English

مجتبی یزدانی:

هزینه راهپیمایی اربعین سال گذشته معادل ۸ میلیارد تومان بود

معاون خدمات شهری شهرداری تهران گفت: در خصوص خدماتی که در راهپیمایی عظیم اربعین ارائه می‌ شود سال گذشته هزینه‌ ای معادل هشت میلیارد تومان ثبت شد اما باید به این نکته توجه کنیم که با هماهنگی‌ های انجام شده با مسئولان عراقی و مسئولان داخل کشور توانستیم هزینه‌ ها را کاهش دهیم.

هزینه راهپیمایی اربعین سال گذشته معادل 8 میلیارد تومان بود

به گزارش خبرگزاری موج، مجتبی یزدانی ،  معاون خدمات شهری شهرداری تهران در نشست خبری امروز (چهارشنبه ۲۳ مرداد) درخصوص آخرین اقدامات معاونت خدمات شهری شهرداری تهران اظهار کرد: برای بوستان پردیسان با توجه به توافقاتی که انجام شده بود همچنین با توجه به جمعیت زیادی که از این بوستان استقبال می‌کنند و در آن حضور پیدا می‌کنند برای اینکه اختلافی ایجاد نشود ما به سراغ ارائه خدمات در این بوستان رفتیم؛ به‌شکلی که پارکینگ‌ها در این بوستان اصلاح و سرویس‌های بهداشتی بازسازی و تعدادی اضافه شد همچنین کل آسفالت پارک تعویض و مبلمان شهری در آن ساماندهی داده شد اما در خصوص بحث پوشش گیاهی ما هیچ دخالتی در این بوستان انجام ندادیم.

وی افزود: در خصوص خدماتی که در راهپیمایی عظیم اربعین ارائه می‌شود سال گذشته هزینه‌ای معادل هشت میلیارد تومان ثبت شد اما باید به این نکته توجه کنیم که با هماهنگی‌های انجام شده با مسئولان عراقی و مسئولان داخل کشور توانستیم هزینه‌ها را کاهش دهیم. برای امسال نیز ما پیشنهاد ۱۰ میلیارد تومان را برای شورای شهر تهران ارسال کرده‌ایم و منتظر تصمیم‌گیری شورا هستیم. بی‌تردید ما در عراق زیر نظر مسئولان عراقی کار خواهیم کرد و در تمامی بخش‌ها تابع آنان خواهیم بود.

معاون خدمات شهری شهرداری تهران در بخش دیگری از صحبت‌های خود در خصوص توافقات و همکاری‌های این معاونت با آب و فاضلاب تهران و عملکرد معاونت خدمات شهری در حوزه آبیاری فضاهای سبز شهر تهران گفت: باید از مدیرعامل آب و فاضلاب شهر تهران قدردانی کنیم چرا که همکاری بسیار خوبی در حوزه تأمین آب فضای سبز شهر تهران با ما داشتند. ما در تلاش هستیم که سیستم آبیاری فضای سبز شهر تهران را مکانیزه کنیم و تا پایان امسال مناطق۱، ۲، ۵ و ۶  باید سیستم آبیاری فضای سبز خود را کاملا مکانیزه کنند.

وی ادامه داد: تا پایان آبان‌ماه امسال نیز تمامی چاه‌هایی که مورد بهره‌برداری شهرداری تهران قرار می‌گیرد باید هوشمند شوند. در حال حاضر نیز چاه‌های مناطق۷ و ۱۰ تهران کاملا هوشمند هستند.

یزدانی در خصوص ارائه خدمات رفت و روب و نگهداشت شهر نیز گفت: ما به‌طور روزانه کار عادی خود را انجام می‌دهیم. گاهی در نقطه‌ای از شهر اشکالی پیش می‌آید که با تماس‌های شهروندی متوجه آن می‌شویم و قطعا در سریع‌ترین زمان ممکن نسبت به حل آن اقدام می‌کنیم.

وی درباره نبود مخازن زباله در برخی نقاط شهر و یا تعویض آن‌ها اظهارکرد: در ۶۳ هزار نقطه‌ای که پیش‌تر مکان‌یابی شده جانمایی مخازن زباله انجام شده است. پیمانکاران موظف هستند که در صورت تخریب مخازن زباله نسبت به تعویض آن‌ها اقدام کنند. این موضوع در قرارداد آن‌ها ذکر شده و اگر در جایی کوتاهی انجام می‌شود علت آن عدم نظارت مناطق است البته در حال حاضر سنجشی توسط ما انجام شده تا در نقاطی که نیازمند به جانمایی مخازن هستیم، مخازن را به‌صورت یکجا خریداری و جای‌گذاری کنیم.

معاون خدمات شهری شهرداری تهران در بخش دیگری از صحبت‌های خود از الزام تمامی ادارات استان تهران به تفکیک زباله خبر داد و گفت: مقرر شده این موضوع توسط استاندار تهران به تمامی ادارات ابلاغ شود تا در تمامی ساختمان‌های دولتی کار تفکیک زباله انجام شود. ساختمان‌های شهرداری تهران نیز در حال حاضر این کار را انجام می‌دهند.

آیا این خبر مفید بود؟
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه