English

علائم سرطان گوارش چیست؟

یک متخصص رادیوتراپی انکولوژی گفت: افراد باید هرگونه تغییر در اجابت مزاج خود از جمله یبوست و اسهال‌های طولانی یا دفع خون در مدفوع و درد هنگام دفع را جدی بگیرند و جهت بررسی مشکل خود حتماً به پزشک مراجعه کنند.

علائم سرطان گوارش چیست؟

به گزارش خبرگزاری موج، علی اخوان، متخصص رادیوتراپی انکولوژی در آستانه برگزاری کنگره جامعه جراحان ، درباره زمان برگزاری این کنگره گفت: این کنگره از هجدهم تا بیست و دوم خرداد ماه سال جاری برگزار می‌شود که مباحث مختلفی از جمله تومور رکتوم ، کلون، تومورهای زنان و سرطان پستان در آن مورد بحث و گفت‌وگو قرار می‌گیرد و جدیدترین دستاورد ها علمی ارائه خواهد شد.

وی با اشاره به اینکه مباحث مربوط به موضوع سرطان از بیستم تا بیست و دوم خرداد ماه به صورت سه روز مداوم توسط اساتید و صاحبنظران برجسته در این کنگره ارائه می‌شود، بیان داشت: سخنرانان اصلی در این کنگره از داخل کشور بوده و به غیر از متخصصین رادیوتراپی انکولوژی، پاتولوژیست‌ها، جراحان، رادیولوژیست‌ها و ...نیز حضور خواهند داشت و تبادل اطلاعات علمی از طریق آنها انجام می ‌گیرد.

این متخصص رادیوتراپی انکولوژی با بیان اینکه امروزه یکی از سرطان‌های شایع مربوط به دستگاه گوارش است، گفت: در برخی از مناطق کشور سرطان معده و مری و در برخی از نقاط سرطان روده بزرگ و رکتوم شیوع بیشتری دارد اما به طور کلی امروزه در میانه سرطان‌های دستگاه گوارش سرطان روده بزرگ و رکتوم آمار بیشتری را به خود اختصاص داده است.

اخوان تاکید کرد: افراد باید هرگونه تغییر در اجابت مزاج خود از جمله یبوست و اسهال‌های طولانی یا دفع خون در مدفوع و درد هنگام دفع را جدی بگیرند و جهت بررسی مشکل خود حتماً به پزشک مراجعه کنند.

وی بیان داشت: ابتلا به کم خونی از نوع فقر آهن در افراد بالای ۴۰ سال می‌تواند از جمله علائم ابتلا به سرطان روده بزرگ و رکتوم باشد؛ لذا افراد در صورتی که در آزمایش خون آنها این مشکل مشخص شد باید جهت بررسی‌های بیشتر حتما به پزشک مربوطه مراجعه کنند.

این متخصص رادیوتراپی انکولوژی با اشاره به اینکه تشخیص به موقع بیماری سرطان در درمان موفقیت آمیز آن بسیار حائز اهمیت است، خاطرنشان کرد: در کنگره جامعه جراحان امسال روش‌های نوین در درمان تومورهای رکتوم و انتهای روده بزرگ مورد بحث و گفت‌وگو قرار می‌گیرد تا پزشکان آشنایی بیشتری با مسائل درمانی جدید پیدا کرده و جراحی‌ها برای بیمار ساده تر باشد یا در این جهت اقدام شود که طول عمر فرد بیشتر و یا احتمال عود بیماری سرطان کاهش یابد.

آیا این خبر مفید بود؟
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

دیدگاه

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه