English

نامه ۲۰۰ هزار معلم بسیجی به سران قوا در حمایت از بیانیه گام دوم انقلاب اسلامی

۲۰۰ هزار معلم بسیجی در نامه‌ای به سران قوا از بیانیه گام دوم انقلاب اسلامی حمایت کرده و در پنج بند از سران قوا خواسته‌اند تا از بیانیه گام دوم انقلاب در آموزش ‌و پرورش حمایت مجدانه کنند.

نامه 200 هزار معلم بسیجی به سران قوا در حمایت از بیانیه گام دوم انقلاب اسلامی
به گزارش خبرگزاری موج، به نقل از مرکز امور هماهنگی، ارتباطات و حوزه وزارتی آموزش‌وپرورش، در این نامه در پنج بند؛ حمایت عملی گسترده قوای سه‌گانه از اجرای صحیح و کامل سند تحول بنیادین در اهداف هشتگانه آموزش‌وپرورش؛ گسترش و توسعه دانشگاه‌های شهید رجایی فرهنگیان در جذب و تربیت‌معلم موردنیاز آموزش‌وپرورش در راستای تحقق سند تحول بنیادین؛ توسعه، بسط تکریم و ارزش‌گذاری معلم از طریق حمایت مادی و معنوی؛ توجه به موضوع تربیت، فعالیت‌های تربیتی و فرهنگی و هم‌افزایی نهادهای فرهنگی کشور در گام دوم انقلاب و نگاه ویژه به استفاده از ظرفیت جوانان؛ توجه به کانون خانواده و تقویت ارتباط خانواده با مدرسه، از سران قوا خواسته‌اند تا از بیانیه گام دوم انقلاب در آموزش‌وپرورش حمایت مجدانه کنند. متن این نامه به شرح زیر است:

« بسمه‌تعالی»

حضرت امام خمینی (قدس سره الشریف):

من به همه مسئولین و دست‌اندرکاران سفارش می‌کنم که به هر شکل ممکن وسایل ارتقای اخلاقی و اعتقادی و علمی و هنری جوانان را فراهم‌سازید و آنان را تا مرز رسیدن به بهترین ارزش‌ها و نوآوری‌ها همراهی کنید و روح استقلال و خودکفایی را در آنان زنده نگهدارید.

رؤسای محترم قوا و ملّت بزرگ ایران!

سلام‌علیکم؛

خدای را شاکریم که به‌رغم مشکلات و دشمنی‌های نظام سلطة جهانی، انقلاب اسلامی ایران چهل‌سالگی‌اش را پشت سر نهاد و بامتانت، اقتدار، پویایی و انگیزه وارد دهة پنجم خود شده است؛ طلیعه دهه‌ای که در بیانیه راهبردی رهبر حکیم انقلاب اسلامی آغاز گامی نو در دومین چله دوم حیات انقلاب اسلامی به‌حساب می‌آید.

جوانان، نخبگان، فرهیختگان، فرهنگیان بسیجی و تعداد کثیری از جامعه آموزش‌وپرورش و آحاد ملّت بزرگ ایران و کارگزاران نظام، مخاطب اصلی بیانیه راهبردی رهبر فرزانه انقلاب اسلامی می‌باشند، هرچند معلمان بسیجی در کنار ملّت همان‌گونه که در ادامه این نامه آمده است هرگز از مأموریت تاریخی خویش برای تحقق گام دوم انقلاب غفلت نخواهند کرد و خود را در وضعیت پیش برندگی گام دوم انقلاب به‌حساب خواهند آورد.

به نظر فرزندان عرصه تعلیم و تربیت نظام جمهوری اسلامی ایران بر این باورند که ملّت، عرصه جدید انقلاب اسلامی را می‌توان "دوران طلایی" این انقلاب بزرگ فرهنگی اجتماعی تعبیر کرد؛ دوره‌ای که ایرانیان با توجه به نقشه راه تفصیلی با ایفای نقشی سازنده در محیط ملّی و بین‌المللی به آرمان خود؛ یعنی تمدن نوین اسلامی دست خواهند یافت؛

دانش و دانایی ملی، رکن اصلی توسعه و نظام آموزشی هم گذرگاه نیل به دانایی ملی بشمار می‌آید و جامعه زمانی به اهداف خود دست می‌یابد که از طریق توسعه انسانی مسیر خود را هموار کند، در واقع بنیاد حیات جمعی انسان را تعلیم و تربیت تشکیل می‌دهد و ما «آن‌گونه زندگی می‌کنیم که تربیت می‌شویم». ازاین‌رو، هر تعبیری که از توسعه داشته باشیم، برای رسیدن به آن تمامی تلاش‌ها بر دوش انسان‌هایی است که باید بار این قافله را به سرمنزل مقصود برسانند، و ازآنجایی‌که در دنیای معاصر، نهاد آموزش‌وپرورش مسئولیت تربیت نیروی انسانی در جامعه را بر عهده دارد، مهم‌ترین بستر تولید و تربیت نیروی انسانی بشمار می‌آید،

تعلیم و تربیت از مهم‌ترین زیرساخت‌های تعالی و پیشرفت همه‌جانبه کشور و ابزار جدی برای ارتقاء سرمایه انسانی شایسته کشور در عرصه‌های مختلف است. به‌این‌ترتیب تحقق آرمان‌های متعالی انقلاب اسلامی ایران مانند ایجاد تمدن نوین اسلامی، حضور سازنده، فعال و پیشرو در میان ملت‌ها و کسب آمادگی برای برقراری عدالت و معنویت در جهان درگرو تربیت انسان‌های عالم متقی و آزاده و اخلاقی است. تعلیم و تربیتی که تحقق‌بخش حیات طیبه، جامعه عدل جهانی و تمدن اسلامی ایرانی باشد در پرتو چنین سرمایه انسانی متعالی است که جامعه بشری آمادگی لازم برای طلوع خورشید ولایت عظمی (ارواحنا فداه) را یافته و در سایه چنین حکومتی ظرفیت و استعدادهای بشر به شکوفایی و کمال خواهد رسید

با این وصف اکنون در شرایطی از تاریخ قرار داریم که ساختار تعلیم و تربیت کشور باید به وظیفه تاریخی خود عمل کند؛ نوبت تولید مزیّت‌ها و ارزش‌افزوده‌های اقتصادی، اجتماعی، فرهنگی و سیاسی در سراسر ایران از راه ارتقای سرمایه انسانی شایسته کشور فرا رسیده است؛ ازاین‌رو ایجاد انقلاب ارزشی و علمی در کشور و توانمندسازی ایرانیان، مأموریتی فراقوّه ای و سیاستی میان قوه‌ای است؛ مأموریتی که باید در صدر سیاست‌های هماهنگ سه قوّه و مجمع تشخیص مصلحت نظام قرار گیرد.

انقلاب علمی و تبدیل نظام دانایی ارزشی به مجموعه توانایی‌ها، اقتدار، قدرت و ثروت اگرچه باروحیه‌ای جهادی و اکتشاف راه‌های میانبر امری دست‌یافتنی است اما تحوّل در نظامات و به‌خصوص عمل به حمایت جامع برای سند تحوّل بنیادین در معماری نظام تعلیم و تربیت از پیش‌نیازها و الزامات کشور در طلیعه گام دوم انقلاب یعنی آغاز دهه پنجم انقلاب اسلامی است.

آموزش‌وپرورش زیربنای هر نوع توسعه اجتماعی، فرهنگی، سیاسی و اقتصادی است و بدون توجه ویژه به نقش نظام آموزشی هیچ تحولی امکان‌پذیر نیست.

بنابراین حمایت دولتمردان و سیاستگزاران کشور، تدوین سیاست‌ها و قوانین مناسب، اقدام مسئولانه افراد و اجتماعات همه و همه برای ایجاد بستر لازم جهت ارتقاء وضعیت آموزش‌وپرورش در کشور ضرورتی مهم و انکارناپذیر است.

خوشبختانه در سال‌های گذشته به‌منظور بهسازی و تحول در نظام آموزشی، سند تحول بنیادین آموزش‌وپرورش تدوین و به تصویب شورای عالی آموزش‌وپرورش و شورای عالی انقلاب فرهنگی رسیده است. بدیهی است مهم‌ترین و اساسی‌ترین کار پس از تدوین سند بنیادین، برنامه‌ریزی مناسب در اجرای صحیح و درست اهداف و راهبردهای آن می‌باشد و امید می‌رود در آینده‌ای نه‌چندان دور معلمان و دانش آموزان کشور طعم تحول بنیادین در نظام آموزشی را بچشند.

بااینکه ایران اسلامی با مشکلات گوناگون مواجه بوده و از سویی جامعه زنده و انقلابی ایران هدف تحریم‌های ظالمانه جنایتکاران تاریخ به‌خصوص دولت‌های ظالم آمریکا و اروپای همدست او قرار دارد، امّا در پرتو ایمان مذهبی و نیروی درونی ملّت و رهبری مدبرانه و فرزانه مقام معظم رهبری "هیچ مشکل غیرقابل حلّی وجود ندارد و کلید مشکلات نیز در دست مسئولان و نخبگان ایران است نه در دست بیگانگان"؛ از این رو فرهنگیان بسیجی به عنوان قشر پیشرو جامعه در کنار ملّت شریف ایران و مسئولین دلسوز و دغدغه مند، با رهبر انقلاب اسلامی در پیشگاه  تاریخ و در ذیل شجره طیبه انقلاب اسلامی پیمان می‌بندد که خود را مهیای ایفای وظایف محوّله در تحقق دوّمین گام انقلاب اسلامی نماید، گامی که در نقطه آرمانی خود ضامن تحقّق تمدّنی نوین اسلامی با سبکی از زندگانی توأم با پیشرفت، معنویت و اخلاق در جهان پرآشوب و پراضطراب کنونی است.

لذا ما فرهنگیان بسیجی در گام دوم انقلاب خواستار حمایت مجدانه سه قوه از بندهای ۵ گانه ذیل می‌باشیم:

۱-حمایت عملی گسترده قوای سه گانه از اجرای صحیح و کامل سند تحول بنیادین در اهداف هشتگانه آموزش و پرورش.

۲-گسترش و توسعه دانشگاه های شهید رجایی فرهنگیان در جذب و تربیت معلم مورد نیاز آموزش و پرورش در راستای تحقق سند تحول بنیادین.

۳-توسعه، بسط تکریم و ارزش گذاری معلم از طریق حمایت مادی و معنوی.

۴-توجه به موضوع تربیت، فعالیت‌های تربیتی وفرهنگی و هم افزایی نهادهای فرهنگی کشور در گام دوم انقلاب و نگاه ویژه به استفاده از ظرفیت جوانان.

۵-توجه به کانون خانواده و تقویت ارتباط خانواده با مدرسه.

در پایان سعادت ملت بصیر و انقلابی و طول عمر عزتمندانه همراه با سلامت قافله سالار نظام مقدس جمهوری اسلامی حضرت آیت الله العظمی امام خامنه‌ای (مد ضلله العالی) را در ذیل توجه به عنایات خاصه حضرت ولی عصر (ارواحنا له الفداء) از درگاه احدیت خواستاریم.

آیا این خبر مفید بود؟
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه