English

بیوگرافی سعید نمکی وزیر جدید بهداشت

سعید نمکی امروز به عنوان وزیر وزارتخانه بهداشت، درمان و آموزش پزشکی منصوب شد.

بیوگرافی سعید نمکی وزیر جدید بهداشت

به گزارش خبرگزاری موج، سعید نمکی امروز ۱۵ بهمن ماه سال ۹۷ با رای اعتماد نمایندگان مجلس شورای اسلامی به عنوان وزیر بهداشت منصوب شد.

گفتنی است،  سعید نمکی پیش از این، سرپرست وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی از ۱۳ دی ۱۳۹۷ بود. وی دارای مدرک دکتری داروسازی و تخصص ایمنی‌شناسی، عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی با مرتبهٔ علمی استادیاری، معاون سازمان برنامه و بودجه کشور، عضو شورای سیاستگذاری مرکز ملی تحقیقات بیمهٔ سلامت، و معاون سابق محیط طبیعی سازمان حفاظت محیط زیست می‌باشد.

او اولین سرپرست وزارت بهداشت بعد از انقلاب اسلامی است که پزشک نیست. وی در تاریخ پانزده بهمن سال ۱۳۹۷ از مجلس شورای اسلامی تاییده جهت تصدی وزارت بهداشت را به عنوان وزیر اخذ نمود.

او در سال ۱۳۹۴ به معاونت امور اجتماعی و عمومی در سازمان مدیریت (سازمان برنامه و بودجه) منصوب شد و به گفته خود وی، ۲۵ سال پیش از این تاریخ، معاون بهداشتی وزیر بهداشت بوده‌است، او همچنین، مدتی مشاور معصومه ابتکار بوده‌است و چندسال مدیرعامل چند کارخانه داروسازی از جمله تولید دارو بوده‌است. او متولد شهر اشتهارد است و ریاست دانشگاه علوم پزشکی البرز را در کارنامه دارد.

بیشتر بخوانید:

نمایندگان مجلس به سعید نمکی رای اعتماد دادند/ نمکی وزیر بهداشت شد

آیا این خبر مفید بود؟
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

  • ناشناس

    ولی ادعای دکتری دارد

    • ناشناس

      آقای دکتر عزیز. دکتر نمکی گرانقدر شما با گماردن تنها جراح عروق یک استان به سمت ریاست دانشگاه بزرگترین جنایت را در حق مردم استان انجام می دهید. یک جراح عروق باید آماده خدمت رسانی به بیماران اورژانسی باشد نه مشغول جلسات آبکی که همه میدانند. که بخاطر جلساتش و نادیده انگاشتن بیماران دستور اعزام بیماران را صادر نماید.

  • ناشناس

    ادعایش بیش از یک پزشک که هست

  • ناشناس

    بیوگرافی خوبی دارد اگر بزارند کار کند ایشان....

  • عبدالکریم سحرخیز

    جناب دکتر سعید نمکی لطفا رسیدگی فرمائید
    بنده بیمار هموفیلی هستم و هر ماه تعدادی آمپول فاکتور از مرکز بهداشت شهرستان گنبدکاووس دریافت میکنم اما این بار بعلت قصور یا سهل انگاری یکی یا چند نفر از پرسنل داروخانه مرکز بهداشت شهرستان گنبدکاووس فاکتور بنده قطع شده است،وبا پیگیری های که انجام دادم متوجه شدم که بارکد چند آمپول فاکتور را یک شماره وارد سامانه بارکد خوان کرده اند به همین خاطر بارکدپوکه های آمپول مرا سامانه قبول نمی کند وبرای همین فاکتور مرا قطع کرده اند جناب دکتر سعید نمکی بیماری بنده سرما خوردگی نیست که هر موقع بخواهند قطع کنند قصور از پرسنل داروخانه است چرا بنده متضرر شوم لطفا رسیدگی کنید.باتشکر

  • ناشناس

    از دکتر هاشمی فریمانی وزیر سابق بسیار کارا تر است.

  • حیدر کارگر

    سلام و خدا قوت به آقای وزیر و همه همکاران ایشا ن که مرد مردانه در خط مقدم مبارزه کرونا به هموطنان خود خدمت می کنند.جناب وزیر به عنوان یک شهروند پیشنهاد می کنم اگر شهر آفتاب در کنا ر عوارضی تهران قم با توجه به داشتن سالن های زیاد و بدون استفاده بهترین جا برای قرنطینه بیماران می باشد.

  • ناشناس

    جناب آقای دکتر نمکی
    سلام علیکم
    همان طور که مستحضر هستید در حال حاضر کشور عزیزمان درگیر بیماری مهلک کروناست و مردم عزیز این مرز و بوم از این مهمان ناخوانده گلایه های بسیاری دارند و همانطور که مشاهده میکنید پزشکان و پرستاران هم مشغول خدمت رسانی به مبتلایان به این بیماری هستند.
    اما از این صحبتها که بگذریم باید به یک نکته کلیدی و بسیار مهم اشاره کنم که مدتهاست به دست فراموشی سپرده شده است:
    شاید تا کنون اسم آزمایشگاه به گوشتان خورده باشد! و شاید هم شنیده اید ولی نخواستید که به حرف آنهاگوش کنید و پای درد دلشان بنشینید !!
    زمانی که شما و دیگر سردمداران و مدیران کشوری با غرور از تشخیص بیماری صحبت میکنید و از پزشکان و پرستاران تشکر میکنید متاسفانه حتی یک لحظه به فکرتان خطور نمیکند که همین پرسنل گمنام آزمایشگاه هستند که از روز اول و نمونه گیری و تشخیص بیماری و تا روز ترخیص بیماران ، به صورت کاملا مستقیم در کنار این بیماران هستند و به ایشان خدمت رسانی میکنند .
    آری همین پرسنلی که حتی تمام مدیران کشوری از ثبت کردن روز سی ام فروردین ( که روز جهانی آزمایشگاه هست) به نام آنها امتناع کردند ، همان پرسنل آزمایشگاهی که به هر دلیلی Ph.D آنها در کمال ناباوری و حیرت همگان از سیستم آموزش کشور کنار رفت ، با افتخار به صورت شبانه روزی مشغول انجام تستهای PCRهستند تا با امید به منفی شدن تست کرونا ، لبخندی بر لب بیماران و خانوادهایشان بنشانند.
    همین پرسنل آزمایشگاهی که بعد از چندسال از تصویب قانون سختی کار همچنان بایستی به صورت عادی ( البته اگر عمرشان در آزمایشگاه یاری کند) بازنشسته شوند، اولین کسانی هستند که با این بیماران مواجه میشوند با این تفاوت که نمیدانند کدام یک از مراجعین به آزمایشگاه مبتلا و یا ناقل و یا سالم هستند در حالیکه پرستاران محترم به طور حتم میدانند که بیمار مقابل آنها یک بیمار مبتلاست و خط مشی ارائه خدماتشان معلوم است .
    آزمایشگاهیان مظلومی که هنوز دلیل رد شدن سلیقه ای قانون بهره وری را ، با توجه به این همه دلایل محکمه پسند نمیدانند ، در حال حاضر با دست کم ۵۰ بیمار و آزمایشهای مختلف برای تشخیص ابتلا به این بیماری دست و پنجه نرم میکنند البته با کمترین وسایل حفاظت فردی.
    شاید زمانی که شما سر کار آمدید دل آزمایشگاهیان بینوا شاد شد که یکی از جنس خودمان آمد و گفتیم شما درمان دردی ولیکن باز هم خبری نشد.
    بگذریم در حال حاضر آزمایشگاهیان را به صورت شترمرغ توصیف میکنند که در زمان کار بایستی بر بالین بیمار باشند و بار ببرند و در زمان استفاده از بهره وری و باز نشستگی و سختی کار و .. اینها مرغ هستند و باید بپرند .
    در هر حال ما آزمایشگاهیان با تمام قوا و نیرویی که در تن داریم ، همچنان به خدمت رسانی به مردم بزرگ ایران ادامه می دهیم چرا که به این کلام ایمان داریم که:
    صدها فرشته بوسه بر آن دست میزنند
    کز کار خلق یک گره بسته واکند
    با تشکر
    آزمایشگاهیان بالینی کشور
    #دکتر_نمکی

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه