نماینده مقام معظم رهبری در دیدار با سرپرست وزارت بهداشت:
از نگاه توحیدی طبابت شغل نیست؛ مسئولیت است
نماینده مقام معظم رهبری و امام جمعه کاشان با بیان اینکه طب و طبابت جایگاه ویژه ای در نظام توحیدی دارد، توصیه های خود را به سرپرست وزارت بهداشت ارائه کرد.
به گزارش خبرگزاری موج، آیت الله نمازی در دیدار با سعید نمکی، سرپرست وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با بیان اینکه طب و طبابت جایگاه ویژه ای در نظام توحیدی دارد، گفت: امام صادق(ع) می فرمایند که اهل هر شهر و کشور از ۳ طایفه بی نیاز نیستند؛ یکی اسلام شناس دارای تقوی، یکی مدیر و حاکم نیکوکار و دارای نفوذ کلام در جامعه و دیگری پزشک حاذق و مورد اعتماد مردم.
نماینده مقام معظم رهبری و امام جمعه کاشان در ادامه، اظهار داشت: بر اساس این روایت، می بینیم که امام صادق(ع)، طبیب را معادل فقیه و رهبر جامعه می دانند و از نگاه توحیدی، طبابت شغل نیست بلکه منصب و مسئولیت است.
وی تصریح کرد: خوشبختانه به لطف خدا و با برکت انقلاب اسلامی در همه حوزه ها به ویژه در حوزه پزشکی و سلامت از کشورهای همسایه سبقت گرفتیم و بیماران این کشورها برای درمان به ایران می آیند و ظرفیت های بسیاری در حوزه پزشکی و داروسازی داریم که باید این جایگاه تقویت شود.
امام جمعه کاشان با اشاره به وجود روایات طبی فراوان، خاطرنشان کرد: این روایات باید عملیاتی شوند. روایاتی در مورد استفاده از پروتئین ها، میوه ها و سبزیجات وجود دارد که جنبه پیشگیرانه دارند و لازم است که سطح آگاهی جامعه را بالا ببریم.
آیت الله نمازی افزود: یکی از عادت های نامناسبی که اخیرا رواج پیدا کرده، استفاده و مصرف فست فود و غذاهای آماده است که موجب چاقی و اضافه وزن می شود و باید در این زمینه در مهدکودک ها، مدارس و دانشگاه ها آموزش هایی به جامعه داده شود.
وی یادآور شد: یکی از ضعف های بیمارستانها و مطب های پزشکان، انتظار کشیدن زیاد بیماران است که ناراحتی آنها را به همراه دارد و باید نوبت گیری تقویت و گسترش پیدا کند بنابراین نظام سلامت باید بگونه ای برنامه ریزی کند که طبیب، منتظر بیمار باشد نه اینکه بیماران برای دریافت خدمات، مدت زیادی انتظار بکشند.
ارسال نظر