌آموزان با کتاب» به جای تکالیف «پیک نوروزی»

معاون آموزش ابتدایی وزارت آموزش و پرورش از جایگزینی برنامه «اُنس دانش‌آموزان با کتاب» به جای تکالیف «پیک نوروزی» خبر داد.

جایگزینی برنامه «اُنس دانش‌آموزان با کتاب» به جای تکالیف «پیک نوروزی»
به گزارش سرویس اجتماعی خبرگزاری موج، به نقل از مرکز امور هماهنگی، ارتباطات و حوزه وزارتی آموزش و پرورش، رضوان حکیم‌زاده در همایش هم‌اندیشی مدیران و نماینده معلمان مدارس ابتدایی شهرستان اسلامشهر با اشاره به سنگ‌بنای شکل‌گیری شخصیت کودکان در دوران ابتدایی، اظهار کرد: هرکار ارزشمندی که در آموزش و پرورش اتفاق می‌اُفتد پیش از همه مدیون آموزگاران ابتدایی است که پایه‌گذار شکل‌گیری شخصیت کودکان هستند و تربیت همه‌جانبه باید سرلوحه تربیت آموزش ابتدایی قرار گیرد .

وی با اشاره به فرارسیدن ایام فاطمیه و معرفت سیره زندگی حضرت فاطمه(س) تأکید کرد: در ۱۴۰۰ سال پیش کُنش‌گری فعال سیاسی برای زنان مسلمان در قرآن به رسمیت شناخته شده و در کشور ما نیز امام خمینی(ره) زنان را با حفظ اعتقادات که نشان از نگاه روشن‌گرایانه امام راحل دارد وارد اجتماع شده است و امیدواریم با پرهیز از یکسونگری و کسب معرفت از زندگی ائمه و متن قرآن، زنان سرزمین ما فرصت نقش‌آفرینی بیشتری داشته باشند .

معاون آموزش ابتدایی وزارت آموزش و پرورش با اشاره به سختی کار برای معلمان در شهرستان اسلامشهر به عنوان رنگین‌کمانی از فرهنگ‌ها، افزود: افتخار را شما معلمان می‌آفرینید که در مدارس با این تنوع قومیت‌ها و دشواری‌های اقتصادی به تربیت کودکان می‌پردازید و انرژی مصرف می‌کنید در حالی که من دستاوردهای برخی مدارس برخوردار شمال تهران را که از تمام امکانات برخوردارند را به رسمیت نمی‌شناسم.

حکیم‌زاده با تأکید بر کتاب زندگی قرآن و استفاده از آن در تربیت کودکان، بیان کرد: مهم‌ترین نکته در تربیت، حفظ کرامت تک‌تک دانش‌آموزان است و هیچ کودکی نباید تحقیر و سرزنش شود و باید فرصت دیده شدن و رویش و بالندگی به همه دانش‌آموزان داده شود.

 وی ادامه داد: بنا به فرموده مقام معظم رهبری باید براساس سند تحول بنیادین که سندی پیشرو و مترقی است حرکت کنیم و به دوره ابتدایی نگاه تخصصی داشته باشیم که متأسفانه در جامعه ما چندان به رسمیت شناخته نشده و برخی مؤسسات برای تربیت دانش‌آموزان ما نسخه می‌پیچند و کودکان را کیسه پولی برای کسب درآمد بیشتر خود فرض کرده‌اند.

معاون آموزش ابتدایی وزارت آموزش و پرورش با اشاره به اینکه باید مهارت زندگی را در دوران ابتدایی به کودکان آموزش داده شود، تصریح کرد: اگر این دوره حساس را خرج آموزش عملیات پیچیده ذهنی کنیم دیگر جایی در ذهن کودک برای آموزش مهارت زندگی نمی‌ماند و دوران طلایی خلاقیت و شکل‌گیری دانش‌آموزان را نابود کرده‌ایم.

حکیم‌زاده گفت: به دلیل نیاز کودکان به کودکی کردن و قصه‌خوانی سال گذشته پیک نوروزی از برنامه درسی حذف شد و در سال جاری نیز همین گونه خواهد شد و برنامه اُنس دانش‌آموزان با کتاب جایگزین آن می‌شود تا دانش‌آموزان در این فرصت‌ها با زندگی واقعی پیوند پیدا کنند.

وی با اعلام ممنوعیت استفاده از کتاب‌های کمک درسی طبق مصوبه ۹۵۱ شورای عالی آموزش و پرورش عنوان کرد: مدت‌ها است دانش‌آموزان ما به عنوان نقطه‌هایی بر روی نمودار ارزیابی در نظر گرفته می‌شوند و مقایسه‌هایی که شکل می‌گیرد احساس همدلی را در آنان نابود می‌سازد و با اجرای این مصوبه هر آزمونی که سبب این جداسازی  شود و دانش‌آموزان را طبقه‌بندی کند از نظر تربیتی مردود و غیر قابل قبول است.

معاون آموزش ابتدایی وزارت آموزش و پرورش با بیان اینکه اگر به دنبال ایرانی آزاد و سربلند هستیم چاره‌ای جز تحول روش‌های تربیتی نداریم، خاطرنشان کرد: اگر به دنبال نسل بالنده در کشور هستیم باید به اصول قرآن رجوع کنیم و در روش‌های تربیتی‌مان سند تحول ایجاد و سرمایه‌گذاری را از پیش‌دبستانی‌ها آغاز کنیم تا تبدیل به کشور توسعه‌یافته شویم.

 

آیا این خبر مفید بود؟
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه