رئیس مرکز اطلاع رسانی پلیس تهران:
دربی پایتخت برای پلیس مانند سایر بازیها است
رئیس مرکز اطلاع رسانی پلیس تهران بزرگ گفت: دربی پایتخت برای پلیس مانند سایر بازیها است و هیچ گونه حساسیت خاصی در این خصوص وجود ندارد.
![دربی پایتخت برای پلیس مانند سایر بازیها است](https://cdn.mojnews.com/thumbnail/kTxspiJQEq5Z/wYsQRh7N_U9-KhUZFvV4AomaL5yZePK-ajtEs8kcp-9YVVASashH6K5BPTC17PhAidh8SlFsB25MgjrEllAeh_GVGWs9jmyr/%D8%AF%D8%B1%D8%A8%DB%8C%2B%D9%87%D8%B4%D8%AA%D8%A7%D8%AF%2B%D9%88%2B%D9%87%D8%B4%D8%AA%D9%85%2B%D9%BE%D8%A7%DB%8C%D8%AA%D8%AE%D8%AA.jpg)
به گزارش خبرگزاری موج، سرهنگ بابک نمک شناس رئیس مرکز اطلاع رسانی پلیس تهران بزرگ گفت: دربی پایتخت برای پلیس مانند سایر بازیها است و هیچ گونه حساسیت خاصی در این خصوص وجود ندارد.
وی با دعوت از هواداران هر دو تیم برای تماشای بازی افزود: از هواداران فهیم هر دو تیم میخواهیم که با رعایت نظم و انضباط فقط به تشویق تیمهای خود بپردازند و از هر گونه ایجاد حاشیه و بی نظمی چه در داخل ورزشگاه و چه در خارج از آن جلوگیری کنند.
سرهنگ نمک شناس تصریح کرد: طی جلسات مختلفی که با مسئولان برگزاری مسابقه فوتبال دو تیم پرسپولیس و استقلال داشتیم، تمهیدات لازم جهت برپایی هرچه بهتر دربی پایتخت اتخاذ شد و با توجه به شرایط موجود برای برگزاری این دیدار هیچ مشکلی وجود ندارد.
ارسال نظر